Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Klankbelevingsconcert 'De echo van het goddelijke'

Saturday 17 June 2023 van 19:30 tot 21:30

Bergerweg 23, 6085 AS Horn, Nederland

Over dit evenement

Als wegen zich kruisen en er IS een ‘weten’ en een zielsverwantschap tijdens deze ontmoeting, biedt zich een kans om te grijpen. Samen een magisch klankbad creëren vanuit een bezielde passie voor de magie van klank.

Klankkunstenaar Pia Brand Heart Tuned Sounds en Klanksmid Jesse Blauwhof Andromeda Gongs creëren op zaterdag 17 juni een hartverwarmend en bezielend klankbelevingsconcert met de intentie elkaar en alle klankreizigers aanwezig, op te tillen en te begeleiden naar innerlijke stilte.

Vanuit de stilte vind je je verbinding met het goddelijke in jezelf. Een her-innering van ons oorspronkelijk OERbewustZIJN, waarbij ‘samen zijn’ in klank, ritme en licht taal een natuurlijke wegwijzer is.

De echo van het goddelijke

Een klank co-creatie dat zich ontvouwt in het moment tot een flow van zachte liefdevolle, alsook krachtige klankgolven, oer ritmes en licht taal, samen drijvend op de (klank)golven in een oceaan van bewustzijn.

Een samensmelting van elkaars passie als ‘puur instrument’, een brug zijn tussen ‘boven en beneden, binnen en buiten’ naar de wereld van geestelijke ervaring. In verbinding met iedereen aanwezig, alsook onze ‘spirit family’, zijn we elkaars klankbord en bundelen we krachten van verbinding en intentie.

Een kans de echo van het goddelijke te laten weerkaatsen in diepere lagen van ons bewustzijn.

Wij laten ons verrassen! Verbinden en drijven jullie mee op de golven van oerklanken, ritme, liefde en licht?

Pia & JesseJesse Blauwhof Andromeda Gongs smeedt handgemaakte klankinstrumenten, gongs en klankschalen, waarbij de kracht van intentie centraal staat. Door meditatie en concentratie zoekt hij naar zielskwaliteiten, energieën of geestelijke wezens die hij in vrije samenwerking verbindt met het instrument. De klanken van deze instrumenten vormen een brug naar de geestelijke wereld, als een klankbord dat de echo van het goddelijke in ons weerkaatst in diepere lagen van ons bewustzijn. https://nl.andromedagongs.com/

Pia Brand Heart Tuned Sounds geeft multi-instrumentale Sound Healing concerten en individuele Sound Healing sessies, waarbij met name haar bezielende stem en licht taal mensen diep kunnen raken. Haar missie is mensen de helende effecten van klank en vibratie te laten ervaren, harten te openen, te inspireren en bewust te maken van onze magische binnenwereld en zelf helende vermogens. Thuiskomen in en bij jeZelf. https://www.piabrand.nl

Saturday 17 June 2023 van 19:30 tot 21:30

Bergerweg 23, 6085 AS Horn, Nederland

Over de organisatie

“Klank werkt als een brug naar de innerlijke wereld van de geest.”

Jesse Blauwhof maakt instrumenten met intentie. Daarnaast geeft hij concerten en workshops in het maken van je eigen klankschaal.

In samenwerking met

Pia Brand Heart Tuned Sounds

Klankbelevingsconcert 'De echo van het goddelijke'

Meer evenementen van Andromeda Gongs

Uitverkocht
Friday, 26 Jul. om 10:00
Smeed je eigen klankschaal - Workshop
Andromeda Gongs
Energiewerk Klankschalen Soundhealing

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Tuesday, 22 Oct. om 19:15
Yin & Nidra Concert - Daniëlle Uriël in de Bergkerk -
Omikami Yoga
Yoga Klankreis-Soundbath Innerlijke Reis
Sunday, 29 Sep. om 12:45
Floating Soundbath - Remembering the Womb
Elisa_Soundhealing
Klankschalen Klankbad Klankreis
Tuesday, 30 Jul. om 20:00
Roosevent: Klankschaalmeditatie met Frank Klank
De Roos
Klankschalen Klankbad Meditatie
Sunday, 25 Aug. om 12:45
Floating Soundbath- Remembering the Womb
Elisa_Soundhealing
Klankbad Klankschalen Klankreis
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl