Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Hallo Rust

Sjamanistische Healing - Sound Healing - Ligconcerten - Inner Freedom traject (coaching & healing) - Bewuste teambuilding bedrijven

Volgen

+31641259555

Haarlem, Nederland

Bezoek de website

Evenementen van Hallo Rust

Er zijn momenteel geen evenementen ingepland.
“In de stilte hoor je de mooiste dingen”

Over de organisatie

Hallo Rust begeleidt zowel particuliere als zakelijke klanten. Samen kijken we voor welke uitdaging je staat en wat maakt dat je vastloopt. We werken aan bewustwording met tools die de energie weer vrij laten stromen. ​Hallo Rust biedt Energy Healing, Sound Healing, Inner Freedom trajecten en organiseert verschillende events.

Energy Healing
Energetische healing is eeuwenoud en helpt om het leven weer volop te laten stromen door je heen. Je bent welkom met elke fysieke of mentale uitdaging. Ik werk met Reiki (Japan), Rigpa Energetic Healing (Tibet) en Dharma Shamanic System (Tibet/Australië). Klaar voor meer vrijheid? Ontdek het zelf!

Sound Healing
Singing Bowls worden al eeuwen gebruikt voor healing en meditatie. Door de schalen aan te strijken of te kloppen ontstaan lange lage en hoge tonen en trillingen die samen een harmonie vormen. De bowls worden zowel naast als op het lichaam gebruikt. Laat je meevoeren op deze helende reis vol klanken.

Inner Freedom traject
Het is eigenlijk heel mooi om jezelf te gunnen om even bewust kijken naar waar je staat. Welke uitdagingen zijn er? Waar is groei en transformatie mogelijk? In een traject gaan we samen op reis om signalen van het lichaam weer te voelen en te transformeren naar rust, plezier en herstel.

Events
Hallo Rust verzorgt verschillende events. Je kunt bijvoorbeeld meedoen aan een Inner Freedom workshop, retraite op Camping De Lakens (14-16 juni 2024) of heerlijk ontspannen tijdens een sound healing concert bij Hello I'm Local. Je kan de activiteiten ook boeken voor een besloten gezelschap of team. Nieuwsgierig?

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Hallo Rust

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Kundalini activatie
Djaja betekent moed. Het is tevens mijn voornaam. Als holistisch therapeut en LEAP facilitator loop ik mee op jouw weg naar je ware essentie.
Handpan Muziekles
PanBoeddha is dé plek waar je moet zijn voor inspiratie als het gaat over de spirituele handpan! Van lessen tot het kopen: ik begeleid je met liefde!
Opstellingen Familieopstellingen
(Familie-)opstellingen, dans & visualisatie, (eendaagse) retraites. 1-op-1 coaching & teamontwikkeling Meer info --> www.kikidrion.nl
Handpan Klankschalen
Wij organiseren ‘Sound’ Meditations waar stilte en instrumentale klanken worden afgewisseld voor een diepe staat van ontspanning.
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl