Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Vrouwenhartweekend

Vrijdag 10 juni 2022 om 15:00 tot zondag 12 juni 2022 om 16:00

De Oase Nieuwland, Geer 37, 4243 JS Nieuwland, Nederland

Over dit evenement

Programma Vrouwenhart weekend

Hieronder vind je het programma in hoofdlijnen van het Vrouwenhart weekend.
Belangrijk voor je om te weten is dat wij vooral werken met wat zich aandient in het moment, zodat we echt aansluiten bij jullie persoonlijke processen. Om die reden ontvang je dus een programma op hoofdlijnen, want het kan zijn dat we in de praktijk afwijken. We gebruiken werkvormen uit psychosynthese, voice dialogue, transformational presence en mindfulness.

Vrijdag
Op vrijdag ontvangen wij je om 15.00 uur bij De Oase met thee en iets lekkers. Nadat je je slaapplek op orde hebt gemaakt, starten we met een oefening om bij jezelf te komen, de eventuele hectiek waar je uitkomt achter je te laten, zodat je helemaal aanwezig kunt zijn tijdens dit weekend. Vervolgens lichten we het programma toe en delen we met jullie onze werkwijze. Aansluitend maken we kennis met elkaar. Dat doen we middels een deelronde, waarin je onder meer je intentie voor het weekend deelt. We eten met elkaar en als het weer het toelaat sluiten we af met een kampvuur. De lampen gaan uit rond de klok van 22.00 uur.

Zaterdag
Je wordt zingend wakker gemaakt. Daarna is er lichaamswerk om ons lichaamsbewustzijn te vergroten. Aansluitend is er een Ayurvedisch ontbijt. We starten na het ontbijt met een wandeling in tweetallen, waarin je een werkvorm meekrijgt die aanzet tot reflectie en voelen. Uit ervaring weten we dat tijdens deze oefening veel losgemaakt kan worden, dus hier staan we uitvoerig bij stil.

Om ervaringen te duiden en je aan te zetten tot een andere manier van kijken naar jezelf, maken we gebruik van psychosynthese. Dit is een theorie die er onder andere van uitgaat dat onze persoonlijkheid een verzameling subpersonen is. Gedurende deze dag, krijg je allerlei oefeningen aangereikt, die inzicht geven in welke subpersonen jij je bewust bent en hoe deze jou belemmeren of stimuleren in jouw dagelijkse bestaan.
Mocht je je hier vooraf in willen verdiepen, dan adviseren we je het boekje: Ik en mijn ikken van Karin Brugman te lezen.

Wij (Karen & Ingvild) hebben - door jarenlang werken op persoonlijk leiderschap en vooral ons eigen proces hierin - een eigen visie ontwikkeld. Deze visie geeft veel inzicht in wie we ten diepste zijn en hoe we ons verhouden tot anderen in de relaties die we aangaan. Deze visie zullen we ook met je delen en je uitnodigen om te voelen op een diepere laag. We sluiten de dag af met een maaltijd. Het avondprogramma is vrij en je kan gebruik maken van de mogelijkheden om creatief bezig te zijn of in de sauna te gaan.

Zondag
Op zondag word je wederom zingend wakker gemaakt. We starten de zondag met een yogales. En uiteraard weer een lekker ontbijt.

Deze dag verdiepen we op het thema projecties. In de ander, leren we onszelf kennen, zowel onze heimelijke verlangens als onze eigen rauwe randjes. Dit herkennen, erkennen en daar verantwoordelijkheid voor nemen is het werk dat we daarin te doen hebben. Dit is wat ons betreft ruimte maken en doorvoelen wat de ander in je aanraakt. Daar niet voor weglopen en kunnen zijn met alles wat er is. Ook gaan we weer de buitenlucht in.

Op beide dagen verzorgt De Oase een heerlijke lunch voor ons. Om 16.00 uur sluiten we het weekend af en nemen we afscheid van elkaar.

Mocht je vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

Hartegroet, Karen (06-11144175) & Ingvild (06 - 43888853)









Vrijdag 10 juni 2022 om 15:00 tot zondag 12 juni 2022 om 16:00

De Oase Nieuwland, Geer 37, 4243 JS Nieuwland, Nederland

Over de organisatie

Waarom voelen we ons vaak niet vrij om te zeggen wat we werkelijk te zeggen hebben?
Wat maakt dat we onze  emoties onderdrukken, tot het moment dat het echt niet meer gaat?
Er speelt van alles onder de oppervlakte. Bij jou, binnen je team en in de organisatie.
Veel daarvan blijft onbenoemd en onbewust. We worden véél effectiever en energieker als we ons daarvan bewust zijn.
Als gevoelens en gedachten bespreekbaar worden gemaakt.
Gelukkig zijn er andere mensen en situaties die ons dagelijks een spiegel voorhouden.
Door te spiegelen en te reflecteren wordt het onbewuste weer bewust, zodat het écht kan gaan stromen.

Lees meer

Spiegelhart

Vrouwenhartweekend

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 04 mei. om 10:00
De Stroming - Verdiepingsdagen
YourYoniJourney
Vrouwen workshops Sensualiteit Lichaamswerk
Vrijdag, 26 apr. om 19:30
Open Vrouwencirkel Zwolle
Merel Nelissen - Vrouwencirkels - Cacao Ceremonies - Zwolle
Vrouwen workshops Vrouwencirkels
Zondag, 02 jun. om 09:30
Yoni healing dag voor vrouwen
Bliss Your Body - School voor Tantra
Vrouwen workshops Tantra Healing
Zondag, 28 apr. om 11:00
Women's Circle - Manifesting dreams
Isabel Fonseca
Vrouwen workshops Ritueel Vrouwencirkels
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl