Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Divine Healing Circle

Donderdag 11 mei 2023 van 20:00 tot 20:45

Online

Over dit evenement



Wij komen graag samen in deze cirkel met de intentie om een helende cirkel te vormen. We nodigen daarbij onze spirituele begeleiders uit, de healers die bij ons zijn om healing mogelijk te maken voor eenieder die de cirkel vormt.

Wij, Diana, Laura, Nancy, Yvette, Jill en Marie-Lotte zijn daarbij instrument om healing door ons heen te laten stromen en te faciliteren dat deze helende energie ook door alle aanwezigen kan stromen. Ook zetten we de intentie dat deze healingenergie dierbaren buiten de cirkel toekomt. Daarnaast kunnen we healing vragen voor de mensheid, de natuur en aarde etc..

Als deelnemer hoef je niets te doen, slechts je open te stellen en je intentie zetten dat je graag healing ontvangt. Je hoeft zelfs niet aan te geven waarvoor je healing wenst te ontvangen omdat de intelligentie van spirit weet waar healing voor jou nodig is. Dit kan fysieke, emotionele en mentale healing zijn.

Uit onderzoek is gebleken dat wanneer je met meerdere mensen bij elkaar komt, deze healing sterker kan zijn dan wanneer je dit alleen doet. Onze wens is om een prachtige cirkel te vormen waarbij de liefde en healing wordt ervaren die rust en vertrouwen geeft. En waarin we bekrachtigd worden in ons mens-zijn.

Tijd

20.00 – 20.45 uur

Bijdrage

Gratis

Aanmelden kan via https://tranceformation.nl/healing-circle/

Over de organisatie

Met Tranceformation begeleiden we opleidingen en bijeenkomsten op het gebied van mediumschap, healing, trance, mystiek en soul manifestation.

Divine Healing Circle

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 31 mei. om 16:00
Open je voor je innerlijke leiding | Retraite
Puur op gevoel Coaching
Meerdaagse retraites Lichaamswerk Lichtwerk
Zondag, 26 mei. om 10:00
Workshop The Light within the Human Heart
Puresta
Healing Energiewerk Bewustzijnsontwikkeling
Zondag, 26 mei. om 10:00
Kundalini NRGY Awakening
Lonneke Aerts
Kundalini Kundalini activatie Energiewerk
Vrijdag, 17 mei. om 19:00
Kundalini NRGY Awakening XL met Microdose
Lonneke Aerts
Kundalini Kundalini activatie Energiewerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl