Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

BioDanZa Party 10 augustus 2024

Zaterdag 10 augustus 2024 van 19:30 tot 23:00

Haren bij Oss

Over dit evenement

Zoals rondgebazuind, we DanZen door deze zomerperiode.

Met horten en stoten is de zomer eindelijk op gang gekomen, zei het met zo nu en dan een flinke plons water. Ja, soms is ze ongedurig en stelt ze ons op de proef.
Kom laten we haar een handje helpen, haar stimuleren onze huid te strelen met haar (zonne)stralen, een beetje wakker schudden en haar nadrukkelijk verwelkomen.
We roepen haar aan onze huid en ons innerlijk te beroeren om zo onze broodnodige vitamines op te bouwen, een energie die ons laat ontdekken dat we volop willen sprankelen van levensvreugde.
Laten we vertrouwen op onze innerlijke wijsheid dat het tij zal keren en ons zal (ver)leiden naar zwoelere zomeravonden.

En dat is nu juist de kracht van BiodanZa, het wakker porren van jouw innerlijke gaven, net als bij kooltjes die gloeien, er een beetje lucht bij brengen zodat deze weer volop kunnen gaan ontbranden.
Ons vuur mag weer een beetje ontvlammen deze avond.


We dansen deze avond de zomerkriebels tegemoet, een moment om ons voor even terug te trekken uit het alledaagse, te genieten van de beweging, dit leven als een zegening te ervaren, laten we met elkaar in verbinding gaan, zoek elkaar, vindt elkaar, ervaar elkanders nabijheid.

Laten we dit een beetje samen doen en elkaar dragen in de dans en in dit leven.


Kom laten we vooral plezieren en de goden verzoeken om de werveling in de dans uit te dagen.


Harry geeft een inspirerende vivencia en daarna heerlijk vrij dansen op de tonen van hem als DJ.

We zien je graag in Haren bij Oss, in de entourage van onze geweldige DanZ tempel, wel vantevoren even via de website op Hipsy aanmelden en een kaartje kopen zodat je verzekerd bent van een plekje.

Praktische info:
Locatie: Haren (bij Oss) gelegen aan de Eindstraat 18.
Nadere info volgt na reservering en betaling.
Aanvang: 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur
Bijdrage: € 20,- plus geringe servicekosten te reserveren via Hipsy

Agenda

10 augustus BioDanZa Party
13 september Ecstatic DanZ
11 oktober Blindfull DanZ


Kom met ons in contact
Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten meld je aan bij de telegram groep t.me/bedanzharen en/of like de facebookpagina www.facebook.com/BeDanzHaren/

Over de organisatie

“DanZ, DanZ, DanZ otherwise we are lost”

Een nieuwe naam, met bekende en andere gezichten organiseren in Haren (bij Oss) dansavonden met verschillende dansvormen.

Reviews

Martje Naterop

BioDanZa Party 10 augustus 2024

Hele fijne avond, fijne sfeer, heerlijk gedanst

Lees meer

Monique

BeDanZ Blindfull DanZ

Op een mooie locatie in het Brabantse Haren een heel fijne workshop blindfull danzz mogen volgen. Het was een avond om niet snel meer te vergeten. We waren met een kleine groep met een fijne verdeling m/v. Na eerst een paar aardingsoefeningen te hebben gedaan kregen we een blinddoek om. Door het dragen van een blinddoek tijdens de dans kun je beter contact maken met je lichaam. Van daaruit maak je zonder oordeel contact met de ander. Je gaat in de overgave en volgt de bewegingen van je danspartner. Hierdoor ontstaat een dans. Deze hoeft niet persé mooi te zijn. Je bent in dit geval de volger. Het tegenovergestelde is dat je gaat leiden. Je neemt dan je danspartner mee in de beweging en zorgt voor een veilige setting. Je wordt heel goed begeleid hierin door Harry. Aan het einde van de avond is het vrij dansen. Je kunt tussendoor water en/of thee drinken. Voor mij persoonlijk was het een prachtige avond, fijne mensen, goede begeleiding en vooral ook heerlijke muziek.

Lees meer

Andrea Geurts

BeDanZ Blindfull DanZ

De mooie locatie, goede begeleiding van Harry en natuurlijk de mooie groep deelnemers maakten deze avond blindfull voor mij een heerlijke ervaring. Mijn intentie was mijzelf te oefenen in het toestaan van overgave. Deze oefening kan ik volledig als geslaagd bestempelen. De veiligheid die geboden werd heeft daarin bijgedragen. Ik voel me voor meer 'oefening' uitgenodigd en zal daar ook zeker gehoor aan geven.

Lees meer

BioDanZa Party 10 augustus 2024

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 21 sep. om 20:00
NATARAJ IN THE JUNGLE
Nataraj
Vrije Dans Ecstatic Dance Dansen in verbinding
Vrijdag, 20 sep. om 19:30
Ecstatic Dance Arnhem | The Church Journey- DJ Kareem Raihani
Ecstatic Dance Arnhem
Ecstatic Dance Conscious Dance Dansen in verbinding
Zondag, 15 sep. om 13:30
Tantric Dance Temple 15 sept 2024
Love2Relate - Flow2Move
Tantric Dance Dansen in verbinding Aanraking
Vrijdag, 13 sep. om 19:00
Conscious Lapdance Course ~ Sensuality Embodied
SoulSeductress
Tantra Dansen in verbinding Sensuele Dans
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl