Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Zingen en Zijn met het Medicijn van Uil, Wolf en Raaf

Zondag 22 september 2024 van 14:00 tot 17:00

Zutphen, Nederland

Over dit evenement

Zondag 22 september as. gaan we Zingen en Zijn met het Medicijn van Uil, Wolf en Raaf.

Sarah en Madelon zullen de liederen delen die ze samen met deze krachtdieren schreven zodat je je met hun medicijn kunt verbinden. En we zingen samen, deze en andere liederen!

Het is deze 22e september Herfstequinox; dag en nacht zijn precies even lang. We laten de zomer achter ons en maken de balans op. Wat hebben we geoogst en wat hebben we nodig om de balans in onszelf en in de wereld om ons heen verder uit te nodigen? Welke bijdrage kunnen Uil, Wolf en Raaf hierin zijn?
We vieren en staan stil. We verbinden met onszelf en elkaar en geven ruimte aan wat er in het samenzijn in verbinding wil komen en wil ontstaan.

Sluit je aan? Zondag 22 september as., van 14.00 tot 17.00 uur in centrum Zutphen, bij Madelon thuis. Je bijdrage voor de middag is 20,00 euro. Wij zorgen voor thee en lekkers in een omhullende muzikale bedding.
Aanmelden is nodig en doe je per mail naar sarahsounds@posteo.nl of madeloncoenen@yahoo.com.

Over Uil
Uil heeft helder zicht in het donker, en een helder onderscheid van wat in waarheid en wat niet in waarheid gegrond is. Uil kan daarmee licht brengen in wat nog in het verborgene en in ons onderbewuste is. Deze majestueuze vogel nodigt ons uit om vriendjes te worden met de nacht, net als uil zelf, en thuis te komen in het donker. De dingen te zien voor wat ze zijn, zonder oordeel, en naar ons eigen onderscheid te handelen.

Over Wolf
Wolf staat voor onze wilde natuur, die in onze Westerse samenleving nogal eens in het gedrang kan komen. De delen van deze natuur die niet de ruimte krijgen verkillen, ze verdrogen. Het zijn de delen die geen vlees meer op de botten hebben en dood lijken. Maar dat zijn ze niet. We kunnen de beenderen weer tot leven zingen. We hebben ons liefdevol toe te wenden naar deze delen die nog in de afgescheidenheid verkeren opdat ze veilig kunnen worden en alsnog mee kunnen gaan doen.

Over Raaf
Roep je raaf aan dan plaatst hij je in een zachte omhulling waarin heling plaats kan vinden. Raaf laat ons nieuwe perspectieven zien, prikkelt de ziel, nodigt ons uit om in het niet-weten te stappen. In overgave aan het grote mysterie mogen we de magie de ruimte geven en zo ons eigen potentieel ontdekken en aannemen. Zijn we in ceremonie dan is raaf onze spaceholder en brengt hij onze boodschappen en intenties naar de mensen en de plekken die het nodig hebben.

Over Sarah
Sarah is hier om vanuit spelend genieten en ademende dans Natuurlijke Wijsheid te leven. Er is een sterk verlangen in haar om ‘gezond’ te leven en te werken. Op een manier dus, die in lijn is met hart en ziel, en daarmee met onze natuur en de natuur om ons heen. Met vallen en opstaan ontwikkelt ze zich in deze levenskunst. Als Sarah Sounds deelt ze haar liederen en klanken die ons meenemen op reis naar binnen. Ze biedt bedding en ruimte om dieper te luisteren, om te vertragen en te voelen, in verbinding met onszelf, elkaar en de magie en stroom van het Leven.

Over Madelon
Jaren geleden zong ‘Songs of the Earth’ zich door Madelon heen als een lied en als een visie die zich in het Engels liet verwoorden:
“If there is one fire that aligns all of us on planet earth and in universe, it must be the fire of Love that inspires and spirits each and every one of us around the globe, the earth herself and all of Life. When we open up to this flame of Love in ourselves, we open up to this flame in others. We create a space for many individual songs to merge into one song that is beneficial to All. This is where the earth sings, and where we sing with her. The song that is ours to sing and that is in harmony with and support of All of Life. Let’s sing together.”
Madelon is gids voor mensen op het pad om zich toe te wenden naar deze “Flame of Love” en naar alles wat ons vanuit het verleden nog in de greep van afgescheidenheid daarvan houdt en vraagt om verbinding.

Medicijnmuziek Sarah Sounds en Songs of the Earth
Sarah en Madelon ontdekten dat hun stemmen fijn blenden en dat Sarah Sounds en Songs of the Earth elkaar ontmoeten in het verlangen om de eigen bronverbinding aan te spreken en te zingen in co-creatie met de geziene en ongeziene natuur in en om ons heen. Daar is waar hun gezamenlijke reis met de krachtdieren in de muziek 5 jaar geleden begonnen.

Zondag 22 september 2024 van 14:00 tot 17:00

Zutphen, Nederland

Contact voor deelname

Neem contact op met de organisatie om deel te nemen aan dit evenement.

Over de organisatie

Concerten 🤍 Cirkels 🤍 Ceremonies met verfijnde, krachtige Medicijn Muziek onder bezielde, belichaamde (bege)leiding

1. Kies je tickets
De organisator van dit evenement heeft nog geen tickets ingesteld.
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Zingen en Zijn met het Medicijn van Uil, Wolf en Raaf

Meer evenementen van Sarah Sounds

Woensdag, 02 okt. om 20:00
New Moon Moment
Sarah Sounds
New Moon Muziekavond Meditatie
Vrijdag, 01 nov. om 20:00
New Moon Moment
Sarah Sounds
New Moon Muziekavond Meditatie
Zondag, 01 dec. om 20:00
New Moon Moment
Sarah Sounds
New Moon Muziekavond Meditatie

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 17 okt. om 19:30
Liza Weald presenteert: 1+1 concert in Soefitempel
Liza Weald
Live muziek Concert Zelfliefde
Woensdag, 11 sep. om 19:30
HEALING SONGS CIRCLE (Mantra's en Medicine songs) On Tour NIJMEGEN
Mana Mana
Mantra zingen Zangcirkel Stemexpressie
Vrijdag, 11 okt. om 20:00
Liza Weald presenteert: 1+1 concert in Mariakapel Coudewater
Liza Weald
Live muziek Zelfliefde Concert
Vrijdag, 13 sep. om 19:30
Singing Circle - Mantra's & More
Rose Sound Alchemy
Zangcirkel Mantra zingen Stembevrijding
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl