Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Healing Love voor Geliefden - Element Aarde (basis)

Zaterdag 25 januari 2025 om 10:00 tot zondag 26 januari 2025 om 17:00

Dentjesweg, 5961 Horst, Nederland

Over dit evenement

Healing Love Jaartraining - Basisweekend: Element Aarde

Ontdek de kracht van verbinding met jezelf en je geliefde tijdens het eerste basisweekend van de Healing Love jaartraining. Deze training is speciaal ontworpen voor stellen die hun relatie willen verdiepen en op zoek zijn naar balans tussen werk, spiritualiteit en intimiteit. Het weekend biedt een unieke kans om samen nieuwe energie te ontdekken en te cultiveren, waarbij je liefdevolle en spirituele groei centraal staan.

Wat kun je verwachten?

Dag 1: Ontwaken van Innerlijke Energie

Het weekend begint met ontvangst en kennismaking, gevolgd door Qigong-oefeningen. Deze bewegingsmeditatie helpt je om je levensenergie, ook wel Qi genoemd, te activeren. Je leert basisprincipes van Qigong en ademhalingstechnieken, die essentieel zijn voor het balanceren van je energie. We introduceren de vijf elementen uit de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM), waarbij de nadruk ligt op het Aarde-element. Dit element vormt de basis van de training en helpt je om je verbinding met de aarde en je eigen lichaam te versterken.

Dag 2: Zelfliefde en Zelfzorg

De tweede dag staat in het teken van zelfliefde en zelfzorg. Je leert technieken zoals voetmassage en myofascia release, die helpen om spanning te verlichten en energieblokkades op te heffen. We gaan dieper in op de Aarde-meridianen, waarbij je de energiestromen in je lichaam leert voelen en activeren. De dag wordt afgesloten met gezichts- en zelfmassage, waarbij je de kans krijgt om deze technieken ook in duo’s te oefenen. Het weekend eindigt met een gezamenlijke meditatie en afsluiting, waarbij je de opgedane inzichten en ervaringen integreert.

Voor wie is deze training?

Deze training is bedoeld voor stellen en geliefden die hun relatie willen verdiepen en de balans willen vinden tussen spiritualiteit, vitaliteit en sensualiteit. Het programma is geschikt voor koppels die openstaan voor het verkennen van hun eigen grenzen en die van hun partner, binnen een veilige en respectvolle omgeving. Of je nu al jarenlang samen bent of net begint aan een gezamenlijke reis, deze training biedt handvatten om je relatie naar een dieper niveau van verbinding en vervulling te brengen.

Waarom deelnemen aan deze training?

Deze training biedt een unieke kans om je relatie te versterken en te transformeren. Je leert je eigen lichaam en geest op een natuurlijke en holistische manier te verbinden, wat leidt tot meer harmonie en vitaliteit in je leven. Door de praktische en ervaringsgerichte benadering van de oefeningen, zul je niet alleen je relatie verdiepen, maar ook jezelf beter leren kennen. Het weekend is niet zomaar een cursus, maar een reis die je samen onderneemt, met blijvende positieve effecten op zowel je persoonlijke groei als je relatie.

Praktische Informatie

De training vindt plaats in Horst (aan de Maas) en wordt volledig live gegeven. De exacte locatie is afhankelijk van de groepsgrootte. Er dient zelf gezorgd te worden voor een overnachtingsplek, maar er zijn diverse Bed & Breakfasts, hotels en campings in de buurt beschikbaar. Lunch is inbegrepen, evenals water, thee, fruit en andere kleine versnaperingen.

Deelnemers worden gevraagd om in comfortabele, niet knellende kleding te komen, bij voorkeur in laagjes zodat je iets warms aan of uit kunt trekken. Strakke kleding, zoals een tailleband of bh met beugel, wordt afgeraden. Zorg ervoor dat je hygiënisch en verzorgd bent, maar laat parfum, aftershave en andere kunstmatige geuren achterwege om de natuurlijke geurstoffen hun werk te laten doen.

Aan het eind van het weekend is er een optie om gezamenlijk af te sluiten met een diner in een lokaal eetcafé. Dit biedt een ontspannen sfeer om nog even na te praten en ervaringen te delen.

Kosten en Aanmelding

De investering voor het basisweekend, Element Aarde, bedraagt €399 per persoon. Dit bedrag is inclusief alle materialen, twee keer lunch, thee, fruit en overige benodigdheden. Er is ook de mogelijkheid om na dit weekend in te stappen in het volledige jaartraject, bestaande uit vijf weekenden (Elementen Aarde, Metaal, Water, Hout en Vuur) voor €1750 per persoon. Dit traject omvat ook persoonlijke coachingsgesprekken, toegang tot een besloten online community, en toegang tot videotrainingen en extra materialen.

De training is intensief en vereist volledige toewijding. Daarom vindt er altijd eerst een intakegesprek plaats om te zorgen voor wederzijdse afstemming in energie en intentie. Je kunt een afspraak maken door contact op te nemen met Diane Zuiderwijk via e-mail of telefoon. Vermeld hierbij duidelijk dat het om het Healing Love traject gaat en welke data je wilt boeken.

Meer weten?

Voor een volledig overzicht van de andere weekenden en elementen binnen de Healing Love Jaartraining, inclusief programma’s en data, kun je terecht op onze website. Hier vind je ook aanvullende informatie over de thema's van de elementen Metaal, Water, Hout en Vuur en hoe deze weekenden bijdragen aan jouw persoonlijke en relationele groei.

Contactgegevens:

E-mail: Thuisreis.diane@gmail.com
Telefoon: +31 6512 49370
www.thuisreis.nl

Laat bij aanmelding je voor- en achternaam, e-mailadres en telefoonnummer achter, samen met eventuele vragen of opmerkingen. Diane zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om de verdere details te bespreken.

Groetjes en Qi,

Diane Zuiderwijk
Taoïstisch Somatisch Specialist

Zaterdag 25 januari 2025 om 10:00 tot zondag 26 januari 2025 om 17:00

Dentjesweg, 5961 Horst, Nederland

Contact voor deelname

Neem contact op met de organisatie om deel te nemen aan dit evenement.

Over de organisatie

“Thuisreis is de weg naar je Hart”

Thuisreis biedt enerQi- en ervaringsreizen vol verbinding, holistisch met Taoïstische filosofie (TCM) Maak contact met je natuur, de weg naar je hart.

1. Kies je tickets
De organisator van dit evenement heeft nog geen tickets ingesteld.
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Healing Love voor Geliefden - Element Aarde (basis)

Meer evenementen van Thuisreis

Woensdag, 18 sep. om 10:00
Natuurlijk Dag Retraite
Ontmoet en Emotion
1-Dags retraite Leven vieren Persoonlijke Ontwikkeling
Zaterdag, 21 sep. om 10:00
Healing Love voor Geliefden - Element Aarde (basis)
Thuisreis
Lichaamswerk Taoïsme Tantra
Zaterdag, 12 okt. om 10:00
Healing Love voor Geliefden - Element Aarde (basis)
Thuisreis
Lichaamswerk Taoïsme Tantra
Woensdag, 16 okt. om 10:00
Natuurlijk Dag Retraite; Herfst en loslaten
Ontmoet en Emotion
1-Dags retraite Leven vieren Persoonlijke Ontwikkeling

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 27 sep. om 11:00
Ode aan de Yoni - De Initiatie || tantra retraite voor vrouwen @ Avani
Maartje Derks
Vrouwencirkels Tantra Meerdaagse retraites
Zaterdag, 21 sep. om 16:00
Sweet Surrender - Temple of Seduction
Deeper Intimacy Collective
Tantra Conscious Sexuality Tempel
Vrijdag, 18 okt. om 10:00
Freedive Weekend: De Sensuele Expeditie
Freedive Community
Tantra Conscious Sexuality Leven vieren
Zondag, 29 sep. om 18:45
Tantraworkshop (kennismaking) voor jonge mensen tot 49 jaar
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Lichaamswerk Meditatie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl