Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Systemic Journey ~ Ontmoeting met je Voorouders

Zondag 22 december 2024 van 10:00 tot 17:00

Koek & Hopi, Keizerstraat 40B, 2586 BK Den Haag, Nederland

Over dit evenement

Een bijzondere, bezielde sjamanistische & systemische reis om jouw Voorouders te eren. Vooral in deze periode van het jaar, op het Medicijnwiel het Noorden; de richting van de voorouders, een mooi moment om jouw Voorouders (opnieuw) te ontmoeten.

Alles wat jij nu, in dit leven bij je draagt, wie jij bent geworden, als vrouw, als man, gaat 7 generaties terug. Althans, het gaat natuurlijk veel verder terug. De ervaring leert, ook mijn ervaring, dat dit deel van jouw voorouderlijke geschiedenis nog heel goed voelbaar is, in en door jou.

Natuurlijk ben jij jouw eigen unieke jij. En wellicht herken je ook een gevoel van: “dit is niet van mij”. Je voelt dat je iets bij je draagt, en dat ‘iets’ klopt niet met hoe jouw leven nu ís: een emotie, een patroon wat je maar niet doorbroken krijgt, een zwaarte, een leegte, een onverklaarbaar verdriet?

Of, je voelt dat er kwaliteiten in jouw verborgen zitten, die je (nog) niet écht kunt léven. In jouw voorouderlijke lijn, zit of leeft een oerkracht, de heks, een wizard, een God(in), de bron… Om daar weer mee in contact te komen, kan ongelooflijk helend Zijn. Steun geven. Een nieuwe vorm van zachte draag- en daadkracht.

Door (letterlijk) terug te stappen in jouw Voorouderlijn, ga je op een ander niveau een dieper begrijpen en ervaren wie jij in essentie Bent, voorbij allerlei lagen. Je kunt daar laten wat niet van jou is. Meenemen wat dienend is, in dit leven, voor jou. Heler zijn.

We gaan deze dag o.a. reizen op de drum naar het (jouw) Voorouderveld. Vanuit deze reis stap je tot 7 generaties terug in jouw eigen moeder- dan wel vaderlijn; om te voelen, ervaren wat deze moeders en vaders jou nog te hebben. Om vervolgens de oermoeder, dan wel -vader, te ontmoeten en te ontvangen, te ervaren wat voor jou van belang is: helend & verhelderend.

Het enige wat er van jou gevraagd wordt is een overgave aan het Veld, zodat gezien, gehoord en ervaren kan worden wat gezien, gehoord en ervaren wil worden, via deze Moeders, Vaders, dochters, zonen, opa’s, oma’s…

Praktisch
- max 6 deelnemers, dus genoeg persoonlijke & oprechte aandacht.
- locatie: Koek & Hopi, Keizerstraat 40A in Scheveningen.
- kosten: €133 (incl. lunch etc)

Vragen zijn altijd welkom@demedizijnsvrouw.nl of bel 06 398 318 41.

liefs,

Nanna

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

7 generaties ervaren, de energie ervaren, hernieuwd of voor het eerst kennis maken met (de energie van) jouw Voorouders. Wat draag jij (nog) bij je, in dit leven, wat zijn of haar oorsprong vindt bij jouw Voorouders? The good stuff, en ook de minder fijne ervaringen. Trauma wordt over het algemeen doorgegeven aan een volgende generatie, wanneer dit niet op goede manier verwerkt is. Om welke reden dan ook…

Traditionele (Indiaanse) volkeren waren zich er heel bewust van dat iedereen, op welke manier dan ook, wordt wie hij of zij is o.a. door de invloed van de voorouders, tot 7 generaties terug. Ze gingen ook op een heel andere manier om met de keuzes die ze maakten voor hun Volk. Er werd er altijd gekeken naar wat hun keuzes nog voor invloed zouden hebben op de volgende zeven generaties. Een hele andere manier van denken en doen, die in onze huidige maatschappij bijna ondenkbaar is geworden…

Deze systemische & sjamanistische manier om de Moederlijn dan wel de Vaderlijn te ervaren, kan heel veel helderheid en rust geven over wie je bent, wat nog om aandacht vraag, wat terug gegeven mag worden aan een voorouder of wat weer opnieuw geleefd kan gaan worden! Onze voorouders wachten op onze aandacht, onze gedachten. Naast een hoop verborgen verdriet, kunnen onze voorouders ook juist de steun geven die je misschien al zo lang hebt gemist of niet hebt gevoeld. Ergens in je voorouderlijn zit de oorspronkelijke zuivere oerkracht. Ook deze gaat nooit verloren en het kan heel fijn zijn om deze weer te voelen.

Zondag 22 december 2024 van 10:00 tot 17:00

Koek & Hopi, Keizerstraat 40B, 2586 BK Den Haag, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“"Walk as if you are kissing the Earth with your Bare Feet..."”

Sjamanistische en systemische individuele trajecten, trainingen & ervaringsdagen, om dichtbij jouw natuurlijke Zelf te Zijn.

1. Kies je tickets
Systemic Journey ~ Vrouw Zijn

€ 133,00
Inclusief servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Systemic Journey ~ Ontmoeting met je Voorouders

Meer evenementen van de Medizijnsvrouw

Vrijdag, 13 sep. om 19:00
Basistraining Sjamanisme ~ in verbinding met jouw Natuur
de Medizijnsvrouw
Sjamanisme
Zaterdag, 21 sep. om 19:00
Shamanic Autumn Equinox ~ oogsten & loslaten
de Medizijnsvrouw
Sjamanisme Trancereis Equinox/Zonnewende
Woensdag, 25 sep. om 19:00
Shamanic Journey ~ maandelijkse (trance-) reis avond 25/09
de Medizijnsvrouw
Sjamanisme Innerlijke Reis Trancereis
Zaterdag, 12 okt. om 10:00
Open (gratis) Weekend Sjamanisme
de Medizijnsvrouw
Sjamanisme Trancereis Bewustzijnsontwikkeling

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 21 sep. om 10:00
Cacao Facilitator Training
MAS
Opleiding Cacao ceremonie Sjamanisme
Zondag, 06 okt. om 10:00
Go & Flow Festival
Go & Flow events
Familieopstellingen Kundalini activatie Quantum Jumping
Zaterdag, 14 sep. om 10:00
Opstellingsochtend | Inzicht in verborgen dynamieken | 14 september
Bonute
Familieopstellingen Systemisch werk Opstellingen
Zondag, 08 sep. om 14:30
Drumcirkel
Bearcreek
Drumcirkel Sjamanisme
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl