Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

I am the Earth - Cacao Ceremonie

Zaterdag 03 juni 2023 van 10:00 tot 17:00

Bronsweg 25, 8222 RB Lelystad, Nederland

Over dit evenement

Cacao Ceremonie : I am the Earth

3 juni faciliteren Laura van @foreverhealthypeople en Caroline van @tankstation.studio de “I am the Earth” Cacao Ceremonie op een supermooie locatie in Lelystad! Een groene oase waarbij we naast een fijne binnenruimte, de beschikking hebben over het omringende weelderige groen.

Een Cacao Ceremonie is een reis waarbij je je verbind met jezelf, jouw hart, je omgeving en in dit geval; het liefdevolle plantmedicijn Cacao.

Wij faciliteren deze reis met de Sacred Cacao en als je zou willen, een chocolaatje met een microdosis Magic Truffel. Verder zetten we breathwork, meditatie en nog meer mooie tools in, die allemaal als doel hebben je hart te openen en in verbinding te komen met jezelf, jouw verlangens, elkaar en de natuur.

Cacao is een echte hartopener, een medicijn van Moeder Aarde dat een euforisch gevoel kan creëren en je veilig kunt consumeren. Emoties die je niet meer dienen, mag je loslaten om je vervolgens te verbinden met nieuwe energie. Op deze wijze bouwen we een krachtig energieveld van liefde, beïnvloeden we het collectieve bewustzijn op een positieve manier en ervaren we dat we onderdeel zijn van een groter geheel.

De micodosering Magic Truffel is optioneel en jij voelt en geeft aan of dit past in jouw reis. Samen met een transformerende ademsessie, de meditaties en muziek nemen we je mee op avontuur. Daarbij zetten we krachtige tools in om ons waarachtig te verbinden met de omringende natuur; Pachamama herself!

Cacao brengt je bewustzijn in het hier en nu en ondersteund je om tijdens de meditaties en verbonden ademsessie sneller uit je hoofd en in je lichaam te zakken. Ook het (optionele) chocolaatje met Magic Truffel kan deze verdiepen.

Hoe meer je jouw eigen energieveld opschoont, hoe meer liefdevolle positieve vibraties je uitzendt. En hoe meer positieve vibraties je uitzendt, hoe meer andere mensen deze trillingen zullen voelen met als gevolg een mooiere, liefdevollere wereld voor ons allemaal.

We creëren met elkaar een safe space waar je mag voelen wat er op dat moment gevoeld mag worden, en waar we met elkaar kunnen ZIJN. Met al onze overwinningen en onze angsten, onze pijn en ons geluk!

Wij vinden het daarom belangrijk om tussendoor uitgebreid de tijd te nemen voor sharing: daar waar de herkenning en ontmoeting plaatsvind in alle openheid en kwetsbaarheid.

Wat kun je verwachten?

Safe Space met maximaal 8 personen
Cacao Ceremonie
Optioneel Microdosering Magic Truffel
Meditatie | Breathwork | Visualisatie
Tranformerende Ademsessie met Verbonden Ademhaling
Verbindende oefeningen met de omliggende natuur
Sharing

Connect | Feel | Share / Heal | Embrace | Support | Learn | Cry | Laugh | Let go | Be


We hebben ruime ervaring in het begeleiden en spaceholden van 1day retreats, ceremonies en cirkels. Samen hebben we een toolbox vol om jou te begeleiden om van je hoofd naar je hart te zakken, om via je lijf bij je intuïtie te komen. We delen met alle liefde onze tools, zodat jij ook als je thuis bent, verbonden kan blijven.

We werken onder andere met de elementen van het desbetreffende seizoen, cacao, reiki, meditatie, adem, soundhealing, trance reizen, kristallen, hypnose en aura & chakra healing.


Wij kijken er naar uit jou te ontmoeten!

Investering €175

Safe Space met maximaal 8 personen
Professionele begeleiding
Fijne lokatie midden in het groen
Onbeperkt water, thee & gezonde snacks
Plantbased lunch
Kristal die je krijgt als anker-punt van deze dag

Wanneer je vragen hebt, stuur ons dan een berichtje.
Dat kan via DM op Instagram

Caroline @tankstation.studio
Laura @foreverhealthypeople

Sowieso vinden wij het leuk als je ons wilt volgen!
Via Instagram delen wij ook onze agenda en updates over dit events en andere mooie plannen!

Wil je meer van de locatie weten?
Check dan https://www.windindewilgen.nl/


|| Contra-indicaties:
Zware astma, hart- en vaatziekten, ernstige paniekaanvallen, psychose, epilepsie, hoge bloeddruk, glaucoma. Eerste trimester zwangerschap.

|| Annuleringen:
Tickets kunnen niet worden geannuleerd. Mocht je onverhoopt niet mee kunnen doen door bijvoorbeeld ziekte, kun je iemand anders blij maken met je ticket.

Zaterdag 03 juni 2023 van 10:00 tot 17:00

Bronsweg 25, 8222 RB Lelystad, Nederland

Over de organisatie

““ Be vulnerable, be weak, be brave…” ”

Onze missie is: mensen verbinden. Met zichzelf, met elkaar, de natuur en de Grote Soep: Source Energy

Reviews

Janno Hordijk

The Gathering

Laura en Caroline weten in een vertrouwde omgeving een fijne avond neer te zetten. Ik heb er nu 3 meegemaakt, ze zijn telkens anders en alle keren heel bijzonder. Echt waardevol voor mij en de anderen. Ik kan het van harte aanraden!

Lees meer

Lies Van der Leede

The Gathering

Ik heb inmiddels meerdere gatherings van Laura en Caroline bijgewoond. Iedere keer heefthet voor mij een andere dimensie. In het begin was het voor mij heel intens maar werd daarbij zo fijn gesteund. Mede door deze gatherings ben ik aan een reis begonnen om mij ware ik te ontdekken! Ik wil jullie daarvoor bedanken🙏🏼

Lees meer

Kyri Karolidis

The Gathering (op lokatie)

“ it only just begon “ Je zou denken heel zweverig maar ik vond het juist heel aards… 🕺🏻

Lees meer

I am the Earth - Cacao Ceremonie

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 21 jun. om 19:00
//Ode aan de Yoni X Roos Diana // Ecstatic Singing Circle// met Cacao
Maartje Derks
Mantra zingen Vrouwencirkels Cacao ceremonie
Donderdag, 23 mei. om 19:00
MAANKARAVAAN - Ecstatic Full Moon Cacao Ceremony-DJ Caroline S’Jegers
Moonfool
Ecstatic Dance Cacao ceremonie Mantra zingen
Zaterdag, 25 mei. om 11:11
Sweatlodge ceremony
Kura Waka
Zweethut Ritueel Cacao ceremonie
Zondag, 02 jun. om 15:30
Shibari Speed Date (for all levels) - make friends to play with ropes
Butterfly Bondage
Shibari Playfulness Hartsverbinding
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl