Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

HAI Groningen

Lokale support groep van HAI Global. We organiseren lokale evenementen ter introductie en bevordering van HAI.

Volgen
Niet beschikbaar

Groningen, Nederland

Bezoek de website

Evenementen van HAI Groningen

Er zijn momenteel geen evenementen ingepland.
“Do you want to feel more love in your life?”

Over de organisatie

HAI Groningen is een groep noorderlingen die het gedachtegoed van het opleidingsinstituut HAI van harte ondersteunen en uitdragen in hun leven en met elkaar.

De visie van het Human Awareness Institute (HAI) is hun inspiratie, een visie waarin mensen hun potentieel (her)vinden in liefde en geluk. Een visie dat ze daarmee het beste voor elkaar en de wereld kunnen betekenen.

De mensen van HAI Groningen hebben zelf één of meer van de HAI-workshops gevolgd, workshops die erop gericht zijn mensen te ondersteunen in hun persoonlijke groei. Vaak zijn deze workshops life-changing.

Wij hebben de waarden die centraal staan in de missie van HAI hoog in het vaandel; waardigheid, respect, begrip, vertrouwen, vriendelijkheid, compassie, eerbied, eerlijkheid en liefde.
Vanuit de visie en missie van HAI organiseert HAI Groningen regelmatig evenementen, zoals miniworkshops om kennis te maken met HAI en lokale bijeenkomsten voor deelnemers aan de workshops.

Lees meer

Dit zeggen anderen over
HAI Groningen

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Freedive creëert avontuurlijke en verdiepende plekken en events voor mensen die bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling en groei.
Playfulness
Een vrijwillige organisatie die toffe events zoals workshops en festivals organiseert met als kern verbinding en ruimte om te exploreren. Welkom!
Tantra
Tantra als pad van persoonlijke bewustwording en groei, door balans in lichaam emotie en geest vanuit een open en toegankelijke setting.
Ecstatic Dance Conscious Dance
Ecstatic North is a blooming and lively tribe that welcomes everybody for a conscious dance experience
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl