Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Lisa van Vlijmen

Ik help moeders van jonge kinderen de verbinding met zichzelf weer te vinden.

Volgen

Evenementen van Lisa van Vlijmen

Er zijn momenteel geen evenementen ingepland.
“Moeder, ga weer luisteren naar jezelf! Vind de verbinding terug met jouw kern”

Over de organisatie

Hi lieve moeder,

Ben jij in alle rollen als moeder, partner, dochter, collega de verbinding met jezelf wat verloren? Weet je nog wel wie JIJ bent en wat JIJ wil? Of laat jij jezelf leven? Dit is niet heel gek. Er komt zoveel op je af in het ouderschap. Je hebt ineens de verantwoordelijkheid over 1 of meer kleine zieltjes en je hebt een groot deel van je hart buiten jezelf op 2 voetjes lopen. Je wilt het goed doen. Liever nog perfect. Je wilt dat ze niks tekort komen. Ten koste van.... Ja. Jezelf.
Geef eens eerlijk antwoord op de volgende vragen: Hoe goed zorg jij voor jezelf? Wat heb jij nodig om tot jezelf te komen en te helen?

Waarschijnlijk merk je dat wanneer jij goed in je vel zit het moederschap veel moeitelozer vloeit. Dat je partner je beste vriend is in plaats van de zoveelste energie zuiger. Dit ligt niet aan hoe je kinderen of je partner zich gedragen. Dit heeft alles te maken met hoe jij het ervaart.

Jouw leven kan een stuk lichter worden, écht. Je hebt daarvoor wel de diepte in te duiken en jezelf in meerdere lagen te helen. Maar hey, heb je enig idee wat je daarvoor terug krijgt? Hoe het leven eruit ziet als je door de kortstondige pijn van groei bent gegaan? Ik kan het proberen in woorden te vatten maar ik heb veel liever dat je het zelf ervaart.

Ik help jou om lichter te leven. Om te helen. Ik neem je mee op reis naar jezelf.

1 op 1 met mij werken? Ik geef holistische therapie waarbij we door middel van meditatie en reiki tot jouw kern komen en diepe lagen kunnen helen. Check de highlights op mijn insta profiel www.instagram.com/lisavanvlijmen en volg de link in mijn bio voor info & boekingen.

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Lisa van Vlijmen

 • Melina
  21-06 Bewustzijnscirkel op donatiebasis in Rotterdam

  Lisa weet mij keer op keer te raken. Ze geeft mij het gevoel dat alles er mag zijn, ik mag zijn wie ik ben. Dat maakt dat ik makkelijk deel (en ik ben normaal niet iemand die deelt).
  Hele fijne cirkels, er ontstaat elke keer iets magisch.
  Dank je wel Lisa! Ik kom zeker nog een keer!

  Lees meer
  26 June 2023 om 13:25

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Vrijplaats voor connectie en creatie. Retreatcentrum met 23 bedden en mini camping midden in het groen in een dorp onder de rook van Zwolle.
Cacao ceremonie
Ik organiseer cacao ceremonies en sound healings dit in combinatie met coaching, lichaamsgerichte oefeningen, schrijfoefeningen en reiki.
Ademcirkel Ademwerk Lichaamswerk
"Trauma Informed Facilitator & Emotional Shamanic Healer."
Vlierhof is een ecologische woongemeenschap en holistisch gezondheidscentrum. We wonen en werken op deze prachtige plek, die we met liefde hoeden.
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl