Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Familie Opstellingen Amsterdam

Vrijdag 07 juli 2023 van 10:00 tot 17:00

Stadsoase Naar Zee, Bert Haanstrakade 102, 1087 DN Amsterdam, Nederland

Over dit evenement

Shapeshift.today biedt een warm welkom voor iedereen die het opstellingenwerk wil ervaren, als vraaginbrenger of representant. Jolijn geeft een bedding waarin diepere thema’s zich aandienen die soms generaties terug hun oorsprong vinden. In een kleine groep van 12 mensen beleef je de liefdevolle kracht en wijsheid van het systemische veld.

In een Opstelling worden diverse elementen opgesteld mbt een specifieke vraag of thema. In een Familie Opstelling worden doorgaans personen opgesteld, maar er kan ook gewerkt worden met een emotie, een verlangen of een obstakel op jouw pad. In een Ondernemers Opstelling kunnen tevens missie, aanbod, klanten en financiën worden opgesteld, om te zien hoe ze samenwerken. Weet je niet zeker wat jou past? In een voorgesprek met Jolijn zal duidelijk worden wat de kern van jouw thema is en wat er nodig is voor jouw Opstelling.

Een Opstelling laat zien hoe individuele elementen zich verhouden tot elkaar en het grotere geheel. Hoe zijn ze verbonden? Hoe werken ze samen? Hoe beïnvloeden ze elkaar? Meestal ontstaat er een bepaalde 'dynamiek' en het wordt duidelijk wat er nodig is om een positieve verandering teweeg te brengen. De inzichten die het systemisch werk biedt zijn even praktisch als diepgaand, voor zowel vraaginbrengers als representanten. Een Opstelling werkt door op een bewust en onbewust niveau en zorgt voor een Shapeshift: "een transformatie die van binnenuit doorwerkt naar buiten."

De Opstellingen van Shapeshift.today worden begeleid door Jolijn Fiddelaers (1979). Ze helpt je met liefde om al wat in de weg staat van jouw geluk en succes met wortel en al uit te roeien. Behalve het groepswerk in Amsterdam kun je bij Jolijn ook terecht voor individuele opstellingen (1-op-1) in haar praktijkruimte in Amersfoort.

De groeps-Opstellingen vinden plaats op een mooie locatie in Amsterdam IJburg. De locatie is goed bereikbaar met auto en OV. Er is betaalbare parkeergelegenheid (€7,50 per dag) op 5 minuten loopafstand. Workshop locatie: “Stadsoase Naar Zee”, Bert Haanstrakade 102, Amsterdam IJburg. Adres parkeergarage: Daguerrestraat 53, Amsterdam IJburg winkelcentrum.

(Voor individuele sessies ben je welkom in Amersfoort, meteen naast Centraal Station, in Jolijn's eigen praktijkruimte.)

Vanaf 9.30 ben je welkom voor koffie en thee. Om 10 uur gaan we aan het werk en we sluiten af om 17.00 uur.

Na elke Opstelling is er een korte pauze en in één van de pauzes serveren we een gezonde, vegan soep. Neem eventueel zelf een boterham mee om je lunch compleet te maken. Gedurende de dag is er koffie, thee, fruit en lekkers.

Vrijdag 07 juli 2023 van 10:00 tot 17:00

Stadsoase Naar Zee, Bert Haanstrakade 102, 1087 DN Amsterdam, Nederland

Over de organisatie

“Shapeshift: een innerlijke shift die doorwerkt in de uiterlijke vorm (shape)”

Opstellingen & systemisch werk voor changemakers

Familie Opstellingen Amsterdam

Meer evenementen van Shapeshift.today

Zondag, 08 sep. om 11:30
Aarde Opstelling 1 Amsterdam - 8 september 2024
Shapeshift.today
Opstellingen Collectieve Evolutie Systemisch werk
Zondag, 20 okt. om 11:30
Aarde Opstelling 2 Amsterdam - 20 oktober 2024
Shapeshift.today
Opstellingen Collectieve Evolutie Systemisch werk

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 17 mei. om 18:30
Chakra-opstellingen met klank
Levenswortels
Opstellingen Chakra's Stembevrijding
Vrijdag, 27 sep. om 19:00
Tantra Drieluik voor stellen
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Relaties Meditatie
Vrijdag, 24 mei. om 19:00
Zweethut, ademwerk & familie-opstelling
Vlierhof Community
Familieopstellingen Zweethut Ademwerk
Zondag, 26 mei. om 13:30
Familieopstelling Schiedam
Mindful Motion
Familieopstellingen Systemisch werk Persoonlijk Leiderschap
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl