Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Sacred Friday EARTH: Live healing music -cacao -microdosing

Friday 19 May 2023 van 19:00 tot 22:00

Groepsruimte Terra, Bosduifstraat 1, 6542 TP Nijmegen, Nederland

Over dit evenement

Welkom bij de Sacred Friday EARTH op vrijdagavond 19 mei 2023 in NIJMEGEN !

(LET OP: Dit evenement is rolstoel toegankelijk!)

Een ceremonie, georganiseerd en begeleid door Elisabeth Metselaar (Vertrouwen in Liefde). De inhoud van de avond is in samenwerking met muzikante/zangeres Maartje Knuiman.

Na het WATER element in februari 2023 in Nijmegen, gaan we vanavond, 19 mei 2023, met elkaar de AARDE in, de AARDE eren en ons lijf, onze eigen aarde. Wederom in Nijmegen!! :)


Laat je werkweek los en verwen jezelf 3 uren lang met de lekkerste ceremoni√ęle 100% cacao uit Peru, microdosing met magic truffels, prachtige live muziek (heartsongs & mantra's) gespeeld en gezongen door Elisabeth Metselaar in samenwerking met Maartje Knuiman, dans/beweging, ontspanning(soefeningen) en rituelen rondom dit prachtige element AARDE.

Elisabeth heeft samen met Maartje een live healing concert gemaakt, volledig afgestemd op het element AARDE. Alle liedjes zijn zorgvuldig gekozen en worden live voor en met jou gespeeld & gezongen.


Locatie:
Groepsruimte Terra
Bosduifstraat 1
6542 TP Nijmegen - GLD


Programma van de avond (De ceremonie duurt 3 uren) :

18:40 uur
Inloop. Dit is de tijd om je matje op een fijne plek neer te leggen, een kopje thee in te schenken en het je gerieflijk te maken ūüôā
19:00 uur
We starten de avond met aankomen/landen, om vervolgens de ceremoni√ęle cacao te drinken, tegelijk met het innemen van een microdosering van 1 gram Magic Truffels.
Tijdens het inwerken van de cacao & truffels ontvang je een prachtig concert met de mooiste heartsongs in het element AARDE, gespeeld en gezongen door Elisabeth & Maartje ‚̧ԳŹ
Elisabeth & Maartje hebben wederom een repertoire van (nieuwe!) prachtige liedjes voorbereid. Dit concert is volledig op het thema 'AARDE' afgestemd / gespeeld / gezongen. Maartje op gitaar/drum en Elisabeth op harmonium/drum. Alle liedjes worden live gespeeld & gezongen voor je en met je. We gaan namelijk ook samen zingen. Rondom het muziekconcert zijn er oefeningen binnen het thema AARDE die we doen met elkaar. Je ontvangt ontspanningsoefeningen, meditatie, we doen met elkaar een ritueel rondom het thema.
Kortom: het element AARDE zal gedurende de hele avond voelbaar zijn in de ceremonie.
21.40 - 21.50 uur
We doen een check-out met elkaar en sluiten gezamenlijk de ceremonie.
22.00 uur
Einde van de sacred friday flow.
Ontspannen en in verbinding met jezelf ga je naar huis en je weekend in.


Wat neem je mee:
- Een matje om op te zitten
- Een dekentje
- Trek comfortabele kleren aan om in te bewegen / liggen
- Een flesje water om tussendoor te drinken (bij het drinken van cacao is het belangrijk dat je genoeg water drinkt, omdat cacao een vochtafdrijvende werking heeft)

=================================================

Hieronder informatie over Cacao 100% en Magic Truffels :

Wat is:
** Ceremoni√ęle cacao: rauwe cacao uit Peru is hart openend en helpt je openen voor de liefde voor jezelf en de wereld om je heen. Het is gerespecteerd als een heilig plantmedicijn uit Zuid-Amerika. Na het drinken is het belangrijk genoeg WATER te drinken, aangezien cacao een sterk ontgiftende werking heeft.

** Microdosering (truffels) : Bij microdoseren neem je een kleine‚Äč‚Äč hoeveelheid magic truffles in, waardoor je niet‚Äč gaat trippen (hallucineren), maar toch de heilzame werking van het middel ervaart. We nemen 1/15 deel (oftewel 1 gram per persoon) van een gewone dosering truffels en daardoor is er een subtiel hartopenend effect voelbaar. Microdoseren uplift je stemming, je creativiteit en het opent je hart.
**

=======================================================

!!!!!! Contra - indicaties cacao / microdose !!!!!!!!
Lees deze contra-indicaties goed door.
(Dit is op verantwoordelijkheid van de deelnemer aan de Sacred Friday Flow)
(Let op: Wanneer één of meer van de contra-indicaties gelden voor jou, kun je GEEN truffels nemen)


Gebruik GEEN‚Äč magic truffels of andere geestverruimende middelen in de volgende gevallen:

Lichamelijke ziekten die een risico zouden kunnen vormen:
- hartklachten
- hoge bloeddruk
- nieraandoeningen


Geestelijke ziekten die een risico zouden kunnen vormen
- Bij bepaalde ernstige instabiele geestelijke aandoeningen zoals: schizofrenie (of aanleg hiervoor), psychose, bipolaire stoornis en symptomen van borderline, wordt het gebruik van Magic Truffels afgeraden.


Zwangerschap en borstvoeding
- Zwangerschap en het geven van borstvoeding zijn tevens een contra-indicatie voor het gebruik van Magic Truffels


Truffels, medicijnen en drugs (lees dit goed door)
- Truffels gaan NIET samen met een aantal medicijnen waaronder anti-depressiva, medicatie met SSRI en MAOI.
- Truffels gaan NIET samen met Tramadol en gaan NIET samen met Lithium.
- Benzodiazepines zijn 'benzo’s' of 'pammetjes' ---- zoals bijv. Diazepam en zijn rustgevende medicatie. Deze groep medicatie geeft een licht verhoogd risico en kunnen ervoor zorgen ervoor dat de truffels minder goed werken.
(Wanneer je besluit je medicatie af te bouwen en/of te stoppen hou er dan rekening mee dat dit een intensief en soms lastig proces kan zijn waarbij ondersteuning van een specialist nodig is. Neem altijd eerst contact op met degene die de medicatie voorschrijft, om te overleggen of het mogelijk is om truffels te gebruiken!! )
- Neem bij medicijngebruik altijd contact op met je apotheek om te informeren of die betreffende medicatie te combineren is met Magic Truffels. Dit is je verantwoordelijkheid als deelnemer aan de Sacred Friday Flow
- Truffels, alcohol en of drugs mogen NIET in combinatie met elkaar gebruikt worden. (Het combineren van verschillende soorten drugs brengt over het algemeen grote(re) risico’s met zich mee.)
- Voor de zekerheid en de juiste mindset & voorbereiding, is het advies om 7 dagen vooraf helemaal geen drugs te nemen en na afloop minimaal 72 uur te wachten voor je weer iets neemt.


N.B - Het is de verantwoordelijkheid van de deelnemer om contact op te nemen met de organisator van dit evenement om overleg te plegen over mogelijke contra-indicaties. Organisator van dit evenement is niet verantwoordelijk voor mogelijke gevolgen van keuzes op basis van genomen risico's.

============================

Let op: Op dit evenement is GEEN restitutie mogelijk. Als je onverhoopt niet kunt komen, probeer dan je ticket zelf te verkopen ( tip: plaats een oproepje in Facebook pagina's voor evenementen ).
Tot 24 uur voorafgaand aan het event, kun je de organisator mailen om te vragen of er een wachtlijst is om je ticket door te verkopen aan iemand op de lijst. Op de dag zelf is de organisator niet meer bereikbaar voor deze vraag.

Friday 19 May 2023 van 19:00 tot 22:00

Groepsruimte Terra, Bosduifstraat 1, 6542 TP Nijmegen, Nederland

Over de organisatie

“Verbonden met mijn hart, help ik je verbinden met het jouwe”

Vertrouwen in Liefde organiseert muzikale evenementen vanuit het hart. Live muziek: (Huiskamer)concerten, Sacred Fridays & zondagochtend - ceremonies

Vertrouwen in Liefde - Elisabeth Metselaar

Reviews

Willem Kienhuis

Sacred Friday EARTH: Live healing music -cacao -microdosing

Mag het ook zo zijn dat ik helemaal geen woorden kan vinden om die twee prachtige vrouwen met hun fluwele stemmen en verbindende uitstraling de cosmos in te prijzen?

Lees meer

Jan Klabbers

Sacred Friday WATER: Live healing music -cacao - microdose

Het was een mooie, intieme en stromende avond. Heldere klanken namen ons mee in de water energie. Licht in dromenland

Lees meer

Cliff Molewijk

Sacred Friday WATER: Live healing music -cacao - microdose

Het was een bijzondere avond. Ik was verrast door de mooie samenzang. Ik waande mij op het water wiegend door de golven. In vertrouwen loslaten en drijven. Mijn lichaam reageerde als vanzelf. Ik voelde beweging binnen in mij ontstaan. Een dieper contact met mezelf is het resultaat. Dankbaar voor dit grote cadeau!

Lees meer

Sacred Friday EARTH: Live healing music -cacao -microdosing

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 10 Jun. om 19:00
Kirtan event - Mantra's zingen en meditatie
Marthe Yoga, Healing, Kirtan en Retraite
Kirtan Mantra zingen Soundhealing
Wednesday, 05 Jul. om 15:00
Conscious Camping Summerfestival 2023
Ecstatic Dance Gathering Ottermeer
Festivals Ecstatic Dance Cacao ceremonie
Saturday, 15 Jul. om 09:30
LEAP - Celebration of Life - community festive gathering
Lifeforce Energy Awakening Process
Cacao ceremonie Gatherings Energiewerk
Saturday, 17 Jun. om 19:30
Mantra Avond in Stadspaleis, Den Haag
Vishuddha Sound Touch
Mantra zingen Muziekavond Zangcirkel
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl