Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

CACAO CEREMONIE: VAN OERSTEM NAAR LICHTTAAL Enschede

Saturday 01 April 2023 van 13:30 tot 16:30

Yogacentrum De Bron, 101, De Klomp 120-101, 7511 DJ Enschede, Nederland

Over dit evenement

CACAO CEREMONIE: VAN OERSTEM NAAR LICHTTAAL
🌟Leef jij jouw innerlijke Stem?
🌟Wil je ook je hart volgen?
🌟Vol vertrouwen jouw waarheid spreken?
🌟Je thuis voelen in jeZelf?
🌟Onvoorwaardelijk van jeZelf houden?
🌟Hoe zal jouw leven er dan uitzien?

ZATERDAG 1 APRIL ‘23 Geen grap!✨🫶 'geven Daniëlla en Deva deze cacao ceremonie om je hart te openen voor de Liefde en je eigen Klank!
Ze bieden een veilige, warme bedding waarin jij de ruimte hebt om voorbij oude belemmeringen, vertrouwd te raken met de innerlijke fluisteringen van je intuïtie vanuit je hart.
🌟Hoe zal dit jouw leven veranderen?
🌟Een nieuw begin?

VERLOOP CEREMONIE:
Deva en Daniëlla luiden deze bijzondere dag in met een warme veilige bedding waarin we iedereen welkom heten. Gezamenlijk zetten we onze intentie voor deze ceremonie. Vervolgens verdiepen we de gronding door een ontspannende ademhaling en geleide meditatie. Zo kan de werking van de cacaovrucht zijn optimale werking doen. Dit alles gebeurt terwijl je luistert naar de prachtige ontspannende klanken en mooie muzikale begeleiding.
Stilte krijgt ook de ruimte, zodat je jouw intuïtie kunt verkennen, herkennen en voelen. Zo kan je jouw binnenwereld verkennen, samen met gelijkgestemde zielen. Dit alles begeleid door dit medicijn om nog meer thuis te komen in jeZelf, om van daaruit te gaan Léven!

STEMBEVRIJDING OERSTEM:
Op deze dag gaan we ons richten op diepste laag van ons hart en ziel.
Door de verbinding met ons hart, onze ziel bereiken we ons innerlijk weten en kunnen we contact maken met onze Oerstem.
Waar we met de Lichttaal intunen op de hogere frequenties, verbinden we ons nu met de aloude aardse kracht.
Deze krachtige zang roept een gevoel op van zingen met je tribe.
We sluiten af met een gezamenlijke sharing. Voor wie wil kan ervaringen delen en eventueel vragen stellen. We nuttigen wat fruit, nootjes en thee om goed gegrond weer naar huis te gaan.

DE MEDICINALE CACAO is een zacht medicijn dat ons helpt ons hart en zintuigen te openen. Het brengt ons in een mooi liefdevol, helende staat doordat je hart open kan stromen. Soms ervaart men een lichte euforie. Er ontstaat een heldere afstemming met je ziel. Wat vrolijkheid en en een liefdevolle sensatie geeft.
🌟Hoe zou het zijn om de vreugdevolle bevrijding van je hart te ervaren?

Informatie: Mail, of Persoonlijk bericht
Mail;
Daniëlla: Zingenmag@outlook.com
Deva: vibekeevenhuis@gmail.com
Datum: 1-4-‘23, ZATERDAG
Tijd: 13:30-16:30 uur
Locatie: Yogacentrum De Bron
Adres: De Klomp 120-101, Enschede 10 minuten lopen van het centraal station
Prijs: € 55,- Bij betaling is je plek voor jou gereserveerd
(Restitutie alleen mogelijk als de organisatie het event moet annuleren.)


Wij zien en horen je graag!
🙏❤️ Daniëlla & Deva
#cacaoceremonie #intuitie #openhart #lichtcodeactivatie #lichttaal #lichttaaltransmissie #zielentaal # sterrentaal #bewustwording #zielenreis Minder weergeven

Saturday 01 April 2023 van 13:30 tot 16:30

Yogacentrum De Bron, 101, De Klomp 120-101, 7511 DJ Enschede, Nederland

Over de organisatie

“There is a crack in everything. Thats how the light gets in💛✨”

Voice Journey, Praktijk voor Stembevrijding, Heling, LifeCoach, Mantra en Heartsongs, Klank concerten, Muzikale Cacao ceremonies, Gitaar, didge, Gong

In samenwerking met

Reviews

Nana

VAN OERSTEM NAAR LICHTTAAL ✨XL BLUE LOTUS & CACAO CEREMONIE

Lieve Vibeke, The day after.. Wat was het een heerlijke en eerlijke dag gister. Al moet ik zeggen dat ik laatst heb gehoord dat alle woorden die met 'lijk' eindigen over de dood gaan. En misschien was het wel de dood van mijn oude ik. Ik heb mijn eigen stem gehoord. Ik heb de stemmen van de anderen gehoord. Ik weet nu dat de bevingen en trillingen er mogen zijn. Dat als jij je eigen stem niet gebruikt, dat deze dan niet op de aarde komt om jezelf of anderen in beweging te zetten als een rimpel effect op het water. Het was mooi. Het was liefdevol. Het was intens. Het was veilig. Het was goed. En het is nog steeds goed. Ik merk dat ik beter luister, dat mijn oren op scherp staan. Ik merk dat ik zachter ben voor mezelf. De zin van onze mede cursist dat hij vertelde over dat hij een ex-people pleaser is En de ruimte wilde hebben. Zo mooi en herkenbaar. De mensen die hun hart en ziel hebben blootgelegd en daar klank aan hebben gegeven was intens, overweldigend en zo ontzettend helend. Je hoeft geen uren lange verhalen te vertellen over wie, wat en waarom. Je oerkracht zoals jullie al zeiden komt je verhaal vertellen. Iedere stem, ieder geluid heeft zijn of haar eigen dna. En nu ik dat weet ga ik me daar nog meer op afstemmen. Vroeger dacht ik dat wat mensen zeiden dat dat klopt. Maar uit ervaring blijkt wat mensen zeggen en doen zijn 2 verschillende dingen. Ik ga luisteren naar de trillingen. Ik wilde jullie bedanken voor de mooie dag. Voor de juiste mensen op de juiste plek, op het juiste tijdstip. Alles klopte. En alles is zoals het moet zijn. En het was fijn om je weer te zien. Net alsof ik eergisteren voor het eerst bij je binnen kwam en dat er in die jaren daartussen vervlogen zijn. Je bent een mooi mens, blijf je hart volgen! En ik hoop dat jouw en mijn dromen allemaal uitkomen. A'ho A'he En bedank je maatje ook voor haar prachtige bijdrage. Zonder jullie is de wereld niets. 😊🙏🏼 Dikke kus en tot gauw. Liefs nana

Lees meer

Laura Van den Dungen

VAN OERSTEM NAAR LICHTTAAL ✨XL BLUE LOTUS & CACAO CEREMONIE

Weer een mooie ervaring rijker, de ceremonie dag heeft mij uitgenodigd om buiten mijn comfort zone te stappen. Deva, Daniëlla en de groep gaven mij de veiligheid die ik nodig had om in de kring te stappen en mezelf te laten horen. Het is me tijdens de ceremonie gelukt om mezelf kwetsbaar open te stellen, terwijl ik me gesteund en geliefd voelde. Daniëlla en Deva, ik ben dankbaar dat jullie er zijn om mij bij te staan op het pad van zelfacceptatie 🧡.

Lees meer

Yasmin Lindenburg

VAN OERSTEM NAAR LICHTTAAL ✨XL BLUE LOTUS & CACAO CEREMONIE

Mijn eerste ervaring met stembevrijding en wat ben ik dankbaar dat ik dat bij deze 2 vrouwen heb mogen ervaren. Hele verdiepende dag waarin er veel ruimte was voor verstilling en verbinding met jezelf en elkaar via je authentieke klank. De dag erna voel ik veel energie stromen en vooral zin om nieuwe stappen te zetten op mijn pad 🙏🏼✨

Lees meer

CACAO CEREMONIE: VAN OERSTEM NAAR LICHTTAAL Enschede

Meer evenementen van Voice Journey

Thursday, 11 Jul. om 19:30
Improvisatie Zang & Klank cirkel Voice Joy
Voice Journey
Stemexpressie Zangcirkel Leven vieren

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 17 May. om 19:30
Kirtan - Mantra avond
Fieke Verhaegh
Stembevrijding Kirtan Mantra zingen
Friday, 26 Apr. om 18:00
Cacao Ecstatic Dance | Yarun Dee
Odessa Amsterdam
Ecstatic Dance Cacao ceremonie Live muziek
Saturday, 08 Jun. om 12:00
Cacao en ecstatic dance met Pete en Pan in Ranst
https://www.kamboinconditional.com/
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Dansmeditatie
Sunday, 12 May. om 19:00
Ligconcert (op moederdag) met live muziek van Pauline van Mourik
Yoga Studio Kokos
Cacao ceremonie Live muziek Ritueel
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl