Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Her-inner jouw natuurlijke kracht - 30 uurs retraite individueel

Donderdag 17 oktober 2024 om 9:00 tot vrijdag 18 oktober 2024 om 15:00

Voorthuizen, Nederland

Over dit evenement

30 uur onze liefdevolle aandacht voor jou, jouw levenspad, jouw processen, jouw behoeften, ... We beloven je inzicht, creatie, natuur, gezonde voeding, beweging, ontspanning en waardevolle handvatten om mee verder te gaan.
Wat we precies gaan doen? Dat stemmen we af op jou!
-- N.B. ANDERE DATUM DIE JOU PAST IN OVERLEG --

We beginnen in ieder geval altijd met een uitgebreide Human Design reading. Jouw blauwdruk en potentieel die je bij je geboorte mee kreeg. Van daaruit kijken we naar je potentie, jouw talenten, je conditioneringen, je overtuigingen, waar je al wel 'je design leeft' en waar nog niet. Een mooi startpunt waar we aanknopingspunten uit halen waarmee we de rest van de retraite invulling geven.

We hebben een groot spectrum aan activiteiten die we kunnen inzetten. Van creatieve onderdelen tot meditaties, schrijfopdrachten, opdrachten in de natuur, NLP technieken, opstellingen, dans, yoga, drum, massage, healing, vuurceremonie en meer...
Alle thema's zijn welkom! Enkele voorbeelden zijn ruimte innemen, innerlijk kind ontmoetingen, grenzen stellen, in je kracht staan, gronding, uit je hoofd en in je lijf zakken, lichaamsbewustzijn, zelfliefde, compassie, zelfkennis/reflectie, verbinding, ...
Wij hebben zelf veel innerlijk werk gedaan en diverse cursussen en de nodige levenservaring. Wij helpen je graag op jou pad vanuit onze kennis, talenten en passie om iedereen de beste versie van zichzelf te laten ontdekken!

Daarnaast zorgen wij voor gezond eten, biologisch, glutenvrij (99%), suikervrij en op verzoek vegan. Het meeste uit eigen moestuin, waar we dan ook samen met jou uit gaan oogsten en samen het eten bereiden. Je slaapt in een fijne energetisch gereinigde kamer bij ons in huis of in de tipi en wij zorgen voor een veilige fijne warme setting. Goed om te weten dat wij een kleine lieve hond hebben, Juno, die jou ook graag aandacht en steun geeft als je dat nodig hebt.

Je komt deze 30 uur opnieuw in contact met wie je van nature bent en wat voor jou belangrijk is en hoe jij in je kracht kan staan. Wij lopen graag samen een stukje mee op jouw pad, waarop we vanuit gelijkwaardigheid samen het proces aangaan. Want ook jij hebt ons een waardevolle ervaring en inzichten te bieden. "Er is geen verschil tussen de ander helen en jezelf helen" vertelde iemand ons laatst. We doen het samen!

Reacties van eerdere deelnemers:
"Ik ben helemaal niet van de creatieve opdrachten, maar ik vond de schrijfopdracht echt verrassend en met mooi inzicht!"
"Dankbaar voor de aandacht, liefde en nabijheid waar tijd voor gemaakt is."
"Bedankt voor alles de afgelopen dagen. De aandacht, diepgang en tot in de kleine details doorzien van dingen vind ik heel bijzonder."

Deze retraite organiseren wij op basis van waardebepaling achteraf, omdat wij geloven in overvloed en graag bijdragen aan een betere wereld. We verlangen dat de retraite voor iedereen toegankelijk is en tegelijkertijd is het ook belangrijk dat de uitwisseling klopt. We geloven dat mensen die meer te besteden hebben ook meer willen bijdragen, zodat andere mensen met een kleinere portemonnee ook kunnen deelnemen. Zo werken we met zijn allen aan de heling van het grotere geheel, waarin iedereen een waardevol puzzelstuk is.

Om een richting te geven voor wie dit fijn vindt: je ontvangt in ieder geval een uitgebreide Human Design reading met rapport (t.w.v. € 200 als je hem los boekt) met daarnaast 5 tot 8 andere onderdelen/activiteiten op maat, biologische zelfgemaakte maaltijden, fijne slaapplek en natuurlijk onze onverdeelde aandacht helemaal voor jou alleen. We ontmoeten je graag! Liefs Bas en Leonie

DATA: 17 en 18 oktober. Een andere datum kunnen we in overleg bepalen.

Donderdag 17 oktober 2024 om 9:00 tot vrijdag 18 oktober 2024 om 15:00

Voorthuizen, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Ontdekken wie jij van nature bent en in je kracht staan?”

Liefde voor groei van mens en natuur. Human Design, gezonde voeding en creatieve workshops over persoonlijke ontwikkeling.

In samenwerking met

1. Kies je tickets
De organisator van dit evenement heeft nog geen tickets ingesteld.
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Her-inner jouw natuurlijke kracht - 30 uurs retraite individueel

Meer evenementen van Liefde voor Groei

Maandag, 09 sep. om 09:00
De Human Design Beleving - try-out voor coaches/therapeuten
De Human Design Beleving
Human design Persoonlijke Ontwikkeling

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Woensdag, 11 sep. om 19:30
Introductie Human Design Vliersche Veld Neede
Onderzoekhetzelf
Human design
Woensdag, 09 okt. om 13:30
Vrije stem cirkel WOENSDAG 9/10 proefles & serie 8x Badhuis Alkmaar
Inge Berkhout Stembevrijding ~ Volg JOUW beweging
Stembevrijding Persoonlijke Ontwikkeling De stem van binnenuit
Dinsdag, 29 okt. om 19:15
Play Utrecht: Basiscursus Tantra
De School voor Verwondering
Tantra Cursus Persoonlijke Ontwikkeling
Donderdag, 12 sep. om 19:30
PLAY! Zwolle Basiscursus Tantra 12-9, 19-9, 26-9,3-10
Play Zwolle
Tantra Lichaamswerk Persoonlijke Ontwikkeling
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl