Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Ontdek jouw authentieke (sensuele) energie

Zondag 11 juni 2023 van 13:00 tot 17:00

Studio da Vasco, Vasco Da Gamastraat 10, 1057 VK Amsterdam, Netherlands

Over dit evenement

Lieve vrouw,

Vind je het lastig verbinding te maken met jouw eigen lijf? Heb je regelmatig afwijzende gedachten over jezelf? Kan je niet makkelijk een echte warme connectie maken met anderen? Ben je wellicht wat geblokkeerd op sensueel of s*ksueel niveau dan is het misschien 11 juni wel de dag die je gaat helpen!

Ontdek jouw authentieke (sensuele) energie en wees weer die vrije vlinder. Pop weer terug naar de vrije vlinder die we allemaal in ons hebben. Deze dag leer je echt in contact te komen met de authentieke sensuele vrouw die je in je draagt. Kom weer thuis bij jouw sensuele zelf.

Zelfliefde en sensualiteit zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. We gaan deze dag bewust worden van onze overtuigingen, gedachten en labels die we onszelf toekennen. Helaas zijn deze vaak niet erg positief bij de meeste vrouwen. Dat zorgt ervoor dat we onszelf afwijzen, ons onzeker kunnen voelen en dat we wat kouder worden naar onszelf en anderen. Ook komen er vaak bij seksualiteit gevoelens van schaamte en schuld naar voren.

Door middel van de media, onze opvoeding, bepaalde ervaringen zoals moederschap en ervaringen in relaties creëren we een bepaald beeld en overtuiging over onze vrouwelijkheid en seksualiteit. Daarnaast hebben helaas veel mensen door middel van gebeurtenissen, ervaringen in hun jeugd hierdoor negatieve gedachten en overtuigingen waarbij zelfliefde niet in overvloed is.
We gaan deze dag ontdekken hoe we ons identificeren met onze beperkende overtuigingen, onze opvoeding, schaamte en zelfafwijzende gedachten. Dit kan allemaal onze sensuele energie belemmeren en zelfs blokkeren.
Het is belangrijk om deze overtuigingen te erkennen, bewust te kijken naar onze gedachten om deze vervolgens te veranderen naar positieve, constructieve en liefdevolle gedachten. Want wanneer je liefdevol naar jezelf leert kijken en jouw hele lijf en zijn accepteert, kun je meer genieten van sensuele ervaringen en je seksuele energie versterken.
We gaan ook veel connectie maken met ons lichaam waarbij we bewust worden van fysieke sensaties en energie. Dat doen we door middel van breathwork, NLP technieken, dans en meditatie. Dit kan bijdragen aan het herstellen naar jouw authentieke sensuele energie.
Je gaat deze dag vol vertrouwen (terug)komen in jouw authentieke sensuele energie waarbij je ook meer zelfliefde gaat ervaren.


Wat gaan we doen:
Stap met vertrouwen (terug) in jouw authentieke sensuele energie.
Verander jouw overtuigingen, zelfafwijzing en denkpatronen. Wie ben je echt zonder alle labels, overtuigingen en schillen?
Leer in contact te komen en te houden van alle (lichaams)delen van jezelf waarbij je meer connectie kunt maken met jezelf en anderen.
We gaan dansen, delen, schillen en labels afpellen, overtuigingen herschrijven. Er wordt gedeeld, het wordt intiem, kwetsbaar maar wel veilig. Alles met als doel zodat je een nieuw positiever patroon in jouw denken creëert.
Ondanks we werken met sensualiteit en seksualiteit blijft jouw kleding aan.

Door wie:
Eva Nater is een 42-jarige ervaren trainer en coach die al jaren vrouwen coacht en inspireert in het hoger- en middelbaar beroepsonderwijs. Eva heeft opleidingen familieopstellingen, NLP coaching opleiding, reiki, master pedagogiek en de pabo gevolgd.
Eva heeft een authentieke, liefdevolle en betrokken aanpak waarbij er ook systemisch wordt gekeken. Eva laat graag mensen in hun kracht staan haar warme enthousiasme. Daarbij heeft ze een directe aanpak en probeert ze om mensen buiten hun eigen denkpatronen te laten kijken. Daarbij is Eva heldervoelend en doorziet ze snel het grotere geheel.
Eva geeft ook individuele coaching en werkt onder andere met familieopstellingen, meditatie, dans, reiki, tantra en NLP technieken om jouw gedachten te veranderen.

Voor wie:
Deze dag is voor iedereen die zich identificeert als vrouw ongeacht seksuele voorkeur. Deze dag is voor vrouwen vanaf 18 jaar en ouder.
Heb je echt een diepgeworteld (nog onverwerkt) seksueel trauma dan raad ik je aan eerst een goede therapeut te zoeken.

Groepsgrootte en locatie:
Deze dag wordt intiem en wordt gegeven aan maximaal 11 vrouwen in yogastudio Studio da Vasco. Dit is gelegen in de Vasco Da Gamastraat 10 te Amsterdam waar op zondag gratis parkeren is en wat makkelijk te bereiken is met OV.

Vragen?
Heb je vragen en wil je contact hebben over deze dag, dan kun je mij een bericht sturen en/ of kunnen we even bellen.

Liefs,

Eva Nater

Zondag 11 juni 2023 van 13:00 tot 17:00

Studio da Vasco, Vasco Da Gamastraat 10, 1057 VK Amsterdam, Netherlands

Over de organisatie

““Change the way you look at things and the things you look at change.” ― Wayne W”

Eva Nater geeft evenementen&coaching waarbij wordt gewerkt met familieopstellingen& tantra&NLP. Het onzichtbare wordt met warmte zichtbaar gemaakt

Ontdek jouw authentieke (sensuele) energie

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 11 mei. om 19:30
Ecstatic Dance Nijmegen │ DJ KAREEM RAÏHANI
NijmegenDanst.NL
Ecstatic Dance Dansen in verbinding Vrije Dans
Vrijdag, 12 jul. om 19:00
Last Dance biodanzafeest
Fridaynight Feeling Good Biodanza specials
Biodanza Dansen in verbinding
Vrijdag, 17 mei. om 15:00
Ecstatic Vibrations Dans Weekend
Light Spirit Events
Ecstatic Dance Meerdaagse retraites Dansen in verbinding
Zaterdag, 08 jun. om 20:00
Vrouwen Drum Cirkel
BloteVoetenPark Brunssum
Vrouwen workshops Drumcirkel Natuur
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl