Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Let's Play workshop

Wednesday 25 October 2023 van 19:00 tot 22:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over dit evenement

Een unieke gelegenheid om fysiek intiem en speels te zijn met anderen in een woordeloze speelruimte, op de mat, zonder enig doel, zonder verwachtingen. Een relationeel speelveld voor bewuste verkenning van lichamelijke impulsen en authentieke verbinding. Van lijf tot lijf, een pure ontvouwing vanuit nieuwsgierigheid van moment tot moment.


Welkom bij Ritual Play

Hoe is jouw relatie met speelsheid en intimiteit en je lijf?

Ritual Play is een non-verbaal, somatische spel, van lichaam tot lichaam op de mat.

De uitnodiging is om bereid te zijn deze interactieve speeldynamiek zonder doel te laten ontvouwen. Dmv aanraking, beweging, geluid en ademhaling, komen de lijven met elkaar in gesprek. Een authentieke verbinding die zich van moment tot moment ontvouwt door de impulsen van je lijf te volgen.

Het spel is eenvoudig van structuur en tegelijkertijd veelzijdig en impactvol. Er is geen doel voor een bepaald gevoel, je zult een verscheidenheid aan ervaringen opdoen. Ieder moment is een nieuwe gelegenheid, een nieuwe ervaring en weer heel anders. Soms wild, soms zacht, traag, energiek, stil. Er is geen goed of fout. Blijf trouw aan je eigen impulsen en reacties, van moment tot moment, in verbinding met de ander.

Samen gaan we op ontdekking waarbij elke ontmoeting weer een gelegenheid is om verbinding, aanwezigheid en verwondering te ervaren. Je word uitgenodigd om je innerlijke ja & nee te volgen. Met aandacht voor grenzen en wensen, afstemmen op elkaar, nieuwsgierig zijn en speelsheid te verwelkomen.

In een wereld waar dingen soms zo serieus zijn, en we de onschuld van spelen vergeten zijn, bied Ritual Play je de kans om te ontdekken, om te voelen, bewust te worden van je lijf en de mat te betreden om elkaar te ontmoeten en met elkaar een ondersteunende omgeving te creeeren. Een plek waar je kunt vertragen, je lichaam kunt ervaren en de magie van verbinding kunt herontdekken.

Ritual Play is een geweldige manier jezelf te leren kennen en ontdekken, patronen te herkennen, te herstellen, om verbinding te maken met je innerlijke kind en speelsheid en om nieuwsgieriger en opener en authentieker te worden in verbinding met anderen. Om plezier in verbinding te ervaren.

Onze workshop begint met begeleide lichaamsbewustzijnsoefeningen om te aarden en je af te stemmen op jezelf, anderen en de ruimte. Zo kun je binnen je eigen grenzen met anderen verbinden en een diepere connectie met jezelf creëren.

Tijdens de workshop krijg je volop kansen om verschillende mensen te ontmoeten en te verkennen. Er is geen ervaring vereist, alleen jouw aanwezigheid en bereidheid om op jouw eigen unieke manier te spelen.

Ritual Play is voor jou als:

• Je diepere intimiteit en levendigheid wilt ervaren in verbinding met anderen.
• Je jouw eigen waarheid, spel en passie wilt verdiepen.
• Je meer levendigheid en aanwezigheid in je lichaam verlangt.
• Je de onschuldige speelsheid van een kind wilt herbeleven in ontmoetingen met andere wezens.
• Je hunkert naar diep spel en verwondering.
• Je wilt zijn zonder verwachtingen of oordelen.
• Je graag nieuwsgierig ontmoet wilt worden door anderen en de verbinding van moment tot moment wilt laten groeien vanuit pure nieuwsgierigheid.

Welkom bij Ritual Play! Stap binnen en ontdek de magie van verbinding, speelsheid en authenticiteit

De avond sluiten we af met een partner meditatie voor diepe integratie.

Belly2Belly is een eenvoudige oefening waarbij je in een omhelzing bent met een andere persoon, waarbij je ritmisch ademt en geluid maakt bij de uitademing. De oefening kan bij veel mensen leiden tot een diepgaand gevoel van vrede en verbinding, een natuurlijke biochemische 'high' die intieme liefde, een diepe meditatieve staat en een gevoel van eenheid teweegbrengt.

In groepen richten we ons op het genereren van intimiteit, emotionele openheid en fysieke verbondenheid op een veilige, langzame en begeleide, niet-seksuele manier. We wekken onze behoefte aan menselijke verbinding opnieuw tot leven, van dier tot dier, van lichaam tot lichaam, van hart tot hart. Door ons lichaam en elkaar te vertrouwen, herwinnen we onze oorspronkelijke onschuld, en herinneren we ons dat we veilig zijn.

De Belly2Belly-oefeningen zijn ontwikkeld door David Cates in zijn helende werk met trauma. Op dit moment leer ik deze oefening faciliteren omdat ik hou van het diepe begrip en empathie dat ik ervaar en de persoonlijke groei die plaatsvindt als we meer en meer aspecten van onze menselijkheid accepteren. Via Belly2Belly betreden we een ruimte waarin ieder deel van ons welkom is, zelfs de delen waarvoor we ons het meest schamen.
Ben je klaar om meer van jezelf te gaan houden?

Belly2Belly kan:
- Je stress laten verdwijnen en je diep ontspannen
- Je emotionele batterijen opladen
- Elk deel van je lichaam tot leven brengen
- Een ruimte van nieuwsgierigheid en liefde openen
- Je comfortzone oprekken
- Je hart genezen en opnieuw openen
- De verbinding met je partner vernieuwen en verdiepen

Wees Welkom

Praktische informatie
✦Waar:
Kanaalweg 84A Utrecht
Gratis parkeren
15 min lopen vanaf centraal station

✦Wanneer
Woensdag 25 Oktober 2023
inloop vanaf 18.30 en uiterlijk 19.00 gaan de deuren dicht

We beginnen de workshop om 19.00 en eindigen om 22.00
Daarna is er nog de mogelijkheid een half uurtje na te chillen tot uiterlijk 22.30

✦ investering
€20,- per ticket
€35,- per duo ticket

✦ Wat mee te nemen
neem je flesje water mee voor in de zaal
draag gemakkelijke kleding waarin je vrij kunt bewegen

✦ Neem voor vragen of meer informatie gerust contact met me op via:
e-mail: connect@floweringintimacy.com
whats-app: +31 623431507

Facilitators: Stefanie en Nick

✦ Stefanie Leysner
Stefanie is gepassioneerd over het vinden van de verschillende manieren om intimiteit en diepgaande verbindingen te creëren. Relaties die koesteren, ondersteunen en upliften. Ruimtes creëren waar we worden verwelkomd en gevierd.
Nadat ze zelf het proces heeft doorlopen van isolatie, ongezonde relaties en het gevoel vast te zitten, naar vrijheid en empowerment, en saamhorigheid, creëert ze ruimte voor anderen om te worden ondersteund bij het opbouwen van bewuste, gezondere, meer betekenisvolle relaties. Op haar Tantrische pad heeft ze een innerlijke schoonheid gevonden en kan ze je helpen die van jou te verdiepen.
Ze is opgeleid in Stembevrijding, Ademwerk, Tantra Massage, LomiLomi lichaamswerk, Innerlijk Kind werk, Authentic Relating en We Flow. Ze biedt groepsbegeleiding en privésessies. Wees welkom zoals je bent.

Nick de Kok
Overdag is Nick een IT-expert in de zakelijke sector en 's avonds een groep facilitator. Hij is gespecialiseerd in Circling, belichaamde intimiteit en Geweldloze Communicatie. Nick is de oprichter van Honest Requests, de Cuddly Couch Community en Mirror of Men, allemaal gevestigd in de stad Utrecht. Hier combineert hij intimiteit en heldere communicatie om te verkennen wat het betekent om een mens te zijn. Hij richt zich op het wegnemen van de obstakels die ons ervan weerhouden authentiek en eerlijk met elkaar te zijn.

✦ Wees welkom zoals je bent. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en een avond van intimiteit, ontdekking en plezier te creëren

Wednesday 25 October 2023 van 19:00 tot 22:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over de organisatie

“Coming home to yourself”

Where we practice the art of coming home to yourself again and again, by exploring new and different ways of being and connecting.

Reviews

Evita

Primal Play workshop

Wat een heerlijke primal play avond. Mooi hoe jullie zorgen dat de playground een veilige en speelse plek kan zijn. Met aandacht vooraf voor wat het wel is en wat de kaders zijn geeft het grote vrijheid daarbinnen. En dat in een verwelkomende sfeer. Levenslessen en spelen, mooie combinatie! Dank!

Lees meer

Chananja Rutgers

Primal Play workshop

My (emotional) body felt a lot less tense after this evening. Extra thanks to the facilitators for the warmhearted atmosphere.

Lees meer

Anoniem

Primal Play workshop

Je weet eigenlijk niet helemaal wat je van zo'n avond kan verwachten, en dat is ook precies het leuke eraan. Ik heb het in elk geval heel erg naar mijn zin gehad; de opbouw van de avond verliep heel natuurlijk, met veel ruimte om te gronden door middel van meditatie en ademhalingsoefeningen, voordat je op de matten begon met het Primal Play stuk. De beste manier om dat te omschrijven is.. een speeltuin voor volwassenen. Stefanie en Nick zijn ook fijne facilitators, ze zorgden voor een fijne, veilige sfeer.

Lees meer

Let's Play workshop

Meer evenementen van Flowering Intimacy

Friday, 31 May. om 19:00
Primal Play workshop
Flowering Intimacy
Playfulness Aanraking Authentic Relating
Sunday, 16 Jun. om 10:30
Tantra Massage Dag voor Koppels
Flowering Intimacy
Tantra Massage Ademwerk

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 28 Jun. om 19:00
Kennismakingsworkshop Tantra (18-28 jaar)
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Meditatie Aanraking
Saturday, 29 Jun. om 13:45
Play & Freedive: Het Fort Feest!
Play Community
Creativiteit Playfulness Festivals
Monday, 22 Jul. om 16:00
Play vakantie - Vrijheid Blijheid (Week 1)
Play Community
Playfulness Gatherings Leven vieren
Wednesday, 26 Jun. om 19:15
Freedive: Daten met een vleugje Tantra (40-55)
Freedive Community
Relaties Playfulness Authentic Relating
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl