Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Hof van Kairos

De Hof van Kairos is een mooi, verstillend & sprankelend retraitecentrum voor meditatie, lichaamswerk, ademwerk en verbinding met de natuur. Welkom!

Volgen

0619183850

Winterswijk, Nederland

Bezoek de website

Evenementen van Hof van Kairos

Er zijn momenteel geen evenementen ingepland.
“Intiem, sprankelend en verbindend”

Over de organisatie

De Hof van Kairos is een intiem retraitecentrum gelegen in tussen de bossen en zandpaden van de Achterhoek. We bieden plek aan 24 personen. Het retraitecentrum bestaat al 15 jaar en al die tijd worden hier retraite's en workshops gegeven op gebied van meditatie, lichaamsbewustzijn, yoga, ademwerk, ceremonies etc. De energie wordt door velen omschreven als veilig, warm en inspirerend.

Wij, Bouke & Danique, zijn sinds begin 2022 eigenaren & hoeders van deze prachtige plek. Hiernaast geven we lichaamsgerichte psychotherapeutische sessies vanuit de Hof van Kairos & het Cordium in Nijmegen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Wees welkom bij één van onze retraites!

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Hof van Kairos

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Meditatie Verbinding
Ruimte voor bewustzijnsontwikkeling in Utrecht. Voornamelijk voor jongvolwassenen tussen de 20-40 jaar oud.
Tantra Verbinding
Denise brengt (mensen) samen. Gepassioneerd over het leven, het lichaam en tantra. Maakt ruimte voor rust in je hoofd, liefde in je lijf.
Ecstatic Dance Conscious Dance
ED Utrecht has been the place to dance since 2015. Every Friday evening we come to deepen our dance, connect and transform in a safe space for all
Lichaamswerk Playfulness Vrije Dans
Bezielde Body Boost workshops zijn er voor iedereen die zijn lijf als een bron van bezieling en ontwikkeling wil ervaren.
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl