Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Jaaropleiding Geweldloze Communicatie

Vrijdag 15 november 2024 om 9:30 tot zaterdag 05 april 2025 om 17:00

Bilthoven, Nederland

Over dit evenement

Gun jezelf 12 dagen om Geweldloze Communicatie te leren toepassen in je leven en werk, in je eigen woorden. Leer je innerlijke leiderschap aanvaarden, versterken en neerzetten in de wereld. Kom oefenen, tijdens de dagen èn tussendoor, met een buddy. Doe je mee?

DIRECT INSCHRIJVEN doe je via deze link:
https://www.unfoldingimages.com/pec-events/15-11-24-jaaropleiding-gc/

Blok 1: Het fundament
We maken 2 dagen kennis met elkaar, met de inhoud van het programma en met Geweldloze Communicatie. Om samen te kunnen leren en effectief te leren spreken en luisteren, creëren we een gezamenlijk fundament, met de vier elementen van Geweldloze Communicatie: waarneming, gevoel, behoefte en verzoek. Zo leer je contact maken met – en uiting geven aan – wat er in je omgaat.

Blok 2: Voorbij de sabotage
Belemmerende overtuigingen saboteren dagelijks de effectiviteit van onze communicatie. Toch zijn het boodschappers die verwijzen naar diepere verlangens. Overtuigingen hebben immers een levenslijn naar het hart; je kunt ze niet overstijgen, wel transformeren. Dat gaan we dan ook doen: door ze te beluisteren en systemisch te benaderen.

Blok 3: Het goede gesprek
Vertragen om te versnellen. Je onderzoekt wat gevoelens zijn, wat niet en hoe je dat aanvliegt als spreker en als luisteraar. Ook duik je diep in een eigen casus: de trigger, wat dit met je doet en waar de ander vandaan komt. Tot de lading eraf is. En dan? Dan oefen je het gesprek, steeds weer opnieuw, steeds meer in jouw eigen taal. Tussendoor krijg je tips en feedback.

Blok 4: Nieuwe perspectieven
Nieuwe perspectieven, daar gaan we mee aan de slag in het krachtige proces van de Schoonheid v/d behoefte. We eten samen en het avondprogramma met de gastdocent sluit naadloos aan op de dag. De volgende ochtend laten we de processen rustig integreren. We doen verstilde luisteroefeningen en eindigen met wat meer pit, om aan te sluiten op het ritme van het gewone leven.

Blok 5: Voluit Leven
Dit blok gaan we alles integreren: praktisch en in je eigen woorden. Je gaat oefenen om je doel te halen en de relatie goed te houden. Om weerstand om te buigen in samenwerking, makkelijk te switchen tussen spreken en luisteren en effectief een gesprek te onderbreken. Ook gaan we grenzen aftasten en aangeven: als je belichaamt wat je belangrijk vindt wordt dat ineens vanzelfsprekend.

Blok 6: Dankbaarheid
We sluiten de opleiding af met dankbaarheid, mildheid en waardering. Want hoe dankbaar zijn we voor alle behoeften die wel zijn vervuld in ons leven? Kunnen we dat vieren? En hoe mild zijn we over de dingen waar we nu nog spijt van hebben? Krachtig spul mensen, zo in dit laatste blok! We ronden de training waardig af, met passende ‘rituelen’, certificaten, vuur (als het meezit) en bubbels.

Carolijn
‘De bijeenkomsten waren héééééél fijn. Het zien van Susana als voorbeeld, haar eerlijkheid in feedback. De structuur in de dagen met aankomen en oefeningen. De warme groep, de locatie.’

Peter
‘Ik heb genoten, voelde me welkom, helemaal op mijn plek, veilig bij Susana en in de groep. De afwisseling tussen theorie en oefenen als groep, alleen of in 2 of 3-tallen, werkte prettig, effectief en ondersteunend. De dagen vlogen voorbij. Bij de open, ontspannen, informele en relativerende houding van Susana voelde ik ontspanning en vertrouwen. De persoonlijke betrokkenheid en begeleiding heeft dit versterkt. Dankbaar ben ik voor de goede zorgen, de lekkere hapjes, de soep en niet te vergeten het ingehuurde eekhoorntje.’

Data 2024 / 2025
Vrijdag + zaterdag

Blok 1: 15 + 16 november
Blok 2: 13 + 14 december
Blok 3: 10 + 11 januari 2025
Blok 4: 7 + 8 februari
Blok 5: 7 + 8 maart
Blok 6: 4 + 5 april

SCHRIJF JE IN VIA
https://www.unfoldingimages.com/pec-events/15-11-24-jaaropleiding-gc/

Vrijdag 15 november 2024 om 9:30 tot zaterdag 05 april 2025 om 17:00

Bilthoven, Nederland

Contact voor deelname

Neem contact op met de organisatie om deel te nemen aan dit evenement.

Over de organisatie

“"Voorbij het denken in goed en fout is een veld. Ik ontmoet je daar." Rumi”

We trainen mensen, teams en organisaties de kracht van verbinding met de tools van Geweldloze Communicatie: ontwapenend, doeltreffend en verbindend.

1. Kies je tickets
De organisator van dit evenement heeft nog geen tickets ingesteld.
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Jaaropleiding Geweldloze Communicatie

Dit vind je misschien ook interessant

Dinsdag, 22 okt. om 19:15
Authentic Connection: 'Shame' - Intermediate Series #1
Be Touched Community
Authentic Relating Verbinding Geweldloze Communicatie
Zaterdag, 05 okt. om 10:00
The ART of Being Human - Level 1 Authentic Relating Training
Be Touched Community
Authentic Relating Verbinding Geweldloze Communicatie
Donderdag, 19 sep. om 10:00
Geweldloze communicatie- Twee daagse basis 1
EmpaTilya Geweldloze Communicatie
Geweldloze Communicatie Verbinding Persoonlijke Ontwikkeling
Zondag, 20 okt. om 09:30
Connecting Communication (ENGLISH)
Not Another Coaching Company
Geweldloze Communicatie Relaties Zelfexpressie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl