Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Sacred Friday WATER: Live healing music -cacao - microdose

Friday 24 February 2023 van 19:00 tot 22:00

Groepsruimte de Oorsprong, Driehuizerweg 331, 6525 PM Nijmegen, Nederland

Over dit evenement

Sacred Friday WATER , samen met Maartje Knuiman op vrijdagavond 24 februari 2023 ❤️

(Dit evenement is rolstoel toegankelijk)

Wat is een Sacred Friday Flow?
'Sacred Friday Flow' - cacao / microdose / live muziek ceremonie (18+ evenement)
Zak samen met ons in flow het weekend in ❤️
Laat je werkweek los en verwen jezelf 3 uren lang met de lekkerste ceremoniële cacao uit Peru, met microdosing (magic truffels), prachtige live muziek (heartsongs & mantra's) gespeeld en gezongen door Elisabeth Metselaar & Maartje Knuiman, dans/beweging en ontspanning(soefeningen).

Deze avond op 24 februari staat in het teken van het element WATER. We hebben een prachtig live concert met mooie liederen rondom dit element, we gaan een waterritueel doen, diepgaand ontspannen bij 432 hz gestemde kristallen klankschalen, een klankbad met o.a. shrutibox, koshi's, oceandrums. Dit alles in combinatie met heerlijke 100% cacao uit Peru en microdosering magic truffels <3

Het wordt een avond om niet te vergeten!

Locatie:
Groepsruimte de Oorsprong
Driehuizerweg 331
6525 PM Nijmegen - GLD


Programma:
18:40 uur
Inloop. Dit is de tijd om je matje op een fijne plek neer te leggen, een kopje thee in te schenken en het je gerieflijk te maken 🙂
19:00 uur
We starten de avond met een aankomstmeditatie, om vervolgens de ceremoniële cacao te drinken, tegelijk met een microdosering van 1 gram truffels.
Tijdens het inwerken van de cacao & truffels ontvang je een prachtig concert met de mooiste heartsongs, gespeeld en gezongen door Elisabeth & Maartje ❤️
Na het concert gaan we SAMEN zingen. Maartje en Elisabeth hebben een repertoire van prachtige liedjes specifiek op dit element voorbereid. Ontvang een klankbad met kristallen klankschalen, shrutibox, koshi's, oceandrums. We gaan een waterritueel doen en ook SAMEN zingen en mooie dans/ beweging is onderdeel van het programma.
De hele avond lang ben je vrij om (mee) te dansen/bewegen of lekker te (blijven) liggen/ontspannen.
Dit is jouw avond om jezelf toe te staan, te ontvangen wat jij nodig hebt om volledig in een ontspannen flow je weekend in te gaan! Laat alles wat niet dient, los en geniet van ontspanning & plezier.
21.40 - 21:45 uur
We doen een check-out met elkaar en sluiten de ceremonie
22.00 uur
Einde van de sacred friday flow.


Meenemen:
- Een matje om op te zitten
- Een dekentje
- Trek comfortabele kleren aan om in te bewegen / liggen
- Een flesje water om tussendoor te drinken (bij het drinken van cacao is het belangrijk dat je genoeg water drinkt, omdat cacao een vochtafdrijvende werking heeft)


Wat is:
** Ceremoniële cacao: rauwe cacao uit Peru is hart openend en helpt je openen voor de liefde voor jezelf en de wereld om je heen. Het is gerespecteerd als een heilig plantmedicijn uit Zuid-Amerika. Na het drinken is het belangrijk genoeg WATER te drinken, aangezien cacao een sterk ontgiftende werking heeft.

** Microdosering (truffels) : Bij microdoseren neem je een kleine​​ hoeveelheid psychedelica (magic truffles) in, waardoor je niet​ gaat trippen, maar toch de heilzame werking van de truffel ervaart. We nemen 1/15 deel (oftewel 1 gram per persoon) van een gewone dosering truffels en daardoor is er een subtiel hartopenend effect voelbaar. Microdoseren uplift je stemming, je creativiteit en het opent je hart. Microdosering met psilocybine heeft door studies aangetoonde positieve effecten gehad op gevoelens van angst en neerslachtigheid en we benaderen het in de ceremonie als een heilig hart-medicijn. ​


======================================================================

!!!!!! Contra - indicaties cacao / microdose !!!!!!!!
Lees deze contra-indicaties goed door.
(Dit is op verantwoordelijkheid van de deelnemer aan de Sacred Friday Flow)
(Let op: Wanneer één of meer van de contra-indicaties gelden voor jou, kun je GEEN truffels nemen)


Gebruik GEEN​ magic truffels of andere geestverruimende middelen in de volgende gevallen:

Lichamelijke ziekten die een risico zouden kunnen vormen:
- hartklachten
- hoge bloeddruk
- nieraandoeningen


Geestelijke ziekten die een risico zouden kunnen vormen
- Bij bepaalde ernstige instabiele geestelijke aandoeningen zoals: schizofrenie (of aanleg hiervoor), psychose, bipolaire stoornis en symptomen van borderline, wordt het gebruik van Magic Truffels afgeraden.


Zwangerschap en borstvoeding
- Zwangerschap en het geven van borstvoeding zijn tevens een contra-indicatie voor het gebruik van Magic Truffels


Truffels, medicijnen en drugs (lees dit goed door)
- Truffels gaan NIETsamen met een aantal medicijnen waaronder anti-depressiva, medicatie met SSRI en MAOI.
- Truffels gaan NIET samen met Tramadol en gaan NIET samen met Lithium.
- Benzodiazepines zijn 'benzo’s' of 'pammetjes' ---- zoals bijv. Diazepam en zijn rustgevende medicatie. Deze groep medicatie geeft een licht verhoogd risico en kunnen ervoor zorgen ervoor dat de truffels minder goed werken.
(Wanneer je besluit je medicatie af te bouwen en/of te stoppen hou er dan rekening mee dat dit een intensief en soms lastig proces kan zijn waarbij ondersteuning van een specialist nodig is. Neem altijd eerst contact op met degene die de medicatie voorschrijft, om te overleggen of het mogelijk is om truffels te gebruiken!! )
- Neem bij medicijngebruik altijd contact op met je apotheek om te informeren of die betreffende medicatie te combineren is met Psilocybine. Dit is je verantwoordelijkheid als deelnemer aan de Sacred Friday Flow
- Truffels, alcohol en of drugs mogen NIET in combinatie met elkaar gebruikt worden. (Het combineren van verschillende soorten drugs brengt over het algemeen grote(re) risico’s met zich mee.)
- Voor de zekerheid en de juiste mindset & voorbereiding, is het advies om 7 dagen vooraf helemaal geen drugs te nemen en na afloop minimaal 72 uur te wachten voor je weer iets neemt.


N.B - Het is de verantwoordelijkheid van de deelnemer om contact op te nemen met de organisator van dit evenement om overleg te plegen over mogelijke contra-indicaties. Organisator van dit evenement is niet verantwoordelijk voor mogelijke gevolgen van keuzes op basis van genomen risico's.

===================================================

LET OP: Voor dit evenement is GEEN refund en GEEN doorschuifmogelijkheid mogelijk als je plotseling niet meer kunt / komt. Kijk of je zelf je kaartje kan doorverkopen naar iemand anders. TOT AAN 24 uur van tevoren, kun je nog telefonisch contact opnemen met de organisator - Elisabeth Metselaar - voor het eventueel helpen doorverkopen van jouw kaartje aan iemand anders, (mogelijk iemand van de wachtlijst).
Dit kan op de dag zelf NIET meer. Op de dag van het evenement is de organisator NIET meer bereikbaar voor het helpen doorverkopen van tickets.

Friday 24 February 2023 van 19:00 tot 22:00

Groepsruimte de Oorsprong, Driehuizerweg 331, 6525 PM Nijmegen, Nederland

Over de organisatie

“Verbonden met mijn hart, help ik je verbinden met het jouwe”

Vertrouwen in Liefde organiseert muzikale evenementen vanuit het hart. Live muziek: (Huiskamer)concerten, Sacred Fridays & zondagochtend - ceremonies

Vertrouwen in Liefde - Elisabeth Metselaar

Reviews

Willem Kienhuis

Sacred Friday EARTH: Live healing music -cacao -microdosing

Mag het ook zo zijn dat ik helemaal geen woorden kan vinden om die twee prachtige vrouwen met hun fluwele stemmen en verbindende uitstraling de cosmos in te prijzen?

Lees meer

Jan Klabbers

Sacred Friday WATER: Live healing music -cacao - microdose

Het was een mooie, intieme en stromende avond. Heldere klanken namen ons mee in de water energie. Licht in dromenland

Lees meer

Cliff Molewijk

Sacred Friday WATER: Live healing music -cacao - microdose

Het was een bijzondere avond. Ik was verrast door de mooie samenzang. Ik waande mij op het water wiegend door de golven. In vertrouwen loslaten en drijven. Mijn lichaam reageerde als vanzelf. Ik voelde beweging binnen in mij ontstaan. Een dieper contact met mezelf is het resultaat. Dankbaar voor dit grote cadeau!

Lees meer

Sacred Friday WATER: Live healing music -cacao - microdose

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 28 Jun. om 18:00
Cacao Ecstatic Dance | Yarun Dee
Odessa Amsterdam
Ecstatic Dance Cacao ceremonie Live muziek
Friday, 12 Jul. om 18:30
Cacao ceremonie + Soundhealing
andjula.nl
Cacao ceremonie Plantmedicijn Klankreis-Soundbath
Friday, 16 Aug. om 15:00
Bhaktifestival 2024
BhaktiFestival.nl
Kirtan Mantra zingen Festivals
Saturday, 29 Jun. om 11:00
Tibetan Healing Day
Tibetan Healing Festival
Concert Mantra zingen Inwijdingen
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl