Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Voorjaarsretraite Ontvouwen en Inspireren

Vrijdag 28 april 2023 om 15:00 tot zondag 30 april 2023 om 17:00

Stichting "De Refter", Rijksstraatweg 37, 6574 AC Ubbergen, Nederland

Over dit evenement

De impuls om te groeien zit in ieder mens. Wat is zich aan het ontvouwen in jezelf en in je leven? Heb je nieuwe inspiratie of zin? Klopt er een verlangen aan de deur dat verkent wil worden? Je kunt hierop ingaan, of doorgaan op de vertrouwde weg. Die keuze kun je zelf maken. Laat je ondersteunen in deze keuze tijdens deze 3-daagse voorjaarsretraite in het prachtige Beek, bij Nijmegen. Deze retraite is uniek in zijn soort en combineert rust en ruimte met beweging en energie.

Laat deze geheel verzorgde retraite een onvergetelijke ervaring zijn om te ontdekken waar jij écht energie van krijgt en wat je inspireert.

We geloven in de gezamenlijke kracht van het in beweging brengen van je hoofd én van je lijf. Het brein en het lichaam zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het in beweging brengen van zowel je gedachten als je lijf zorgt voor geïntegreerde manier van persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden wij verschillende bewegingsvormen aan, zoals dansen, lijfwerk, boksen en wandelen.

Het voorjaar staat in het teken van ontvouwen, energie weer wakker maken en zin creëren. Dit vormt de rode draad door het programma. Een deel van het programma speelt zich buiten af. Binnen het programma is er ruimte voor jouw autonomie – jouw eigen keuzes. Samen met ons stel je jouw ideale programma samen.

Je wordt begeleid door Ryanne (masterpsycholoog) van Praktijk LeanIn en Nina van praktijk NinaPennock- praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie.

Deze retraite is bedoeld voor jou als je graag wilt investeren in je persoonlijke ontwikkeling en hier een weekend lang ruimte, verbinding en ondersteuning in wilt krijgen. Ook als je graag wilt ontdekken waar jij energie van krijgt en wat je inspireert kies je voor deze retraite. Ervaring met een van de bewegingsvormen of anderszins is geen vereiste.

De locatie is het prachtige gebouw de Refter in Beek, bij Nijmegen, in de groepsaccomodatie "De Elegast". Een schitterend gebouw in een bosrijke omgeving, waarin vroeger een Frans meisjespensionaat gevestigd was. Hier vind je meer info en foto's van de locatie: https://www.praktijkleanin.nl/retraitevoorjaar

Investering in jezelf: €450,-. Dit is inclusief:
- Bij behoefte telefonische kennismaking
- Dagelijks volledig verzorgd ontbijt/lunch/diner, inclusief drinken. Koffie, thee en
fruit onbeperkt gedurende de dag.
- Lichaamsgerichte en psychologische groepssessies van 1 tot 2 uur.
- Eén op één sessies zelf in te vullen, gericht op energie of verzachting.
- Een silent disco met kampvuur.
- 2 overnachtingen in een chambrette zaal. Je slaapt op een slaapzaal in een authentieke houten chambrette. Elke chambrette heeft een bed, kast en wastafel. Het is aan de voorzijde afgescheiden met een gordijn. Douches en wc’s zijn op de gang en deel je met andere deelnemers. Wil je liever een eigen kamer? Dat kan ook. Er zijn zes 1 of 2 persoons slaapkamers met een kast, (stapel)bed en wastafel. De douches en wc’s deel je met de andere deelnemers. De toeslag voor een 1 persoons kamer is €40.
- Een tasje met een boekje met daarin de geleerde tools om mee naar huis te nemen en om tijdens het weekend in te schrijven.

Vrijdag 28 april 2023 om 15:00 tot zondag 30 april 2023 om 17:00

Stichting "De Refter", Rijksstraatweg 37, 6574 AC Ubbergen, Nederland

Over de organisatie

“Ik begeleid mensen in het in beweging komen, zowel fysiek als mentaal.”

Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie en training. Ik begeleid mensen in het in beweging komen, zowel fysiek als mentaal.

Voorjaarsretraite Ontvouwen en Inspireren

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 28 apr. om 10:30
4 Pillars - inner dance of the polarities
Sadhaka
Tantra Lichaamswerk Energiewerk
Vrijdag, 17 mei. om 15:00
Ecstatic Vibrations Dans Weekend
Light Spirit Events
Ecstatic Dance Meerdaagse retraites Dansen in verbinding
Woensdag, 07 aug. om 17:00
Freedive: Chateau Erotique
Freedive Community
Conscious Sexuality Meerdaagse retraites Vakantie
Zaterdag, 01 jun. om 09:30
Tantric Awakening Festival - June 2024
Eigentijds Nederland
Tantra Festivals Meerdaagse retraites
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl