Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Journey of the Heart - Sacred Cacao & Chakradance

Zondag 02 april 2023 van 13:00 tot 17:00

Yoga Soul, Jacob van Ruysdaelstraat 1, 5684 ER Best, Nederland

Over dit evenement

Een middag om weer helemaal thuis te komen bij jezelf en een diepe verbinding te maken met jouw hartchakra en het gevoel van liefde en compassie.

Middels een:
Sacred Cacao Ceremonie, Meditatie, Lichaams- en Ademwerk, Mantra zang, Chakradance, Mandala tekenen en een Sharing circle, nemen Kelvin en Etoile je mee op een helende innerlijke reis naar jouw hart.

Het nodigt je uit om terug te komen in je eigen hart en eventuele pijn of verdriet dat er nog op je hart ligt, los te laten. De zgn. muur die we soms onbewust om ons hart hebben gebouwd, af te breken.

Als onze harten echt open gaan en bevrijdt zijn van pijn en verdriet, ervaren we vreugde en een echt gevoel van schoonheid en vrijheid. We stellen ons open voor wat liefdevolle vriendelijkheid en we zijn in staat om echt verbinding met anderen aan te gaan en te ervaren.

Rauwe Cacao is een hartopener waardoor je beter in verbinding komt met jezelf, de ander en de wereld en het bevat een sterke dosis mineralen en voedingstoffen die helpen het lichaam te helen, lever en nieren te ontgiften, stress te verminderen en de afgifte van gelukshormonen versterkt.
Kelvin bereidt met veel liefde de Cacao volgens eigen recept.
Verder is hij zanger, gitarist en bovenal een eerlijke, open, grappige en liefdevolle begeleider en coach.

Chakradance™ is een vrije dansvorm met een weldadig effect. Het maakt gebruik van spontane dans, specifieke chakra-resonerende muziek en mandalatekenen met het doel je hele energiesysteem te helen en opnieuw af te stemmen.
Het doel van Chakradance is zowel eenvoudig als ambitieus: om je te helpen je ziel vollediger te belichamen.
De kern van Chakradance is de muziek.
Op één niveau kan Chakradance worden ervaren als een vreugdevolle bevestiging van wie je echt bent. Met behulp van spontane dans, creativiteit en je verbeelding leidt het tot een ontwaken, een ontdekking van je ware zelf.
Maar op een dieper niveau gaat Chakradance ook over genezing en balans. Door ons over te geven aan de muziek van elk chakra, dansen we van binnenuit en ontdekken we soms blokkades of vastzittende emoties die in de dans getransformeerd of losgelaten kunnen worden en waar je jezelf open stelt voor niveaus van spirituele verbinding die we niet voor mogelijk hielden.
Dit bedoelen we als we Chakradance™ beschrijven als "ritme voor je ziel".
Zie het als een 'dynamische bewegende meditatie op muziek'.
Chakradance brengt je in contact met het spirituele in jezelf. Het helpt je opnieuw verbinding te maken met je eigen ziel, uniek en mooi. In de praktijk helpt het je om je evenwichtiger en vreugdevoller te voelen en je eigen ware kleuren de wereld in te stralen.

Let op:
Deze workshop is alleen geschikt voor jou als je bereid bent om middels intens lichaam - en ademwerk, emotionele bagage los te laten en je volledig te openen voor onvoorwaardelijke liefde en compassie.

We sluiten de workshop af met thee en wat lekkers.

Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers.
Bijdrage € 66,- p.p. excl. fee

Voor meer info:
www.dayadance.nl
www.kelvinwellling.nl

Of neem contact op met Etoile: 0653340823
info@dayadance.nl

*Let op: Het retourneren van eenmaal aangeschafte tickets is niet mogelijk. Er vindt geen restitutie plaats tenzij het evenement door de organisatie wordt geannuleerd. Indien verhindert is het mogelijk om je ticket door te verkopen of aan iemand cadeau te doen.

Zondag 02 april 2023 van 13:00 tot 17:00

Yoga Soul, Jacob van Ruysdaelstraat 1, 5684 ER Best, Nederland

Over de organisatie

“Let Love Rule ”

Daya dance geeft Chakradance workshops & cursussen; Een heilzame vrije dansbeoefening om dichter bij jezelf te komen.

Reviews

Anita Van Ool

Chakradance™ Celebration

Het was super! Heerlijk uit m'n dak gegaan, helemaal in mezelf, helemaal los gedanst in een veilige omgeving. En daarna lekker getekend wat je tegen gekomen bent in jezelf. Fijn met lieve mensen in een groep te zijn. Dankjewel lieve Etoile. Jij doet het zo leuk en goed! 🌈🙏💓😘

Lees meer

Aysel

Chakradance™ Celebration

Wat een superbevrijdende chakradans onder fijne begeleiding van lieve Etoile in een ruime ruimte met ‘n ontspannen sfeer waar ik helemaal mezelf kon zijn en lekker los ging op gave muziek en nu nog na 4 dagen erna voel ik me beter geaard dan tevoren, zit lekkerder in mijn vel en voel me veel dichter bij mezelf dus ben blij dat ik mezelf dit cadeau heb gedaan. Dankjewel Etoile voor de bijzondere ervaring! :) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lees meer

Meike

Chakradance™ Celebration

Fijne ervaring, heerlijk vrij gedanst op mooie muziek. Een fijne docente en fijne ruimte.

Lees meer

Journey of the Heart - Sacred Cacao & Chakradance

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 24 mei. om 19:15
▶ ECSTATIC DANCE OOSTERHOUT | BREATHWORK BLISS SPECIAL
Ecstatic Dance Oosterhout
Ecstatic Dance Conscious Dance Dansmeditatie
Donderdag, 23 mei. om 19:00
MAANKARAVAAN - Ecstatic Full Moon Cacao Ceremony-DJ Caroline S’Jegers
Moonfool
Ecstatic Dance Cacao ceremonie Mantra zingen
Vrijdag, 10 mei. om 18:00
Cacao Ecstatic Dance | Samaya
Odessa Amsterdam
Ecstatic Dance Cacao ceremonie Live muziek
Donderdag, 23 mei. om 19:15
Volle Maan Cacao Ceremonie met Mantra Singing Circle
Lust voor leven
Cacao ceremonie Mantra zingen Full Moon
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl