Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Cacao & Sound @ Het Verre Oosten

Thursday 11 January 2024 van 19:30 tot 22:00

Het Verre Oosten, Rijksstraatweg 2, 8131 PB Wijhe, Nederland

Over dit evenement

This is the perfect moment to take a break from the daily hustle and just be. We drink ceremonial cacao as it was done in ancient times – as a medicine, with intention. To further open your heart and dive deeper into that intention, the evening is guided by a soul-soothing sound journey, featuring singing bowls, handpan, gong, and other beautiful sounds. This way, you can fully receive the medicine and find deep relaxation. (Eng or Dutch spoken)
Facilitators: Mark Gademan & Evelien Bosch (Het Verre Oosten)
🤎🤎🤎🤎

Speciaal voor deze avond zal Mama cacao ons helpen om van het hoofd naar het hart te zakken. Ceremoniële Cacao wordt ook wel ‘Food of the Gods’ genoemd omdat het zo rijk aan voedingsstoffen, mineralen en antioxidanten is. So… open your heart and let the looovvveee connect us all ♡

Cacao is een eeuwenoud plant medicijn, maar no worries, je gaat er niet van trippen. Het is laagdrempelig, opent je hart en brengt bovenal verbinding. Dit is hét moment om even uit de dagelijkse hectiek te stappen en niets te moeten. We drinken de cacao zoals dat vroeger ook gebeurde; als een medicijn, dus met een intentie. Om je hart verder te openen en dieper in de intentie te zakken wordt de avond begeleid met mooie klanken en meditatie. Zo kun je het medicijn helemaal ontvangen en kom je heerlijk tot rust.

Wat kun je verwachten?

🤎 Ceremoniële cacao
🤎 Klankbad met klankschalen, gongs, handpan en meer moois
🤎 De ervaring van brother & sisterhood
🤎 Een plek om te delen en écht naar elkaar te luisteren
🤎 Beter te leren voelen
🤎 Eerlijk zijn naar jezelf en anderen
🤎 Inspiratie en energie
🤎 Ruimte om te groeien
🤎 Een plek voor verdieping en plezier

De ceremonie vindt plaats in ‘Welkom In Het Verre Oosten’, de vrijplaats voor connectie en creatie in Wijhe (een dorp net onder de rook van Zwolle). Mark en Evelien faciliteren o.a. mannen- en vrouwencirkels in Het Verre Oosten. Deze avond is iedereen welkom. Een gemengde cirkel waar je gewoon kunt zijn. Waar je kunt delen waar je mee bezig bent. Zonder oordeel, zonder goedbedoeld advies, met een open hart en met onze volledige aandacht zijn we er voor elkaar.

Spreekt dit je aan? Wees meer dan welkom om aan te haken.

Wanneer
Donderdag 11 januari
Inloop vanaf 19:15 uur
Start 19:30 uur
Afsluiting rond 22:00 uur
Kun je deze editie niet komen? We organiseren maandelijks een cacao & sound in Het Verre Oosten. Check onze hipsy pagina voor alle gatherings.

Waar
Welkom in Het Verre Oosten
Rijksstraatweg 2, 8131 PB, Wijhe
www.welkominhetverreoosten.nl
Parkeren is gratis
Fietsen kunnen veilig gestald worden
Logeren kan. Boek hiervoor een los ticket in de shop.

Je hosts
Mark en Evelien droomden al jaren van een plek in het groen waar ze met hun gezin neer konden strijken. In 2021 hebben ze hun droom waargemaakt door een boerderij te kopen met een stuk land waar ze de Vrijplaats ‘Welkom in Het Verre Oosten’ hebben gecreëerd. Een plek voor connectie en creatie, waar de meest mooie verdiepende bijeenkomsten plaatsvinden.

Join The Tribe!
Na het lezen van dit alles kriebels? Spannend? Nieuwsgierig naar wat de f*ck we nou eigenlijk gaan doen? En met wie? Al die gedachtes en emoties mogen er zijn. Voel je iets van een ja, neem dan die stap en kom gewoon. Niks moet en alles mag. Wees meer dan welkom om vanuit een fijne plek te ontdekken en te connecten.

Liefs,

Mark en Evelien.

P.s.
Cacao is een hart openend plant medicijn. Mocht je hier nog niet bekend mee zijn, is het goed te weten dat cacao een zowel verzachtend als een energie verhogend effect kan hebben. De uitwerking kan per persoon en per moment verschillen, maar is over het algemeen subtiel.
Om de cacao zijn volledige potentie te laten leven, vragen we je tot 3 uur van tevoren niks te eten en tot 24 uur van tevoren geen koffie of alcohol te drinken.
In sommige gevallen wordt geadviseerd om geen/minder cacao te nemen, bijvoorbeeld bij het gebruik van antidepressiva op basis van MAO, bij een hoge bloeddruk en bijbehorende medicijnen, bij hartproblemen en bij zwangerschap/borstvoeding. Raadpleeg bij twijfel een arts. Wij geven geen medisch advies, maar je kunt natuurlijk altijd met ons overleggen.

P.p.s.
Moet je annuleren? Wat ontzettend jammer, en soms kan dat gebeuren. Bij annulering tot 3 weken van tevoren krijg je een voucher voor 100% van het bedrag, deze mag je inzetten voor een volgende bijeenkomst. Daarna krijg je 50% van je ticket terug in de vorm van een voucher. Binnen één week voorafgaand aan de startdatum, kunnen we je helaas geen voucher meer geven bij annulering.
Als in verband met landelijke maatregelen, of wegens andere omstandigheden deze bijeenkomst niet door kan gaan - dan wordt deze verzet naar een andere datum. Je hebt dan de keuze of je je aanmelding laat staan, of dat je een refund wilt.

Thursday 11 January 2024 van 19:30 tot 22:00

Het Verre Oosten, Rijksstraatweg 2, 8131 PB Wijhe, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Thuiskomen bij jezelf”

Vrijplaats voor connectie en creatie. Retreatcentrum met 23 bedden en mini camping midden in het groen in een dorp onder de rook van Zwolle.

In samenwerking met

Reviews

Debby Ras

Sweatlodge Ceremony weekend with Lakota Elder Kristofer Two Feathers

Het was bijzondere ervaring; Lakota Elder Kristoffer two feathers is een zeer bijzondere man die zijn teachings volledig belichaamt en zich (met onmisbare hulp van Mauritio en Mateo), letterlijk het vuur uit de schenen werkt om een diepe 'cleansing' bij de groep teweeg te brengen. Het verblijf bij het Verre Oosten voelt welkom en aangenaam. De gastvrouw en heer zijn zeer liefdevol.

Lees meer

Eleni

Sweatlodge Ceremony weekend with Lakota Elder Kristofer Two Feathers

Evelyn, Mark and their cats are the best hosts we could ask for. Thank you everyone for this life changing experience.

Lees meer

Stefan Harleman

Mannencirkel van Het Verre Oosten

Ook na een aantal keren geweest te zijn, blijf ik enthousiast. Een kleine variatie/uitbreiding, aansluitend bij het seizoen maakte het wederom speciaal. De plek is goed en de energie van Mark klopt! De kracht van het delen zonder oordeel blijft de basis, en die basis is een groot en nuttig goed voor velen van ons.

Lees meer

1. Choose your tickets
Cacao & Sound - Budget ticket

De Budget Tickets zijn er voor de mensen die heel graag willen komen, maar de prijs van een normaal ticket niet kunnen betalen. Met een Support Ticket help je de Budget tickets mogelijk te maken.

€ 33,00
Including service fee
Cacao & Sound - Normaal ticket

De Budget Tickets zijn voor de mensen die heel graag willen komen, maar de prijs van een normaal ticket niet kunnen betalen. Met een Support Ticket help je de Budget tickets mogelijk te maken.

€ 44,00
Including service fee
Cacao & Sound - Support ticket

De Budget Tickets zijn er voor de mensen die heel graag willen komen, maar de prijs van een normaal ticket niet kunnen betalen. Met een Support Ticket help je de Budget tickets mogelijk te maken.

€ 55,00
Including service fee
Gedeelde kamer max 4 pers

Na de ceremonie lekker relaxed je bed induiken? Je boekt een gedeelde kamer waar je met max 4 personen slaapt. Je kan gebruik maken van de gezamenlijke woonkamer, keuken en w'c en douches. Alles is zelfvoorzienend. Graag 1 pers. lakenset, handdoek en evt eten meenemen. Inchecken 17 uur. Uitchecken 11 uur. Let op: prijs is p.p. en kan alleen geboekt worden i.c.m een ticket voor de cacaoceremonie.

€ 49,20
Including service fee
Privé kamer voor 1 of 2 personen

Na de ceremonie lekker relaxed je bed induiken? Je boekt een privé kamer waar je met 1 of 2 personen kunt slapen. Je maakt gebruik van de gezamenlijke woonkamer, keuken, w'c en douches. Alles is zelfvoorzienend. Graag 1 pers. lakenset, handdoek en evt eten meenemen. Inchecken 17 uur. Uitchecken 11 uur. Let op: kan alleen geboekt worden i.c.m een ticket voor de cacaoceremonie.

€ 84,20
Including service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Cacao & Sound @ Het Verre Oosten

Meer evenementen van Het Verre Oosten

Tuesday, 12 Dec. om 19:30
Cacao & Sound met May & June @ Het Verre Oosten
Het Verre Oosten
Cacao ceremonie Klankbad Sharing Circle
Wednesday, 13 Dec. om 10:00
Sound Healing ♡ 1 on 1 singing bowl massage
Het Verre Oosten
Klankschalen Klankbad Soundhealing
Thursday, 14 Dec. om 10:00
Sound Healing ♡ 1 on 1 singing bowl massage
Het Verre Oosten
Klankschalen Klankbad Soundhealing
Tuesday, 19 Dec. om 19:30
Mannencirkel van Het Verre Oosten
Het Verre Oosten
Mannencirkels

Dit vind je misschien ook interessant

Wednesday, 27 Dec. om 19:00
EndOfTheYear special: Ecstatic Full Moon Cacao Ceremony DJYarl
MoonFool
Full Moon Ecstatic Dance Cacao ceremonie
Saturday, 16 Dec. om 15:00
Cacao, Moving Stories, Ecstatic Dance
Janneke Bexkens
Cacao ceremonie Ecstatic Dance Performance
Tuesday, 02 Jan. om 10:30
The Flow of the Heart - Tantradag met cacaoceremonie en open space
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Meditatie Cacao ceremonie
Sunday, 31 Dec. om 19:30
Ecstatic Dance Nijmegen OUD & NIEUW PARTY 2023/2024
NijmegenDanst.NL
Live muziek Ecstatic Dance Cacao ceremonie
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl