Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Energetisch verbinden en beschermen

Dinsdag 20 juni 2023 van 19:30 tot 22:00

Miracle Life, Eleanor Rooseveltlaan 25, 2719 AB Zoetermeer, Nederland

Over dit evenement

Hoe zit dat nou eigenlijk als iemand afwezig of aanwezig is? Terwijl hij/zij gewoon voor je neus staat? Waarom kan je je op een festival met 10.000 man/vrouw het meest eenzame wezen op aarde voelen? Terwijl je in contact met één persoon volledig vervuld kan zijn? Wat is eigenlijk "je niet gezien of gehoord voelen"?

In korte speelse oefeningen gaan we jullie laten ervaren hoe energetisch verbinden eigenlijk werkt en hoe het voelt als de verbinding 'aan' of 'uit' staat. Dit kan op verschillende manieren en niveaus. We gaan op chakra-niveau met elkaar verbinden en we gaan jullie laten ervaren hoe groot jouw energieveld is en dat je invloed hebt op de grootte en stevigheid ervan.

En we gaan onderzoeken of jij kan afstemmen op, waar de energie van de ander begint en wanneer jullie energie uitwisselen. Én we nemen jullie mee in manieren waarop je jezelf schoon kan houden en schoon kan maken van energie van anderen.

Dit is een workshop waar je zelf gaat ervaren, oefenen en spelen met energie.

Wat neem je mee? Jezelf.. that's all you need. Voor de rest zorgen wij!

Er zijn 3 soorten tickets; zie hiervoor onze website; https://www.miracle-life.nl/events/energetischverbinden-en-beschermen/

Voor ons is een uitwisseling vanzelfsprekend én we willen graag dat deze workshop voor iedereen toegankelijk is. Als je niet de financiele middelen hebt en er toch graag bij bent, kan je ons een bericht sturen , met een verzoek voor een kortingscode voor een ticket voor de halve prijs, of een verzoek voor een gratis ticket.

De enige voorwaarde die we stellen, is dat je de plek die je in neemt goed gebruikt en zorgt dat je er dan ook bent, fysiek en in energie!

Dinsdag 20 juni 2023 van 19:30 tot 22:00

Miracle Life, Eleanor Rooseveltlaan 25, 2719 AB Zoetermeer, Nederland

Over de organisatie

“Fall in love with life again!”

Wie de connectie met zichzelf herstelt, kan meer vanuit zijn/ haar hart gaan leven en ook het wonder van het leven weer ervaren.

Reviews

Susan

Journey into deep Space

Een zeer fijne combinatie van de transformerende trillingen van de muziek en de hartverwarmende en zuivere begeleiding door een topteam. Dit alles in een prachtig ingerichte en sfeervolle grote ruimte. Voor herhaling vatbaar!

Lees meer

Energetisch verbinden en beschermen

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 24 mei. om 10:00
Unlock the power of Tantric Dance
Sandy en Volker
Tantric Dance Bewustzijnsontwikkeling Persoonlijk Leiderschap
Vrijdag, 21 jun. om 19:15
Freedive: Juice Bar
Freedive Community
Aanraking Conscious Sexuality Verbinding
Donderdag, 27 jun. om 17:00
Triskal Festival
Hof van Moeder Aarde
Festivals Bewustzijnsontwikkeling Live muziek
Zondag, 26 mei. om 10:00
Workshop The Light within the Human Heart
Puresta
Healing Energiewerk Bewustzijnsontwikkeling
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl