Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Freedive: Liefde voor je lijf (dagworkshop voor vrouwen)

Zondag 30 april 2023 van 10:00 tot 17:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over dit evenement

-----
UPDATE: de dagworkshop gaat niet door, we kijken naar mogelijkheden om er een avond van te maken. Stay tuned!
-----

Liefde voor je lijf

~ Dagworkshop voor mensen met een vrouwenlichaam -

Misschien kijk je elke dag wel in de spiegel naar je lichaam. Heb je allerlei ideeën over hoe het eruit ziet. Maar hoe vaak ervaar je je lichaam van binnenuit? Houd je je bezig met wat je lichaam allemaal kan en voelt, in plaats van hoe het eruit ziet? Veel van ons hebben dat niet echt goed geleerd, om ons lijf te waarderen en echt te beleven. Terwijl je je leven lang de vruchten kunt plukken van zo nu en dan een beetje liefdevolle aandacht voor dit lijf.

We gebruiken ons lichaam vaak als instrument voor wat ons hoofd bedacht heeft. Sporten omdat het gespierd moet zijn. Eindeloos in dezelfde houding zitten omdat we werk gedaan willen krijgen. Bewegingen en geluiden beperkt omdat we ons aanpassen aan sociale normen. Weinig aanraking omdat we beelden hebben over wiens aanraking ‘gepast’ zou zijn.

Ons lijf, ons lieve lijf verdient meer. Het verdient aandacht, aanraking, te bewegen zoals het wil. Het verdient wel een beetje meer adoratie, vinden wij. Om gewoonweg te genieten, om ons gezond te voelen en omdat we via het lichaam ook ons vaak overactieve brein wat tot rust kunnen krijgen.

Tijdens deze dagworkshop gaan we met een groep vrouwen deze liefdevolle aandacht geven. Aan ons eigen lichaam en aan die van elkaar. We gaan werken met o.a.:
- Lichaamsgerichte oefeningen om meer in het lijf te komen
- Delen en het laten zien van ons lichaam
- Het eren van het lichaam zoals het op dit moment is
- Massage

Het wordt vooral een lekkere dag, waarin we beogen dat je er ontspannen, tevreden en verbonden uitkomt.

Tijdens de workshop zullen we o.a. blootheid en aanraking uitnodigen. We zullen niet met seksuele aanrakingen werken. Goed om te noemen: alles is een uitnodiging. Je wordt van harte aangemoedigd om je eigen grenzen en wensen hierin in de gaten te houden en je hoeft nooit iets te doen of te laten zien wat je niet wilt.


Over Roos:

Roos heeft een therapeutische achtergrond en begeleidt cliënten vanuit verschillende psychotherapeutische stromingen zoals NLP, transactionele analyse en systemisch werk. Ze heeft daarnaast veel tantra en lichaamsgericht werk gedaan waarbij ze groepen intuïtief begeleidt. In haar vrije tijd houdt ze van expressie zoals theater en dansen. De combinatie tussen speelsheid en diepgang is precies de plek waar ze van houdt en meeneemt in haar workshops. Roos begeleidt ook een maandelijkse vrouwencirkel bij Play.

Over Laura:

Met zo’n 7 jaar intensieve ervaring in tantra en persoonlijke ontwikkeling in haar achterzak geeft Laura retraites en workshops op het gebied van tantra en seksualiteit (o.a. bij Play, Freedive en Bliss Your Body). Ze werkt als seks- en relatiecoach en begeleidt stellen in tantra-dates aan huis. Een van Laura's grote drijfveren in het leven is genieten. In haar werk wil ze mensen dan ook ondersteunen in de levenskunst van het genieten: om zich vrijer te voelen om te genieten en met volle bewustzijn alle heerlijkheid in het leven te kunnen ervaren. Laura werkt met liefde en aandacht, met twee voeten op de grond en een blije kijk op het leven. Meer over Laura kun je bekijken op www.pratenoverseks.com.

Praktische informatie
Door: Roos Griffioen en Laura Eggens
Kosten: €80
Lunch: Fijn als je iets meeneemt voor een potluck lunch - iets vegetarisch of veganistisch voor ongeveer 1 persoon wat je wel wilt delen met anderen. Zo creëren we gezamenlijk een buffet wat lekker en voedend is voor onze lieve lichamen :)

Inloop: 10:00
Workshop: 10:30-17.30
Na-praten/chillen: 17:30-18:00

Locatie: Kanaalweg 84A in Utrecht.
Een kwartier lopen vanaf Utrecht CS, en gratis parkeren kan naast het gebouw.

OVER FREEDIVE
Freedive (onderdeel van Play Community) organiseert events voor alle leeftijden om jezelf beter te leren kennen en de verbinding te vergroten met jezelf en de ander. We duiken samen in het diepe via dans, tantra, intimiteit, lichaamswerk, meditatie, conscious kink en nog veel meer. Freedive staat voor speelsheid, verbinding, ontdekking en daagt je liefdevol uit. Leuk als je met ons deze ontdekkingstocht aan wilt gaan! Freedive events zijn natural high: zonder alcohol of drugs.

Meer info vind je op www.freedivecommunity.nl! Leuk je bij een van onze evenementen te ontmoeten.

Zondag 30 april 2023 van 10:00 tot 17:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over de organisatie

“What if I fall? Oh but my darling, what if you fly?”

Freedive creëert avontuurlijke en verdiepende plekken en events voor mensen die bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling en groei.

In samenwerking met

Roos Griffioen

Contact

Reviews

Anoniem

Freedive: Juice Bar

Vrouw (36): Leuke workshop erg fijn dat ik erbij was. Fijne laagdrempelige manier om een open space te ontdekken. Veel leuke en mooie openminded mensen. 5 hartjes voor de organisatie die een knusse veilige warme sfeer hebben weten neer te zetten. Ik kom zeker terug!

Lees meer

Ivan

Play & Freedive Utrecht: Fijn Mantra's zingen

Erg genoten van het zingen van de Mantra's. Het is een zeer close community en mooi om te zien hoe verbonden mensen zijn met elkaar. Onze harten en de klanken smolten samen tot een regenboog van kleuren. Bart-Jan begeleidde open, eerlijk en liefdevol de avond. Dankbaar voor deze prachtige ervaring. ☺️🙏✨

Lees meer

Ludwik Górski

Freedive: Juice Bar

Great workshop and open space. Nice people and relaxed atmosphere.

Lees meer

Freedive: Liefde voor je lijf (dagworkshop voor vrouwen)

Meer evenementen van Freedive Community

Zaterdag, 25 mei. om 14:45
Freedive: Juice Bar XL!
Freedive Community
Aanraking Conscious Sexuality Verbinding
Maandag, 10 jun. om 18:00
Play & Freedive: Lekkere lenteweekje
Play Community
Vakantie Meerdaagse retraites Leven vieren
Maandag, 10 jun. om 18:00
Play & Freedive: Knuffelen in de wei! (Lekkere lenteweekje)
Play Community
Leven vieren Jongeren Knuffelworkshops
Dinsdag, 11 jun. om 18:00
Play & Freedive: Fijn mantra zingen in de wei! (Lekkere lenteweekje)
Play Community
Mantra zingen Leven vieren Jongeren

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 24 mei. om 09:30
Dit Gaat Over Jou: drie (vrij)dagen voor vrouwen
ADEM MET TARA
Meerdaagse retraites Ademwerk Vrouwen workshops
Donderdag, 20 jun. om 20:00
Neem je borsten in eigen handen!
Centrum voor Vrouwen - Claudia van het Kaar
Vrouwen workshops Gezondheid Vrouwencirkels
Zaterdag, 08 jun. om 20:00
Vrouwen Drum Cirkel
BloteVoetenPark Brunssum
Vrouwen workshops Drumcirkel Natuur
Vrijdag, 24 mei. om 19:30
Shibari studyjam may
Bound by Nia
Shibari Tantra Lichaamswerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl