Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Truffel & Cacao

Zaterdag 26 oktober 2024 van 12:00 tot 21:00

Utrecht, Nederland

Over dit evenement

Welkom mooi mens!

Wij nodigen je uit voor deze unieke groepsceremonie waarin de mystieke krachten van paddenstoelen en Cacao worden gecombineerd om diepere lagen in bewustzijn te ontdekken. De ceremonie biedt een veilige en begeleide ruimte waarin jij mag verbinden met jezelf en anderen.

Wat mag je verwachten?
Een veilige en ondersteunende omgeving. De ceremonie vindt plaats in een intieme setting van maximaal 8 deelnemers. Dit zorgt voor een persoonlijke ervaring, waarbij er voldoende ruimte is voor individuele begeleiding en aandacht. Ervaren begeleiders zijn aanwezig om je te ondersteunen gedurende de hele ceremonie. Na de ceremonie staat er een lekkere maaltijd voor je klaar en is tijd en ruimte om te landen voordat je naar huis gaat.

De kracht van paddenstoelen
Mystieke paddenstoelen worden al eeuwenlang gebruikt over de hele wereld voor spirituele en helende doeleinden. Tijdens de ceremonie zullen de paddenstoelen je helpen om je gedachten, gevoelens en patronen op een diepgaand niveau te verkennen en te transformeren.

De magie van Cacao
Cacao staat bekend als een krachtige hartopener en een spirituele gids. Het helpt bij het bevorderen van een gevoel van verbondenheid en liefde. In combinatie met paddenstoelen kan Cacao je reis verdiepen door je te helpen om in contact te komen met je hart en emoties.

(Wij werken met pure producten die los van elkaar worden genuttigd. (Geen Chocobliss/chocolaatjes)

Integratie en reflectie
Wij geloven dat het delen van ervaringen met anderen een belangrijk onderdeel is van het helingsproces. Na de ceremonie is er dan ook genoeg tijd om te delen en blijven wij voor jou beschikbaar.

Open mind
We willen je vragen om met een open mind te komen en een bereidheid om te ontvangen wat de ceremonie je te bieden heeft.

Aanmelding
Na aanmelding ontvang je een intakeformulier en volgt indien gewenst een telefonisch kennismakingsgesprek. Ook ontvang je per e-mail praktische informatie en voorbereidingen.

Belangrijke informatie
Deze ceremonie is voor personen van 18 jaar en ouder. Deelname is niet aanbevolen voor mensen met een medische en/of psychische aandoening of die medicatie gebruiken die de effecten van paddenstoelen kunnen beïnvloeden. Raadpleeg een arts als je twijfels hebt.

Annuleren
Wanneer jij een JA voelt om met ons op reis te gaan en de aanmelding rond is, gaan wij aan de slag met de voorbereidingen. Om commitment aan te gaan hanteren wij de volgende annuleringsvoorwaarden:
Binnen 14 dagen voor aanvang ceremonie - 50% van ticketprijs
Binnen 7 dagen voor aanvang ceremonie - 100% van ticketprijs

Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten en samen een verdiepende reis te maken.

Warme groet,
Lucie & Timo

Zaterdag 26 oktober 2024 van 12:00 tot 21:00

Utrecht, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“De meest waardevolle reis die je kunt maken is van het Ego naar de Ziel.”

Plant ceremonies • Verbonden ademwerk

In samenwerking met

Reviews

Linda Blankennagel

Ademcirkel & Cacao

Dit was mijn eerste keer en het was een fijne ervaring, het was zeker heftig en intens maar Lucie en Jacky begeleidde ons fantastisch samen met Eline met haar prachtige stem en klankgeluiden en de sfeer was heel open en prettig. Ik heb het idee dat ik dichter bij me zelf ben gekomen en voel me ook meer verbonden met alles en iedereen, heb net eventjes iets meer rust. !

Lees meer

Angelique

Ademcirkel

Wauw wat een magische avond was deze ademcirkel! Vanaf het begin zorgde Lucie voor een veilige en prettige setting. Waardoor er verbinding ontstond en iedereen zijn verhaal kon delen. Tijdens het ademen was de muziek ook zo passend en voelde ik me erg gesteund bij moeilijke momenten. Na afloop was er alle ruimte en tijd om te delen zodat ik met een fijn gevoel en nieuwe inzichten naar huis ging.

Lees meer

Caroline Klaver

Ademcirkel

Een sprookjesachtige ervaring door alle elementen. De liefdevolle zachte en duidelijke begeleiding door Lucie voel veilig en vertrouwd. Heb mogen ervaren dat haar aanraking nog bij me was, terwijl ze niet meer fysiek aan mijn zijde was. Ik heb genoten van de hele sfeer, de energie met Lucie, andere deelnemers en van de prachtige locatie 🙏🍀🕯️💛

Lees meer

1. Kies je tickets
Truffel & Cacao Ceremonie

Innerlijke reis in Utrecht

€ 222,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Truffel & Cacao

Meer evenementen van Van Ego naar Ziel

Zaterdag, 05 okt. om 14:00
De verbonden vrouw
Van Ego naar Ziel
Dansen in verbinding Adem Vrouwencirkels

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 29 sep. om 15:30
DENISIUS - concert DE LEVENSDANS
Jetenzo
Innerlijke Reis Live muziek Ligconcert
Zaterdag, 21 sep. om 12:00
PENTAGRAM GATHERING ☀️ 21/09 ☀️ Earth Dance 🌳
Pentagram
Gatherings Ecstatic Dance Cacao ceremonie
Woensdag, 18 sep. om 19:15
Volle Maan Cacao Ceremonie met Mantra Singing Circle
Lust voor leven
Cacao ceremonie Mantra zingen Full Moon
Donderdag, 17 okt. om 19:00
MAANKARAVAAN-Ecstatic Full Moon CACAO Ceremony - ESTA POLYESTA
Moonfool
Cacao ceremonie Ecstatic Dance Full Moon
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl