Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Sister Circle 'Heartbeat of the Womb' Jennifer Ann & Binkie

Saturday 25 March 2023 van 13:00 tot 17:00

Metal Cathedral, Rijksstraatweg 20, 3545 NA Utrecht, Netherlands

Over dit evenement

Sister Circle ‘the Heartbeat of the Womb’ met Jennifer Ann & Binkie

Lieve Hartezus,
Op zaterdag 25 maart vindt voor de tweede keer deze Sister Circle XL plaats in de Metaal Kathedraal Utrecht van 13 tot 17 uur.
Het is zo waardevol om met zoveel gelijkgestemde Sisters in een cirkel te zijn. Ons deze hele middag te verbinden. Alleen het samenzijn is al magisch op deze manier. En natuurlijk zullen we het prachtig inkleden.

Waar de harten van Jennifer Ann & Binkie sneller van gaan kloppen zijn cacao ceremonies, sisterhood, sjamanisme, sharing, zang, meditaties en de helende klanken van muziek. In deze setting brengen ze alles samen en nodigen ze jou uit hieraan bij te dragen.
Het wordt een ceremonie waarin elke vrouw gezien, gehoord en welkom is. Samen gaan we iets bijzonders neerzetten en de cacao en sound healing dragen bij aan de ervaring. Maar zeker zo belangrijk de sharing, bedding en wijsheid.
Samen weten we alles en zijn we de geheelde vrouw.

We ontvangen je graag hier met open armen. Het thema is ‘the Heartbeat of the Womb’ en gaat over bedding en verbinding met het hart. Onze oer hartslag, die je kan voelen in je baarmoeder. Door ons samenzijn met zoveel prachtige vrouwen zal dat nog sterker zijn. Wij zien een drumcirkel voor ons, waarbij we contact gaan maken met deze oerkracht in ons. ‘The Heartbeat of the Womb’. En als je geen drum hebt dan nemen we extra drums en ratels mee.

Ook gaan we op deze dag terug naar de basis waar het leven hier op aarde begint, de baarmoeder. We kijken in de familie lijnen en nemen je mee om je missie te vinden en/of te verhelderen. Immers ben je hier gekomen voor een reden en dat begin, ligt in de baarmoeder van je moeder. Er is ruimte voor ontdekking, exploratie, creativiteit, verbinding en heling.

Het lijkt ons magisch dit met een grote groep vrouwen op deze waanzinnige plek te doen. Wees welkom in deze zachte bedding met 88 prachtige vrouwen.

Over Binkie: Een levensveranderende gebeurtenis gaf Binkie een groot cadeau: ‘leven vanuit haar hart’. Het deed haar besluiten haar baan op te zeggen en een lange reis te maken door Zuid Amerika. Daar had ze diepe innerlijke ervaringen met verschillende plant-medicijnen en ceremonies bij de inheemse volkeren uit de Amazone. Hier ontstond haar grote liefde voor Pacha Mama en de voortdurende magie van het leven zelf. Haar muziek, waaronder handpan, gitaar en zang, is geïnspireerd door het sjamanisme en sound healing en raakt waar woorden niet kunnen komen. htpps://www.binkie.nu

Over Jennifer Ann: Een bekroonde, meditatieve singer-songwriter uit Nederland/VS en ze is de Queen of Cacao Ceremonie in Nederland. Met haar zoektocht naar het medicijn en de helende krachten binnen muziek volgt ze de tradities van het zingen van mantra's en tribal ceremonial music. Dit is de basis voor haar originele liedjes die ze nu ter wereld brengt. Haar stem is soulvol en warm en haar fans beschrijven het als de omhelzing van een moeder. Ze heeft een achtergrond in Kundalini Yoga, Kinderyoga, Traditionele Yoga en Yoga Therapie en veel sjamanistische lessen van verschillende stammen over de hele wereld (sinds 2009). https://jenniferannsings.com

Zelf meenemen:
Waterfles
Eigen matje, meditatie stoeltje of kussen, schapenvachtje
Een dekentje, warme sokken of sloffen
Drums en shakers, mocht je meer drums en shakers hebben kan je deze ook voor een mede sister meenemen.

Programma:
12:30 Deuren open
13:00 Welkom in de cirkel
13.30-15.30 cacao, muziek, oefeningen
16:00 afsluiting
17:00 Einde

Prijs:
75 euro

Taal:
Nederlands

Adres:
Rijksstraatweg 20
3545 NA Utrecht
Routebeschrijving: https://www.metaalkathedraal.nl/contact

In liefde Binkie & Jennifer Ann

Saturday 25 March 2023 van 13:00 tot 17:00

Metal Cathedral, Rijksstraatweg 20, 3545 NA Utrecht, Netherlands

Over de organisatie

“Be Natural, Not Normal”

artiest, sister ceremonies, sister retreats, meditatie, sound healing, sharing from the heart

In samenwerking met

Global Tribe Circles

Reviews

Birgit Krüger

SISTER RETREAT 'ZELFLIEFDE' MET LOES & BINKIE

Lieve Binkie en Loes, Wouw, wat was het een fijn weekend. Ik kijk met dankbaarheid terug. Mooi om het thema zelfliefde met allemaal zo mooie en lieve vrouwen te mogen omarmen. De cacao ceremonie en de drum meditatie hebben diepe indruk op mij gemaakt.

Lees meer

Trees Zegers

SISTER DAG "SLA JE VLEUGELS UIT'

Deze dag (Sisterdag 'Sla je vleugels uit') was een cadeau aan mijn nicht van 21 jaar en aan mezelf. Het was een fantastische dag. We werden verwend door Binkie, zowel door haar begeleiding door de dag heen als door de heerlijke lunch en de prachtige locatie én haar warme persoonlijkheid. Een dag met diepgang, emotie, lekker eten, mooie oefeningen, fijne uitwisselingen, inzichten. Echt een aanrader!

Lees meer

Wilhelmina Bontenbal mitrano

SISTER DAG "SLA JE VLEUGELS UIT'

Wat een heerlijke dag in de bijzondere ruimtes met deze speciale Vrouw Vol Liefde. De cacao ceremony was een diepe connectie met Panchamama en een fantastiche meditatie reis naar binnen, begeleid door prachtige muziek en zang van Binkie. We kregen een zalige lunch en hebben inzichtvolle oefeningen gedaan. De cirkel van vrouwen, we waren met zijn negenen, was ook zo speciaal! Als ik weer in Nederland ben, hou ik zeker haar evenementen in de gaten. Een warme aanrader dus om dit mee te maken. Nog maals bedankt Binkie!

Lees meer

Sister Circle 'Heartbeat of the Womb' Jennifer Ann & Binkie

Meer evenementen van Binkie

Uitverkocht
Friday, 02 Jun. om 10:00
WOMB HEALING - Rite of the Womb
Binkie
1-Dags retraite Cacao ceremonie Rite of the Womb
Monday, 03 Jul. om 19:30
Full Moon Sister Circle | Landsmeer
Binkie
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Vrouwen Cirkels
Friday, 07 Jul. om 10:00
WOMB HEALING - Rite of the Womb
Binkie
1-Dags retraite Cacao ceremonie Rite of the Womb
Tuesday, 01 Aug. om 19:30
Full Moon Sister Circle | Landsmeer
Binkie
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Vrouwen Cirkels

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 23 Jul. om 13:30
De reis naar het thuis in je hart: cacao, klank & ademwerk
Unplug
Cacao ceremonie Soundhealing Ademwerk
Sunday, 25 Jun. om 09:00
Healing Cirkel - SACRED CACAO, BREATH & RELEASE
EMOCARE
Gemengde Cirkels Sharing Circle Cacao ceremonie
Saturday, 03 Jun. om 13:00
A healing day with Liz & friends
Kap by Liz
Soundhealing Cacao ceremonie Kundalini
Sunday, 11 Jun. om 10:00
Moeder en dochter cirkel in Utrecht
Vrouwencirkel Utrecht
Kids activiteit Vrouwen Cirkels
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl