Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

ECSTATIC DANCE met LEVI BANNER (USA)

Friday 22 September 2023 van 19:00 tot 22:00

Van Slichtenhorststraat 81, 6524 JL Nijmegen, Nederland

Over dit evenement

ECSTATIC DANCE JOURNEY met LEVI BANNER (USA)

Programma:
19:00 Inloop
19:30 Movement Ceremony Kathelijne & Sax Jamming Philip
20:00 DJ LEVI BANNER (USA)
22.00 Afronding + fruit e.d.

Locatie: ‘The Little Dance Church’ (Parochiehuis achterzijde Padua kerk)
Adres: Van Slichtenhorststraat 81 Nijmegen
12 min. lopen vanaf centraal station Nijmegen
Of gratis parkeren in de wijk na 18.00 u.

Early bird ticket: €17,-
Regular ticket: €18,50
Tickets aan de deur kosten €19,-


LEVI BANNER (USA)
Met een warme glimlach, een energieke omhelzing en een sluw gevoel voor humor trekt Levi Banner je in zijn wereld. Yoga, Ademwerk en Astrologie vormen zijn drievoudige mystieke kennis. Hij put diepe astrologische inzichten uit het kosmische perspectief en creëert een veilige, vredige ruimte waarin deelnemers kunnen hun volle potentieel kunnen ontdekken.
Als DJ is hij een tovenaar die je zintuigen verleidt met heilige en sexy sjamanistische klanklandschappen. Een mystiek monster van magische mashups, mantra-mixen en medicijnmuziek. Van huis uit gezien een liefhebber van hip hop, heeft hij gehoused, gefeest en breakbeats gerockt als een B-boy. Nu verheven tot het creëren van extatische ervaringen op dansvloeren over de hele wereld, met eclectische elektronische, live DJ-sets.

Levi is een facilitator van Shamanic Breathwork op Master niveau. Mysterie, transformatie en genezing komen op magische wijze samen terwijl hij intensieve reizen in Shamanic Breathwork leidt, waarbij deelnemers weer contact maken met hun hoogste zelf. Door deelnemers persoonlijke empowerment en zelfgenezing te geven, streeft hij ernaar een gemeenschap van openhartige veranderaars met wereld-veranderend potentieel te creëren.
Levi is te vinden op het sjamanistische pad terwijl hij workshops over de hele wereld leidt. In de yogawereld heeft Levi de rating E-RYT 500, het hoogste niveau van certificering van Yoga Alliance. Met een Master's degree in Shamanic Intuitional Practices en een Bachelor's degree in Sacred Elemental Studies worden verlichte technieken en oude filosofieën overgebracht in wat hij deelt, waardoor studenten een ongewoon veelzijdige ervaring en diepgaande benefits voor het leven verkrijgen.

https://soundcloud.com/levi-banner-ecstatic
https://www.facebook.com/levibanneryogaastrologybreathwork


Toelichting Ecstatic Dance
De oorsprong van het woord ecstatic komt uit het Grieks en betekent: voorbij het zelf.
Ecstatic Dance staat dan ook voor: je lijf uit de stase – uit je vaste patroon – dansen, wat als helend ervaren kan worden.
Door je mee te laten voeren met de muziek waar deze je ook brengt, worden gevoelens en emoties gestimuleerd om tot expressie te komen. Dit helpt om in contact te komen met je natuurlijke staat van zijn. Je ervaart een diepere connectie met de andere dansers om je heen en beslommeringen en spanningen van de dag laat je makkelijker achter je. In overgave zijn op de dansvloer. En als je dát op de dansvloer kan, dan kan je dat ook in je eigen leven makkelijker toepassen.
De avonden worden gestart met een introductie/ceremonie bijvoorbeeld in de vorm van een warming-up en oefeningen om af te stemmen op jezelf of in connectie te komen met andere dansers. Hierna gaat de Ecstatic Dance Journey beginnen, je wordt uitgenodigd om mee te stromen met de muziek van een Ecstatic Dance DJ. Deze reis gaat in waves van meditatieve verstilling naar expressieve ritmische muziek en weer terug, zodat iedere cel in jezelf wordt geactiveerd.

Friday 22 September 2023 van 19:00 tot 22:00

Van Slichtenhorststraat 81, 6524 JL Nijmegen, Nederland

Over de organisatie

Organiseert Ecstatic Dance events.

Reviews

Rinske

Ecstatic Dance Journey in Kapel Onder de Bogen

Mooie ruime locatie met fijne muzikale landschappen. Live muziek erbij was leuke extra. Mooi feestje. De vloerbedekking vond ik iets minder prettig, krijg je iets sneller draaiblaren van. Qua zachtheid danste het wel weer fijn. Gelukkig had ik dansschoentjes mee.

Lees meer

Laura

Ecstatic Dance met DJ Bravon

Het was een hele bijzondere avond! Het begon niet fijn, want ik wist niet dat er een technofestival op het terrein was daar. Gedoe met de locatie vinden, parkeren, vervelende security mensen… Dus ik kwam mega gestresst en overprikkeld aan en dacht erover om direct weer naar huis te gaan. Maar ben zo blij dat ik gebleven ben!!! Bravon en Philip hebben het voor mekaar hebt gekregen dat ik totaal vergat dat dat technofestival er was… Er was echt een hele fijne energie, de set was super en ik heb zo heerlijk gedanst! ✨🤩

Lees meer

Eveline Phillomena Zwikker

Ecstatic Dance met DJ Bravon

Chapeau! Alles tegen : drift festival buiten met keihard muziek, zaal die heel warm was … en toch magie. Well done Phillips en Dj Bravon. Ik heb genoten !

Lees meer

ECSTATIC DANCE met LEVI BANNER (USA)

Meer evenementen van Ecstatic Dance Journeys Nijmegen

Saturday, 20 Jul. om 19:00
Extended International Ecstatic Dance
Ecstatic Dance Journeys Nijmegen
Ecstatic Dance Intuitive Dance Conscious Dance

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Wednesday, 28 Aug. om 09:00
🌸✨🎶 Het Grote Fijne Festival 2024! With special guests: Yaima 🥰🏕️☀️🌱
Chocolate Club
Festivals Ecstatic Dance Live muziek
Saturday, 20 Jul. om 11:00
Vlierhof Ecstatic Dance Outdoor | dj Sefrijn
Vlierhof Community
Ecstatic Dance Contact Improvisatie
Saturday, 20 Jul. om 19:00
Ecstatic Dance Leeuwarden ~ DJ deeYona
Stichting Ecstatic Dance Leeuwarden
Ecstatic Dance Vrije Dans Dansen in verbinding
Friday, 20 Sep. om 19:00
MAANKARAVAAN-Ecstatic Full Moon CACAO Ceremony-Bring out the DRUMS!
Moonfool
Cacao ceremonie Ecstatic Dance Full Moon
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl