Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Cacao & Sound met May & June @ Het Verre Oosten

Tuesday 12 December 2023 van 19:30 tot 22:00

Het Verre Oosten, Rijksstraatweg 2, 8131 PB Wijhe, Nederland

Over dit evenement

Every month we facilitate a Cacao & Sound in Het Verre Oosten. Our special guests of this evening are May & June, a singer-songwriter duo consisting of two sisters. Their music can be described as poetic songs that are about life, self-development and love (both in Dutch and English). The two-part harmony singing takes you on a journey through personal stories on the way to connection. Let yourself be carried by the warm sounds and open your heart with the pure cacao.

This edition is sold out. You are more than welcome at the next Cacao & Sound on January 11. https://hipsy.nl/event/31063-cacao-sound-at-het-verre-oosten

🤎🤎🤎
Cacao ceremonies zijn een eeuwenoud ritueel, afkomstig uit Midden en Zuid-Amerika. Cacao wordt door de oude Maya’s en Azteken al duizenden jaren gebruikt voor spirituele, medicinale en ceremoniële doeleinden voor innerlijk ontwaken en creatieve begeleiding.

Tijdens de Cacao & Sound ceremonie drinken we een drankje van 100% pure en rauwe cacao. Hierdoor kan je makkelijker verbinding maken met je hart en contact maken met je intuïtie en innerlijke wijsheid. Daarbij is het ook nog eens heel gezond. Ceremoniële Cacao wordt ook wel ‘Food of the Gods’ genoemd omdat het zo rijk aan voedingsstoffen, mineralen en antioxidanten is. ♡

We drinken de cacao zoals dat vroeger ook gebeurde; als een medicijn, dus met een intentie. Om je hart verder te openen en dieper in de intentie te zakken wordt de avond begeleid met meditatie en mooie klanken. Zo kun je het medicijn helemaal ontvangen en kom je heerlijk tot rust.

Deze editie zijn May & June onze special guests. May & June is een singer-songwriterduo, bestaande uit twee zussen. Hun muziek is te omschrijven als poëtische (luister)liedjes die gaan over het leven, zelfontwikkeling en liefde (zowel in het Nederlands als in het Engels). De tweestemmige samenzang neemt je mee op reis door persoonlijke teksten op weg naar verbinding. De soundhealing kan je helpen om stress in je lichaam te verlagen en rust en ontspanning te ervaren.

Elke Cacao & Sound ceremonie zal anders zijn. Maar dit is wat je kunt verwachten.

🤎 Ceremoniële cacao
🤎 Muziek
🤎 Soundhealing
🤎 De ervaring van brother & sisterhood
🤎 Een plek om te delen en écht naar elkaar te luisteren
🤎 Beter te leren voelen
🤎 Eerlijk zijn naar jezelf en anderen
🤎 Inspiratie en energie
🤎 Ruimte om te groeien
🤎 Een plek voor verdieping en plezier

De ceremonie vindt plaats in ‘Welkom In Het Verre Oosten’, de vrijplaats voor connectie en creatie in Wijhe (een dorp net onder de rook van Zwolle). Mark en Evelien faciliteren o.a. mannen- en vrouwencirkels in Het Verre Oosten. Deze avond is iedereen welkom. Een gemengde cirkel waar je gewoon kunt zijn. Waar je kunt delen waar je mee bezig bent. Zonder oordeel, zonder goedbedoeld advies, met een open hart en met onze volledige aandacht zijn we er voor elkaar.

Spreekt dit je aan? Wees meer dan welkom om aan te haken.

Wanneer
Dinsdag 12 december
Inloop vanaf 19:15 uur
Start 19:30 uur
Afsluiting rond 22:00 uur

Kun je deze editie niet komen? We organiseren maandelijks een cacao & sound in Het Verre Oosten. Check onze hipsy pagina voor alle gatherings.

Waar
Welkom in Het Verre Oosten
Rijksstraatweg 2, 8131 PB, Wijhe
www.welkominhetverreoosten.nl
Parkeren is gratis
Fietsen kunnen veilig gestald worden
Logeren kan. Boek hiervoor een los ticket in de shop.

Je hosts
Mark en Evelien droomden al jaren van een plek in het groen waar ze met hun gezin neer konden strijken. In 2021 hebben ze hun droom waargemaakt door een boerderij te kopen met een stuk land waar ze de Vrijplaats ‘Welkom in Het Verre Oosten’ hebben gecreëerd. Een plek voor connectie en creatie, waar de meest mooie verdiepende bijeenkomsten plaatsvinden.

Join The Tribe!
Na het lezen van dit alles kriebels? Spannend? Nieuwsgierig naar wat de f*ck we nou eigenlijk gaan doen? En met wie? Al die gedachtes en emoties mogen er zijn. Voel je iets van een ja, neem dan die stap en kom gewoon. Niks moet en alles mag. Wees meer dan welkom om vanuit een fijne plek te ontdekken en te connecten.

Liefs,

Mark en Evelien.

P.s.
Cacao is een hart openend plant medicijn. Mocht je hier nog niet bekend mee zijn, is het goed te weten dat cacao een zowel verzachtend als een energie verhogend effect kan hebben. De uitwerking kan per persoon en per moment verschillen, maar is over het algemeen subtiel.
Om de cacao zijn volledige potentie te laten leven, vragen we je tot 3 uur van tevoren niks te eten en tot 24 uur van tevoren geen koffie of alcohol te drinken.
In sommige gevallen wordt geadviseerd om geen/minder cacao te nemen, bijvoorbeeld bij het gebruik van antidepressiva op basis van MAO, bij een hoge bloeddruk en bijbehorende medicijnen, bij hartproblemen en bij zwangerschap/borstvoeding. Raadpleeg bij twijfel een arts. Wij geven geen medisch advies, maar je kunt natuurlijk altijd met ons overleggen.

P.p.s.
Moet je annuleren? Wat ontzettend jammer, en soms kan dat gebeuren. Bij annulering tot 3 weken van tevoren krijg je een voucher voor 100% van het bedrag, deze mag je inzetten voor een volgende bijeenkomst. Daarna krijg je 50% van je ticket terug in de vorm van een voucher. Binnen één week voorafgaand aan de startdatum, kunnen we je helaas geen voucher meer geven bij annulering.
Als in verband met landelijke maatregelen, of wegens andere omstandigheden deze bijeenkomst niet door kan gaan - dan wordt deze verzet naar een andere datum. Je hebt dan de keuze of je je aanmelding laat staan, of dat je een refund wilt.

Tuesday 12 December 2023 van 19:30 tot 22:00

Het Verre Oosten, Rijksstraatweg 2, 8131 PB Wijhe, Nederland

Over de organisatie

“Thuiskomen bij jezelf”

Vrijplaats voor connectie en creatie. Retreatcentrum met 23 bedden en mini camping midden in het groen in een dorp onder de rook van Zwolle.

In samenwerking met

Reviews

Vivian Carbaat

Cacao & Soundjourney @ Het Verre Oosten

Wat een bijzondere avond. Uniek, een warme setting en heel fijn begeleid door Evelien en Mark. Prachtig afgewisseld met diverse soorten klankschalen, instrumenten en zang. Voor mij een fijn moment om meer contact met mijn lijf en binnenwereld te maken.

Lees meer

Stefan Harleman

Mannencirkel van Het Verre Oosten

Dit keer was de cirkel in de gave tippi tent.. rond een houtvuur, met wederom een inspirerende opening van Mark. Voor mij opnieuw een bijzonder waardevolle avond!

Lees meer

Martijn

Cacao & Soundjourney @ Het Verre Oosten

Mark en Evelien zijn fijne spaceholders. Goede sfeer aandacht voor iedereen en het proces. Aanrader !

Lees meer

Cacao & Sound met May & June @ Het Verre Oosten

Meer evenementen van Het Verre Oosten

Uitverkocht
Tuesday, 11 Jun. om 19:30
Date Night - koppels 💛
Het Verre Oosten
Liefde Tantra Ritueel
Uitverkocht
Friday, 05 Jul. om 16:00
Light My Fire - Feminine weekend retreat
Evelien Bosch
Vrouwencirkels Tantra Meerdaagse retraites
Friday, 06 Sep. om 10:00
Mannenkracht Festival 2024
Mannenkracht
Mannen Workshops Mannencirkels Festivals
Tuesday, 17 Sep. om 19:30
Light My Fire - Tantra vrouwencirkel
Evelien Bosch
Tantra Vrouwencirkels Vrouwen workshops

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 16 Jun. om 13:30
Mini-retreat: Cacao & Innerdance XL (100min)
Wild Goddess
Cacao ceremonie Kundalini 1-Dags retraite
Friday, 06 Sep. om 13:00
Praful & Vimal :: Shamanic Breath SoundJourney with Sacred Cacao
HeartFire.nl
Klankreis-Soundbath Cacao ceremonie Innerlijke Reis
Thursday, 20 Jun. om 18:30
Regenerative evenings - Summer Solstice Gathering
Experience Mindfulness
Natuur Sharing Circle Creativiteit
Tuesday, 04 Jun. om 19:30
Tender Tuesdays
Tender Hearts
Tantra Bewustzijnsontwikkeling Cacao ceremonie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl