Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Spread your Wings; intuitive painting & dance

Zaterdag 17 juni 2023 om 15:00 tot vrijdag 23 juni 2023 om 10:00

Tribu del Alma, Cortijo de Breñaverde, 29480 Gaucín, Málaga, Spanje

Over dit evenement

Geef kleur en vorm aan jouw binnenwereld
Je zielsgevoel volgen en je innerlijke wijsheid en vrijheid toe vertrouwen aan het schildersdoek. Dat is voor mij altijd een mooie uitdaging en vooral ook als het binnen in mij even minder fijn voelt. Wat ook dat mag er zijn en meegenomen worden in het creatieproces. Zijn met je minder fijne delen is de grootste kunst.

In deze tijd van grote transformatie die op aarde plaatsvindt, wordt de roep van de ziel om je zielenpad te volgen steeds luider. Toch reageren we maar al te vaak vanuit ego en angst en houden we ons vast aan wat we al kennen, wat vertrouwd voelt en veilig. Ik geloof er in dat we daar echt van los mogen komen en oefen elke dag om vanuit liefde naar mezelf en mijn angsten te kijken. Mezelf omarmen in alles wat ik ervaar. Als ik dat doe wil er zo veel van wat zelfs onbewust nog in mijn schaduw ligt opgeslagen naar het licht komen. Er heelt nog meer als ik het dan ook kan delen en nog meer als ik er ook kleur en vorm aan weet te geven en mee ga schilderen. Dat gun ik iedereen. Daar kleur en vorm aan geven is voor mij een groot cadeau dat ik al meer dan 20 jaar doe en graag doorgeef aan anderen.

Sinds 2011 geef ik schildervakanties en creatieve retraites die bijdragen aan jou proces van zelfrealisatie. Dit jaar startte ik om deze weken ook op onze eigen plek in Spanje te organiseren.

De vrijheid die daarmee gepaard gaat voel ik tot in mijn kern. In deze week zullen we lichaamswerk combineren met schilderen en daardoor nog meer verbinden met de natuur en je lijf.

Vol passie en afstemming leer ik je jouw creatieve levenstroom te stimuleren of weer te vinden. Te spelen en te genieten van het spel met kleur en verf. Vanuit verbinding met je lijf en je gevoel. Door te werken met je lichaam raak je geaard en kom je makkelijker in de flow.

Dit is daarom geen gewone schildervakantie. Deze schilderweek maakt echt iets in je los; er komt een innerlijk proces in beweging. Je maakt contact met je hart en verlangens waar je je misschien niet eens bewust van was. Je verkent delen van jezelf die je was vergeten of verloren. Je gaat ze je weer herinneren.

Zie je dat zitten, dan ben je aan het goede adres. Wil je daar ver weg van blijven….. dan is dit niks voor jou!

In de lessen en oefeningen komen de volgende thema’s aan de orde:

* Je intuitie volgen
* Luisteren naar de roep van je ziel
* Landen in je lijf
* Contact met de natuurelementen
* Zelfzorg & Zelfliefde
* Dans je vrij
* Een reis door de chakra’s

Via meditaties, stilte, beweging, dans, contact met de natuur en muziek creëer je jouw eigen authentieke kunstwerk. Vanuit contact met je intuïtie en jouw creatieve bron. Elke dag schilderen 5-6 uur en zijn we ook bezig met meditaties, geleide visualisaties, dans en andere lichaamsgerichte oefeningen. Daarnaast genieten we van de rust op deze heerlijke stille krachtplek midden in de natuur.

Intuitief schilderen
Laat je hart leidend zijn en voel welke kant je op wilt bewegen. Het intuïtief schilderen vanuit meditatie en beweging staat voorop! Daarnaast is er tijdens de schildercursus ruimte om van alles te leren over verschillende technieken en materialen.

Bij intuïtief schilderen gaat het om het proces van loskomen van het denken, in beweging komen van binnenuit, in contact met je lijf en uit je hoofd. Daardoor kom je dichter bij jezelf en kun je zonder na te denken over hoe het moet of hoort, spelen met verf en kleur. Je mag weer spelen en genieten als een kind en verdwijnen in het moment! Met kwasten, je handen, paletmes, alles met wat er voor handen is en je wilt gebruiken. Verkennen en ontdekken, daar gaat het om!

De reis is het doel
Intuïtief schilderen is een vorm van schilderen waarbij het niet gaat over het eindresultaat. De reis is het doel. Het gaat om het spel dat je aangaat. Vaak als je los komt van je verwachtingen ontstaan de mooiste verrassingen. Danielle helpt jou daar te komen door diverse oefeningen en interventies. Ze leert je ook omgaan met je innerlijke criticus en begeleid jou met inspirerende meditaties. Je leert jezelf uit te dagen en de ruimte geven om het niet goed te hoeven doen. Het eens anders te doen. Patronen doorbreken die je niet meer dienen. Je vleugels uitslaan en de vrijheid voelen.

Praktisch
Finca Pura Vida ligt in Gaucin op 1,5 uur rijden vanaf Malaga airport. Je kunt een auto huren, eventueel samen met andere deelnemers. Wij regelen dat je elkaar kunt contacten.

Of we kunnen een taxi naar finca Pura Vida voor je regelen die je met andere deelnemers kunt delen (max 4 in 1 taxi, kosten rond 170 euro per rit).

Aankomst: 17 juni vanaf 15 uur
Vertrek: 23 juni rond 10 uur

Last minute prijs
€ 1.111

Dit is inclusief 6 overnachtingen op een tweepersoonskamer (eigen kamer mogelijk tegen meerkosten 150 euro) in finca Pura Vida die je deelt met een ander, 3 heerlijke gezonde maaltijden per dag, water, koffie, thee, sap, fruit, alle workshops en materialen. Soms is er een eenpersoonskamer mogelijk voor 200 euro meer.

Consumpties buiten finca Pura Vida, zoals een lunch op de dag waarop we naar het strand of een stad gaan, zijn voor eigen rekening. Het is exclusief reiskosten. We kunnen meedenken met vervoer en transfer regelen vanaf het airport in Malaga mits deelnemers gelijktijdig aankomen. Of je kunt (gezamenlijk) een auto huren.

Wil je direct boeken of meer informatie, bel dan met
Danielle op: 06-53867953 of kijk op de website van Tribu del Alma

Over de organisatie

“In de Tribe zit de heling door gezamenlijk open te gaan in kwetsbaarheid.”

Tribu del alma oftewel Soultribe, geeft in finca Pura Vida kleinschalige retraites en transformatie weken in het groene hart van Andalusië.

Spread your Wings; intuitive painting & dance

Meer evenementen van Tribu del Alma

Dinsdag, 07 mei. om 12:00
Pura Vida Zijn Retraite in Spanje
Tribu del Alma
Meerdaagse retraites Innerlijke Reis Spirituele ontwikkeling
Vrijdag, 07 jun. om 12:00
Pura Vida Transformatie Retraite in Spanje
Tribu del Alma
Meerdaagse retraites Innerlijke Reis Spirituele ontwikkeling
Maandag, 24 jun. om 15:00
Tantric Healing Art retreat
Tribu del Alma
Creativiteit Playfulness Meerdaagse retraites
Maandag, 05 aug. om 12:00
The Healing Journey Spain (English/Dutch)
Tribu del Alma
Plantmedicijn Lichaamswerk Innerlijke Reis

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 05 jul. om 19:30
PLAY! Zwolle Ecstatic Dance met DJ Leela (alle leeftijden)
Play Zwolle
Ecstatic Dance Playfulness
Dinsdag, 30 apr. om 19:00
Connective Rope Jam April: Creating Discomfort
Shibari.nl
Conscious Sexuality Shibari Playfulness
Donderdag, 23 mei. om 19:00
15🎟️PLAY! Zwolle Ecstatic Dance Buiten DJ Bravon (alle leeftijden)
Play Zwolle
Ecstatic Dance Playfulness
Zondag, 28 apr. om 10:30
Tibetan Healing Festival
Tibetan Healing Festival
Meditatie Creativiteit Ritueel
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl