Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

VAN OERSTEM NAAR LICHTTAAL ✨XL BLUE LOTUS & CACAO CEREMONIE

Sunday 23 July 2023 van 10:00 tot 17:00

Groepsruimte de Oorsprong, Driehuizerweg 331, 6525 PM Nijmegen, Nederland

Over dit evenement

VAN OERSTEM NAAR LICHTTAAL ✨XL
BLUE LOTUS & CACAO CEREMONIE: DAG-RETREAT.

🌟Leef jij jouw innerlijke Stem?
🌟Wil je ook je hart volgen en vrij uit zingen en klanken?
🌟Vol vertrouwen jouw waarheid spreken?
🌟Je thuis voelen in jeZelf?
🌟Onvoorwaardelijk van jeZelf houden?
🌟Jouw zielentaal in expressie brengen, je eigen lichttaal klanken?
🌟Hoe zal jouw leven inspireren en er dan uitzien?

Deva en Daniëlla geven deze DAG-RETREAT om diep te verbinden met je ware potentieel, begeleid door de BLUE LOTUS & hart openende CACAO ceremonie. Ze bieden een veilig, warme bedding waarin jij, voorbij de ‘chit-chat’ van de mind, de ruimte hebt om de innerlijke fluisteringen van je intuïtie en open hart te ervaren en er STEM aan te geven. De stembanden zijn onlosmakelijk verbonden met ons bekken en seksuele organen. Tijdens deze dag hebben we de gelegenheid om beide in verbinding te openen afgestemd vanuit ons hart. Er is een zorgvuldig samengesteld dag programma waarin ook ruimte is voor wat er zich in het moment aandient.

🌟Versteld staan van je eigen stem?
🌟Je potentieel activeren?
🌟Hoe zal dit jouw leven veranderen?
🌟Een nieuw begin?

VERLOOP CEREMONIE:
Deva en Daniëlla luiden deze bijzondere dag in met een warme veilige bedding waarin we iedereen welkom heten. Gezamenlijk zetten we onze intentie voor deze ceremonie. Vervolgens verdiepen we de gronding door een ontspannende ademhaling en geleide meditatie. Zo kan de werking van de mysterieuze Blue Lotus en de hart openende Cacaovrucht zijn optimale werking doen. Dit alles gebeurt terwijl je luistert naar de prachtige ontspannende klanken en mooie muzikale begeleiding. Tevens wordt je uitgenodigd om jouw stem te verkennen.
Stilte krijgt ook de ruimte, zodat je jouw intuïtie kunt verkennen, herkennen en voelen, samen met gelijkgestemde zielen. Dit alles begeleid door dit medicijn om nog meer thuis te komen in jeZelf, om van daaruit te gaan Léven!

LICHTTAAL:
Wanneer je de klanken van de lichttaal voor het eerst hoort, herkent je ziel deze. Het maakt het filter van emoties voelbaar. Met je hoofd kan je het niet begrijpen, maar het raakt je in de kern. De helende werking van de tonen voel je op celniveau. Als vanzelf zet het je zelfhelende vermogen aan. Het inspireert ook tot het maken van mysterieuze helende klanken op jouw eigen wijze.

STEMBEVRIJDING:
We maken verbinding met je roots, gegrond in de aarde en met je ziel, je hart essentie. JIJ bent de synthese tussen kosmos en aarde. Vanuit je oorsprong maken we klanken. We zingen met onze oerstem en de zielen -lichttaal kan zich aandienen.

AFSLUITING:
We sluiten af met een gezamenlijke sharing. Wie wil kan ervaringen delen en eventueel vragen stellen. We nuttigen wat gezonde snacks en thee om goed gegrond weer naar huis te gaan.

BLUE LOTUS: In oud Egypte was de blauwe lotus een prachtig hulpmiddel voor meditatie, gebed en ceremonie. Ze brengt harmonie in je hologram; van je fysieke lichaam tot in je kristallijnen lichtlichaam. Haar zachte elixer begeleidt jou in diepe aarding en het openen van je bekken, en verbindt je met je diepere bewustzijnslagen, die als bloembladeren openen. De essentie van deze heilige, majestueuze bloem straalt liefde uit en ze zal hetzelfde bij jou te doen.

DE MEDICINALE CACAO is een zacht medicijn dat ons helpt ons hart en zintuigen te openen. Het brengt ons in een mooi liefdevol, helende staat doordat je hart open kan stromen. Soms ervaart men een lichte euforie. Er ontstaat een heldere afstemming met je ziel. Wat vrolijkheid en en een liefdevolle sensatie geeft.

🌟Hoe zou het zijn om de vreugdevolle bevrijding van je hart te ervaren?

Informatie over het event of persoonlijke (online) consulten?
Stuur ons een persoonlijk bericht via app of mail;
Daniëlla: zingenmag@outlook.com tel: 06-52074935
Deva (Holistisch Therapeut, Lichttaal Activaties) : 06-27505021 deva@sacredeye.nl

Datum: 23 JULI ZATERDAG 2023
Tijd: 10:00-17:00 uur
Locatie: Groepsruimte de Oorsprong
Adres:, Driehuizerweg 331, 6525 PM Nijmegen, Nederland
Prijs: € 111,- Bij betaling is je plek voor jou gereserveerd
(Restitutie is alleen mogelijk als de organisatie het event moet annuleren.)

EVEN AANDACHT VOOR:
*Neem contact met ons op als je een hoge bloeddruk hebt, of zwanger bent.
*We blijven de hele dag met elkaar in ceremonie. We eten niet tijdens de ceremonie zodat de cacao en Blauwe Lotus hun werk kunnen doen.

Wij zien en horen je graag!
🙏❤️ Daniëlla & Deva

#cacaoceremonie #intuitie #openhart #lichtcodeactivatie #lichttaal #lichttaaltransmissie #zielentaal # sterrentaal #bewustwording #zielenreis #Stembevrijding #Meditatie

Sunday 23 July 2023 van 10:00 tot 17:00

Groepsruimte de Oorsprong, Driehuizerweg 331, 6525 PM Nijmegen, Nederland

Over de organisatie

“There is a crack in everything. Thats how the light gets in💛✨”

Voice Journey, Praktijk voor Stembevrijding, Heling, LifeCoach, Mantra en Heartsongs, Klank concerten, Muzikale Cacao ceremonies, Gitaar, didge, Gong

In samenwerking met

Reviews

Nana

VAN OERSTEM NAAR LICHTTAAL ✨XL BLUE LOTUS & CACAO CEREMONIE

Lieve Vibeke, The day after.. Wat was het een heerlijke en eerlijke dag gister. Al moet ik zeggen dat ik laatst heb gehoord dat alle woorden die met 'lijk' eindigen over de dood gaan. En misschien was het wel de dood van mijn oude ik. Ik heb mijn eigen stem gehoord. Ik heb de stemmen van de anderen gehoord. Ik weet nu dat de bevingen en trillingen er mogen zijn. Dat als jij je eigen stem niet gebruikt, dat deze dan niet op de aarde komt om jezelf of anderen in beweging te zetten als een rimpel effect op het water. Het was mooi. Het was liefdevol. Het was intens. Het was veilig. Het was goed. En het is nog steeds goed. Ik merk dat ik beter luister, dat mijn oren op scherp staan. Ik merk dat ik zachter ben voor mezelf. De zin van onze mede cursist dat hij vertelde over dat hij een ex-people pleaser is En de ruimte wilde hebben. Zo mooi en herkenbaar. De mensen die hun hart en ziel hebben blootgelegd en daar klank aan hebben gegeven was intens, overweldigend en zo ontzettend helend. Je hoeft geen uren lange verhalen te vertellen over wie, wat en waarom. Je oerkracht zoals jullie al zeiden komt je verhaal vertellen. Iedere stem, ieder geluid heeft zijn of haar eigen dna. En nu ik dat weet ga ik me daar nog meer op afstemmen. Vroeger dacht ik dat wat mensen zeiden dat dat klopt. Maar uit ervaring blijkt wat mensen zeggen en doen zijn 2 verschillende dingen. Ik ga luisteren naar de trillingen. Ik wilde jullie bedanken voor de mooie dag. Voor de juiste mensen op de juiste plek, op het juiste tijdstip. Alles klopte. En alles is zoals het moet zijn. En het was fijn om je weer te zien. Net alsof ik eergisteren voor het eerst bij je binnen kwam en dat er in die jaren daartussen vervlogen zijn. Je bent een mooi mens, blijf je hart volgen! En ik hoop dat jouw en mijn dromen allemaal uitkomen. A'ho A'he En bedank je maatje ook voor haar prachtige bijdrage. Zonder jullie is de wereld niets. 😊🙏🏼 Dikke kus en tot gauw. Liefs nana

Lees meer

Laura Van den Dungen

VAN OERSTEM NAAR LICHTTAAL ✨XL BLUE LOTUS & CACAO CEREMONIE

Weer een mooie ervaring rijker, de ceremonie dag heeft mij uitgenodigd om buiten mijn comfort zone te stappen. Deva, Daniëlla en de groep gaven mij de veiligheid die ik nodig had om in de kring te stappen en mezelf te laten horen. Het is me tijdens de ceremonie gelukt om mezelf kwetsbaar open te stellen, terwijl ik me gesteund en geliefd voelde. Daniëlla en Deva, ik ben dankbaar dat jullie er zijn om mij bij te staan op het pad van zelfacceptatie 🧡.

Lees meer

Yasmin Lindenburg

VAN OERSTEM NAAR LICHTTAAL ✨XL BLUE LOTUS & CACAO CEREMONIE

Mijn eerste ervaring met stembevrijding en wat ben ik dankbaar dat ik dat bij deze 2 vrouwen heb mogen ervaren. Hele verdiepende dag waarin er veel ruimte was voor verstilling en verbinding met jezelf en elkaar via je authentieke klank. De dag erna voel ik veel energie stromen en vooral zin om nieuwe stappen te zetten op mijn pad 🙏🏼✨

Lees meer

VAN OERSTEM NAAR LICHTTAAL ✨XL BLUE LOTUS & CACAO CEREMONIE

Meer evenementen van Voice Journey

Thursday, 11 Jul. om 19:30
Improvisatie Zang & Klank cirkel Voice Joy
Voice Journey
Stemexpressie Zangcirkel Leven vieren

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 15 Nov. om 15:00
Uria Tsur :: Vocal Freedom Weekend Amsterdam
HeartFire.nl
Stembevrijding Kirtan Stemexpressie
Wednesday, 24 Apr. om 19:00
MAANKARAVAAN-Full Moon Cacao Ceremony-Couple Positive-ESTA POLYESTA
Moonfool
Ecstatic Dance Full Moon Cacao ceremonie
Friday, 17 May. om 19:30
Mantra avond in Nijmegen
Rachel Weijman Coaching
Mantra zingen Kirtan Stembevrijding
Sunday, 21 Apr. om 13:00
Kundalini & Cosmic NRGY | Half day retreat
Patty de Vaan
Kundalini Ademcirkel Cacao ceremonie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl