Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Mariëlle van der Wal

Mariëlle werkt intuïtief, systemisch met familieopstellingen en lichaamswerk. Tijdens de workshops werkt ze naar zachte heling via het lichaam

Volgen

+31 6 36265967

Heemskerk, Nederland

Bezoek de website

Evenementen van Mariëlle van der Wal

Er zijn momenteel geen evenementen ingepland.
“Onbevreesd Veerkrachtig naar een nieuw perspectief”

Over de organisatie

Ik train holistisch, met familie-, en systemische opstellingen, kunstzinnig, ziekteopstellingen, gesprekken, lichaamswerk, ademwerk, visualisatie en meditatie.
Mijn cliënten komen met vragen over hun relaties, de liefde, ziekte en werk. Ze willen meer zelfvertrouwen, daadkracht, bewuster in het leven staan. Door te luisteren naar de signalen van hun lichaam, en deze te herkennen en doorvoelen kunnen ze hun blokkades loslaten. Ze ervaren hierna minder stress en voelen zich meer in balans. Vanuit het nieuwe perspectief zien ze ook nieuwe mogelijkheden.

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Mariëlle van der Wal

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Familieopstellingen
Wil je een innerlijke reis maken? Ik reis met je mee als gids. We maken gebruik van Opstellingen, Rituelen, Adem- Energie-en Lichaamswerk.
Ademcirkel
Ademen, hoe doe jij dit? Zit je ademhaling hoog of laag? Is het rustig of toch wat gehaast? En wat zegt dit over jou? Ontdek dit, op jouw manier.
Cacao ceremonie
Kokos is een yogastudio, retreat locatie én hotspot voor events in Beverwijk.
Moederschap Moedercirkel Innerlijke Reis
De online mam tribe voor mamma's en a.s. mamma's! Voel je gehoord, gesteund en geïnspireerd door andere moeders. Want mamma zijn doe je niet alleen!
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl