Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

21-06 Bewustzijnscirkel op donatiebasis in Rotterdam

Wednesday 21 June 2023 van 19:30 tot 21:30

Academ, Graaf Jan van Nassaustraat 8-A, 3051 GE Rotterdam, Nederland

Over dit evenement

- Open uitnodiging -

Lieve jij,

Zou jij het fijn vinden om even stil te staan bij jezelf? Om je bewust te worden van hoe het nu écht met je gaat, wat je voelt, waar je staat, waar je naar verlangt en wie jij bent?

Dan is deze uitnodiging voor jou. Je bent welkom om volledig jezelf te zijn tijdens deze bewustwordingscirkel. We maken een mooie innerlijke reis en verbinden met onze eigen kern én met elkaar.

Het maakt niet uit of je al 6 keer op retreat bent geweest of dat dit je eerste kennismaking met bewustwording is. Of je man bent of vrouw. Jonge geest of oude ziel. Als jij diep van binnen voelt dat dit een stap is die jij mag zetten, dat jij hierbij wilt zijn, laat je dan door je intuïtie leiden en voel je welkom.

Ook als je het spannend vindt, als je niet zo goed weet wat je kunt verwachten, als je niet weet met wie je hier samenkomt. Vertrouw erop dat het zich allemaal zal ontvouwen en dat jij eruit zult halen wat jij op dit moment nodig hebt.

Deze cirkel is voor iedereen toegankelijk op donatiebasis. Jij mag zelf na afloop van de sessie voelen wat je wilt geven voor deze ervaring.

Ik gebruik de donaties om de kosten van deze bijeenkomst te vergoeden en van wat er overblijft kan ik mezelf en mijn gezin onderhouden terwijl ik mijn zielsmissie leef :)

Ik kijk ernaar uit je hier te zien♡

Veel liefs,

Lisa

♡♡♡♡♡
Over mij

Ik ben Lisa, holistisch therapeut en ik help jou om meer in verbinding te staan met jezelf waardoor jij emotionele blokkades kunt oplossen, patronen kunt doorbreken en belemmerende overtuigingen kunt achterlaten zodat jij jouw mooiste leven gaat creëren.

Jij hebt alles al in je. Samen maken we dit zichtbaar. We laten jouw licht weer schijnen🌟

♡♡♡♡♡
Ervaringen van jouw voorgangers:


"Lieve lisa,

Bedankt voor deze warme ervaring. Je zachte stem, je warmtevolle en krachtige energie en puurheid hebben eraan bijgedragen dat ik weer de verbinding met mijzelf heb mogen ervaren. Ik vond het een bijzondere ervaring.

Opgekropte emoties op zo'n veilige manier te doorleven, ervaren en ruimte te kunnen geven. Bijzonder om weer in contact te komen met een kindsdeel door begeleidende muziek en reflecterende vragen.

Dankbaar!"

-

“Ik vind de groepsgrootte heel erg fijn; intiem en klein genoeg om iets te willen delen. Ik ervaarde herkenning. Daar heb ik behoefte aan.”

-

“Dank, lieve Lisa. Het was fijn, liefdevol, verbindend en verlichtend. Dankbaar hiervoor, voor jou, mijn gezin, mijn vrienden, mijn leven. Laat ik er wat meer van genieten. Only love♡”

-

“Fijn om andere verhalen te horen. Dat geeft veel steun.”

-

“Bedankt voor deze mooie en bijzondere avond! De energie voelde ontzettend goed. Ik heb goed kunnen loslaten, wat ontzettend fijn voelde”

-

“Ik heb echt heel erg goed geslapen en werd met een opgelucht gevoel wakker. Het gevoel echt het een en ander te hebben kunnen loslaten. Ik hoop zeker nog meer cirkels van jou te mogen bijstaan. De energie was echt heel erg fijn. Die heb ik op deze manier nog niet eerder ervaren. Ik geniet na van het bevrijdende gevoel.”

-

“Ik vond het in het begin spannend en dacht pff niet zo’n zin. Maar de sfeer was zo fijn en ik blij dat ik mezelf dit heb gegund. Ik begon met een rush en ging volledig in rust de deur uit. Heb inzichten gekregen. En ook gerealiseerd dat het allemaal best wel ok gaat met me. Dat was ook fijn!"

-

“Hi lieve Lies, nogmaals dank voor de uitnodiging gister, ik vond het een bijzondere ervaring. Mooi hoe 1 avond al zoveel inzichten kan brengen. Met name de meditatie vond ik heel prettig en hoe ik daardoor helderder naar mijn eigen leven kon kijken, waardevol. Dat lukt thuis dan toch net niet. Je hebt mooie mensen om je heen, allemaal heel vriendelijk en open, wat een rijkdom.”

Wednesday 21 June 2023 van 19:30 tot 21:30

Academ, Graaf Jan van Nassaustraat 8-A, 3051 GE Rotterdam, Nederland

Over de organisatie

“Moeder, ga weer luisteren naar jezelf! Vind de verbinding terug met jouw kern”

Ik help moeders van jonge kinderen de verbinding met zichzelf weer te vinden.

Reviews

Melina

21-06 Bewustzijnscirkel op donatiebasis in Rotterdam

Lisa weet mij keer op keer te raken. Ze geeft mij het gevoel dat alles er mag zijn, ik mag zijn wie ik ben. Dat maakt dat ik makkelijk deel (en ik ben normaal niet iemand die deelt). Hele fijne cirkels, er ontstaat elke keer iets magisch. Dank je wel Lisa! Ik kom zeker nog een keer!

Lees meer

21-06 Bewustzijnscirkel op donatiebasis in Rotterdam

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 06 Apr. om 13:00
Wervelen en Expressie van de Kunst die in je leeft
Whirling Creations
Creativiteit Sufidans Bewustzijnsontwikkeling
Sunday, 24 Mar. om 11:00
Tribal Wisdom Trail - 4th cycle
Tribal Wisdom
Sharing Circle Ritueel Gatherings
Friday, 29 Mar. om 19:30
Boundaries: how to say NO!
Quantum Heart Connections
Authentic Relating Sharing Circle Geweldloze Communicatie
Friday, 08 Mar. om 19:00
The Breath- and Sound Journey: Explore & Empower
The Breath- & Sound Journey
Klankreis-Soundbath Innerlijke Reis Ademcirkel
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl