Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Divine Feminine Schotlandreis

Zaterdag 02 september 2023 om 14:30 tot maandag 11 september 2023 om 20:00

Schotland, Verenigd Koninkrijk

Over dit evenement

Toen ik afgelopen maart naar Glastonbury ging met Geert voor research voor zijn boek over Maria Magdalena, kon ik niet vermoeden dat ik een week later in mijn eentje een maand door Schotland zou trekken. De roep van mijn ziel om in de voetsporen van Maria Magdalena te treden doorheen dit prachtige land was te sterk om te negeren. Mijn avontuur begon op Iona, een prachtig Schots eiland dat in feite de oudste rots ter wereld is. Een groot deel van Iona bestaat uit sterk geleidend en geladen kwarts, dat genezing, telepathie en helderziendheid bevordert. Niet voor niets wordt dit magische eiland ‘a thin place where only tissue paper separates the material world from the spiritual’ genoemd. Ook bezocht ik het Eiland Mull en de mooie kustplaats Oban en natuurlijk Edinburgh. Mijn reis eindigde in Rosslyn Chapel, een mystieke kapel gebouwd op een sterk energetische lichtplek, die wereldberoemd werd door het boek en de film De Da Vinci Code.



Tijdens mijn reis die ik deelde op social media kwam ik erachter hoe sterk en intens Schotland leeft bij veel vrouwen. Ik ontving meer dan duizend reacties, berichten en emails van vrouwen die ook verlangden om door Schotland te reizen, en velen van hen hadden net als ik, diepe herinneringen aan Iona en andere plaatsen aldaar. Dit inspireerde me om een groepsreis te organiseren, speciaal voor vrouwen, om samen deze magische reis te maken. In de taxi naar Rosslyn Chapel stuurde ik een Whatsappje naar mijn zakenpartner en vriendin Monique Klijnen, die net als ik een volledige passie heeft voor het in de wereld zetten en een luide stem geven aan de divine feminine, en vroeg haar of ze samen met mij de reis wilde organiseren en begeleiden. ‘I am in!’, kreeg ik binnen enkele seconden terug. En zo geschiedde …

Meer informatie en reserveren: https://michelleshanti.nl/divine-feminine-schotlandreis/

Over de organisatie

“Samen reizen naar de Ziel”

Onder de vlag van London Books organiseren schrijvers Geert Kimpen (bekend van o.m. De Kabbalist) en Michelle Shanti inspirerende activiteiten.

Reviews

Anna Beerepoot

Intieme Maria Magdalena bijeenkomst met Michelle Shanti & Geert Kimpen

Leuk initiatief om samen de dag van Maria Magdalena en het vrouwelijk goddelijke te vieren. Het enthousiasme van Geert en de rustige wijsheid van Michelle is een fijne combinatie voor verhalen, rituelen en persoonlijke contacten. Dat laatste vond ik verrassend leuk, online met een grote groep en toch ook 1 op 1 persoonlijk contact. Al met al heel leuk gedaan. 🥰 De techniek was wel wat matig.

Lees meer

Annelies Magnus

Intieme Maria Magdalena bijeenkomst met Michelle Shanti & Geert Kimpen

Fijne ontmoetingen, mooie ervaringen, verhalen, rituelen. Ik heb ervan genoten.

Lees meer

Pien Claassen

Intieme Maria Magdalena bijeenkomst met Michelle Shanti & Geert Kimpen

Heel fijn om zo bij elkaar te ZIJN,want dat waren we voelbaar.Warme lieve mensen.Prachtige inhoud.Ook de rituelen, mij bekend,deden ook online hun werking, besef hebben van,waar het omgaat.Dat blijft toch magisch. Kamertjes uitwisseling heeft even iets giecheligs..en vormt zich snel naar heel vertrouwd. We behoren bij een mooie familie,dat gevoel,zo dierbaarbin verbinding!Voor herhaling vatbaar. Dank

Lees meer

Divine Feminine Schotlandreis

Meer evenementen van London Books

Zaterdag, 16 nov. om 10:00
Maria Magdalena Opstellingen Dag
London Books
Familieopstellingen Familiesysteem Meditatie

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Maandag, 14 okt. om 14:00
7-daagse Mindfulness retreat op Sicilië
Retraite Sicilië
Meerdaagse retraites Vakantie Reizen
Maandag, 07 okt. om 14:00
Een Onvergetelijke Innerlijke Reis naar Egypte
Welcome Home Bewustzijnscentrum
Reizen Innerlijke Reis Bewustzijnsontwikkeling
Donderdag, 10 okt. om 15:00
La Bella Vita Retreat
Mi Corazon coaching en training
Reizen Meerdaagse retraites
Zondag, 22 sep. om 12:00
Bergretraite 22 t/m 27 september 2024
meer mentale veerkracht, training en coaching
Meerdaagse retraites Reizen Mindfulness
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl