Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Moeder-Dochter Retreat: Versterk, Verbind en Herstel

Maandag 04 november 2024 om 14:00 tot vrijdag 08 november 2024 om 13:00

Confrides, 03517 Confrides, Alicante, Spanje

Over dit evenement

Onze Moeder-Dochter Retreat is ontworpen om de band tussen moeders en dochters vanaf 21 jaar te versterken, te verdiepen en, indien nodig, te herstellen. In het hectische dagelijkse leven verliezen we vaak de tijd en aandacht voor de waardevolle relaties die ons het meest dierbaar zijn.

Dit retreat biedt een unieke gelegenheid om samen te komen in een serene en ondersteunende omgeving, waar je de tijd en ruimte hebt om je volledig op elkaar te concentreren. De 5 dagen zijn inclusief verblijf, eten en diverse dranken als water, thee, koffie en smoothies.

Voor Wie is Deze Retraite?
Deze retreat is bedoeld voor moeders en dochters die:

Hun relatie willen verdiepen en versterken
Opnieuw verbinding willen maken na een periode van afstand
Oude wonden willen helen en ruimte willen maken voor vergeving
Samen nieuwe, betekenisvolle herinneringen willen creëren
Willen investeren in hun emotionele en mentale welzijn als familie

Programma hoogtepunten

Familieopstelling: Ontdek de dynamieken binnen je familie en werk aan het oplossen van oude patronen die misschien nog steeds invloed hebben op jullie relatie.
Innerlijk Kind Werk: Verken en genees de innerlijke wonden uit je jeugd om een dieper begrip en empathie voor elkaar te ontwikkelen.
Yoga: Versterk de fysieke en emotionele band met gezamenlijke yogasessies, ontworpen om zowel lichaam als geest te ontspannen en te verbinden.
Healing: Ontvang een unieke healing waarbij liefdevolle verbinding tussen moeder en dochter wordt gestimuleerd en de linker- en rechterhersenhelften worden gebalanceerd. Dit helpt bij het herstellen van disbalansen in emotie/ratio en mannelijk/vrouwelijk energie.
Ademwerk: Ontdek de kracht van bewuste ademhaling om stress te verminderen en de verbinding tussen lichaam en geest te versterken.
Begeleide Meditatie: Leer technieken om samen te ontspannen en in het moment te zijn, waardoor je meer aanwezig en verbonden kunt zijn met elkaar.
Creatieve Expressie: Gebruik kunst en creatieve activiteiten als een middel om je gevoelens te uiten en nieuwe manieren van communiceren te ontdekken.
Mindful Wandelen: Ervaar de natuur samen op een bewuste manier, wat kan helpen bij het verbeteren van communicatie en het versterken van jullie band.
Coaching & Begeleiding: Gedurende het retreat bieden we professionele coaching en begeleiding om jullie te ondersteunen bij het navigeren door moeilijke gesprekken en het opbouwen van een sterkere, meer begripvolle relatie.
Massage (Optioneel): Ontspan samen met optionele massages die helpen om zowel fysieke als emotionele spanning los te laten.
Access Bars (Optioneel): Verken deze zachte, hands-on methode die kan helpen bij het loslaten van beperkende gedachten en emoties.

Waarom deze retreat?
Onze Moeder-Dochter Retreat biedt een zeldzame kans om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en je volledig te richten op elkaar. Door middel van zorgvuldig gekozen activiteiten en professionele begeleiding, creëren we een veilige ruimte waar je kunt lachen, huilen, praten en zwijgen – alles wat nodig is om jullie band te versterken en te herstellen.

Of jullie nu al een sterke band hebben en deze willen verdiepen, of op zoek zijn naar manieren om weer met elkaar in contact te komen, deze retreat biedt de perfecte omgeving voor persoonlijke en gezamenlijke groei. Stap uit je routine, investeer in je relatie en kom samen dichterbij dan ooit tevoren.

Unieke locatie
Onze retreat vindt plaats op een unieke, off grid locatie, ver weg van de dagelijkse beslommeringen. Deze rustgevende en natuurlijke omgeving biedt de perfecte setting om volledig te ontspannen en je te concentreren op de verbinding met elkaar. Hier kunnen jullie genieten van de stilte en schoonheid van de natuur, zonder afleidingen en dagelijkse verplichtingen. Dit versterkt niet alleen de retreat-ervaring, maar zorgt ook voor een diepe en onvergetelijke verbinding met jezelf en elkaar.

Vrije tijd
Het programma is zo ingedeeld dat er voldoende vrije tijd is om in te vullen naar behoefte en alle inzichten ruimte te geven om hun werk te doen. Breng samen tijd door op de locatie en geniet van een massage, ga de natuur in of bezoek een van de vele highlights in de omgeving.

Prijs per persoon €1.499 excl. BTW (je deelt de kamer met 1 persoon)
Early Birds * (boek vóór 1 september 2024) €1.299 excl. btw (je deelt de kamer met 1 persoon)

Prijzen zijn inclusief
- 5-daags verblijf in het unieke off-grid Casa Confianza, in Confrides Spanje.
- Voedzaam en heerlijk eten in de ochtend, middag en avond met ingrediënten van eigen bodem.
- Diverse dranken zoals water, thee, koffie en smoothies.
- Gevuld dagprogramma, inclusief vrije tijd.
- Coaching en therapiesessies.
- Deelname aan alle sessies en workshops
- Ontspannende massage indien gewenst
- 1:1 sessie Access Bars indien gewenst
- Leuke goodiebag
- Vooraf een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met Charissa.

Niet inbegrepen zijn:
- Je vlucht van en naar Alicante
- Reisverzekering
- Transfer van en naar de luchthaven van Alicante (we helpen je graag met het vinden van een oplossing)

Contact voor deelname

Neem contact op met de organisatie om deel te nemen aan dit evenement.

Over de organisatie

Holistisch Therapeut met meer dan 10 jaar ervaring in de psychologie en cognitieve gedragstherapie.

House of Mila

1. Kies je tickets
De organisator van dit evenement heeft nog geen tickets ingesteld.
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Moeder-Dochter Retreat: Versterk, Verbind en Herstel

Dit vind je misschien ook interessant

Dinsdag, 17 sep. om 20:00
Kortfilm Het Veld
Yana Gommers
Film Presentatie Familieopstellingen
Donderdag, 31 okt. om 14:00
Stilte in het Bos
Even naar Eva
Meerdaagse retraites Stilteretraite
Vrijdag, 29 nov. om 09:30
De Grond
Unveiling Intimacy
Meerdaagse retraites
Donderdag, 28 nov. om 12:30
RADHADHESH LICHT RETRAITE
Natural High
Meerdaagse retraites Kirtan Yoga
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl