Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Privรฉ truffelceremonie | dagceremonie

Zaterdag 03 augustus 2024 van 10:30 tot 17:30

Amstelveen, Nederland

Over dit evenement

๐—๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐—ฟ๐—ฒ๐—ถ๐˜€ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—บ๐—ฎ๐—ด๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐˜๐—ฟ๐˜‚๐—ณ๐—ณ๐—ฒ๐—น

Plantmedicijnen zijn prachtige gidsen en teachers die je helpen om dichterbij jezelf te komen. Ze openen een portaal naar een hoger bewustzijn en nemen je mee op een reis in jouw onderbewuste om je te laten ervaren dat alle antwoorden al in je zitten.

Plantmedicijnen helpen je herinneren. Elk medicijn heeft weer haar eigen energie en daarmee ook aantrekkingskracht. Ik werk o.a. samen met de magische truffel.

De magische truffel is een sterk aardend plantmedicijn met mannelijke spirit. Het is een krachtige, wijze en geduldige teacher die je laat zien hoe je jezelf kunt helpen.

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ด๐—ฒ๐—ฏ๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ๐˜ ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐—ป๐˜๐—บ๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐—ฐ๐—ถ๐—ท๐—ป๐—ฟ๐—ฒ๐—ถ๐˜€?
Plantmedicijnen vergroten de hersenactiviteit en zorgen voor de aanmaak van nieuwe hersenverbindingen. Je zou het kunnen zien als een reset van je hersenen zodat je met verruimd bewustzijn naar jezelf of een specifieke situatie kunt kijken. Dit kan weer leiden tot nieuwe inzichten, het verwerken van trauma en het doorbreken van gedachtenpatronen.

Tijdens jouw innerlijke reis ga je de diepte in met jouw intentie. Dit zou bijvoorbeeld kunnen zijn:
- zelfontwikkeling
- heling
- blokkades opruimen, patronen doorbreken
- angsten onder ogen zien, confrontaties aangaan
- levensvragen
- herinneren wie je bent en wat je hier te doen hebt

Je ontvangt tijdens een innerlijke reis precies wat je nodig hebt en niet meer dan dat je aan kunt. Wees nieuwsgierig, verwacht niets en ga ervan uit dat je precies daar komt waar je hoort te zijn om inzichten en heling te mogen ontvangen.

๐—›๐—ผ๐—ฒ ๐˜‡๐—ถ๐—ฒ๐˜ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฐ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—บ๐—ผ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜‚๐—ถ๐˜?
- We gaan eerst even landen met een kop thee want als jij je ontspannen en op je gemak voelt zal je uiteindelijk makkelijker in je reis komen.
- Als je nog vragen hebt of iets wilt delen over de afgelopen periode dan is daar voldoende ruimte voor.
- We nemen vervolgens de dag en jouw intenties voor de reis door
- Je trekt een kaartje, plaatst je krachtvoorwerpen bij het altaar en steekt een kaarsje aan.
- Na het openen van de ceremonie volgt een geleide meditatie waarin je verbindt met jezelf, het veld en het medicijn.
- Je drinkt vervolgens ceremoniรซle cacao (om de werkzame stoffen van de truffel sneller op te kunnen nemen en het medicijn effectiever zijn werk te laten doen) en neemt de truffels in.
- Dan ga je op je matras liggen en creรซer je een fijne plek voor de komende 5 uur
- Na ongeveer 30-60 minuten ervaar je dat het medicijn begint te werken
- De eerste 45-60 minuten ontvang je van mij een Kundalini NRGY sessie. Dit helpt je ontspannen en zorgt er ook voor dat jouw levensenergie ontwaakt en vrijuit kan stromen zodat je makkelijker kunt verbinden met jezelf.
- Na de reis sluiten we de ceremonie, eten we iets (vegetarisch) samen en is er ruimte om je ervaringen te delen.

De gehele ceremoniedag duurt ongeveer 6-7 uur.

๐˜Ž๐˜ข ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ด?

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ธ๐˜‚๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—บ๐—ถ๐—ท ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜„๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ๐—ป?
Als spaceholder creรซer ik een liefdevolle, veilige setting en ben ik jouw anker. Doordat het een privรฉreis is heb ik alle aandacht voor jouw proces. Ik reis met je mee, stel je gerust en moedig je aan zodat jij kunt loslaten en in overgave kunt gaan. Ik blijf de gehele ceremonie nuchter.

Na de ceremonie ontvang je van mij jouw eigen ๐˜š๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ช๐˜ง๐˜บ ๐˜ข๐˜ง๐˜ด๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ด๐˜ต zodat je er tijdens de integratieperiode en de periode daarna nog regelmatig naar terug kunt keren.

๐—™๐—ฒ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฐ๐—ธ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป
"๐ท๐‘’ ๐‘ ๐‘“๐‘’๐‘’๐‘Ÿ ๐‘ค๐‘Ž๐‘  โ„Ž๐‘’๐‘’๐‘™ ๐‘“๐‘–๐‘—๐‘›. ๐ด๐‘™๐‘™๐‘’๐‘  ๐‘˜๐‘™๐‘œ๐‘๐‘ก๐‘’, ๐‘‘๐‘’ ๐‘š๐‘’๐‘‘๐‘–๐‘ก๐‘Ž๐‘ก๐‘–๐‘’, ๐‘‘๐‘’ ๐‘š๐‘ข๐‘ง๐‘–๐‘’๐‘˜ ๐‘œ๐‘ ๐‘‘๐‘’ ๐‘—๐‘ข๐‘–๐‘ ๐‘ก๐‘’ ๐‘š๐‘œ๐‘š๐‘’๐‘›๐‘ก๐‘’๐‘›. ๐ป๐‘’๐‘ก ๐‘ค๐‘Ž๐‘  ๐‘’๐‘’๐‘› ๐‘“๐‘–๐‘—๐‘›๐‘’, ๐‘ฃ๐‘’๐‘–๐‘™๐‘–๐‘”๐‘’ ๐‘œ๐‘š๐‘”๐‘’๐‘ฃ๐‘–๐‘›๐‘”. ๐ท๐‘Ž๐‘›๐‘˜ ๐‘—๐‘’ ๐‘ค๐‘’๐‘™."

"๐ท๐‘–๐‘ก ๐‘–๐‘  ๐‘’๐‘’๐‘› ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘› ๐‘š๐‘–๐‘—๐‘› ๐‘š๐‘’๐‘’๐‘ ๐‘ก ๐‘ค๐‘Ž๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘‘๐‘’๐‘ฃ๐‘œ๐‘™๐‘™๐‘’ ๐‘Ÿ๐‘’๐‘–๐‘ง๐‘’๐‘› ๐‘”๐‘’๐‘ค๐‘’๐‘’๐‘ ๐‘ก. ๐‘๐‘–๐‘’๐‘›๐‘˜๐‘’ ๐‘–๐‘  โ„Ž๐‘’๐‘’๐‘™ ๐‘˜๐‘ข๐‘›๐‘‘๐‘–๐‘” ๐‘–๐‘› ๐‘ค๐‘Ž๐‘ก ๐‘ง๐‘’ ๐‘‘๐‘œ๐‘’๐‘ก ๐‘’๐‘› ๐‘”๐‘’๐‘’๐‘“๐‘ก โ„Ž๐‘’๐‘’๐‘™ ๐‘ฃ๐‘’๐‘’๐‘™ ๐‘ค๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘š๐‘ก๐‘’. ๐‘๐‘’ ๐‘ ๐‘ก๐‘Ÿ๐‘Ž๐‘Ž๐‘™๐‘ก ๐‘ฃ๐‘’๐‘Ÿ๐‘ก๐‘Ÿ๐‘œ๐‘ข๐‘ค๐‘’๐‘› ๐‘ข๐‘–๐‘ก ๐‘š๐‘Ž๐‘Ž๐‘Ÿ ๐‘ก๐‘’๐‘”๐‘’๐‘™๐‘–๐‘—๐‘˜๐‘’๐‘Ÿ๐‘ก๐‘–๐‘—๐‘‘ ๐‘œ๐‘œ๐‘˜ ๐‘˜๐‘ค๐‘’๐‘ก๐‘ ๐‘๐‘Ž๐‘Ž๐‘Ÿโ„Ž๐‘’๐‘–๐‘‘. ๐ป๐‘Ž๐‘Ž๐‘Ÿ ๐‘’๐‘›๐‘’๐‘Ÿ๐‘”๐‘–๐‘’ โ„Ž๐‘’๐‘’๐‘“๐‘ก ๐‘๐‘–๐‘—๐‘”๐‘’๐‘‘๐‘Ÿ๐‘Ž๐‘”๐‘’๐‘› ๐‘Ž๐‘Ž๐‘› โ„Ž๐‘’๐‘ก ๐‘‘๐‘Ž๐‘›๐‘˜๐‘๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘’ ๐‘”๐‘’๐‘ฃ๐‘œ๐‘’๐‘™ ๐‘‘๐‘Ž๐‘ก ๐‘–๐‘˜ ๐‘›๐‘Ž ๐‘š๐‘–๐‘—๐‘› ๐‘Ÿ๐‘’๐‘–๐‘  โ„Ž๐‘Ž๐‘‘."

"๐ผ๐‘˜ โ„Ž๐‘’๐‘ ๐‘๐‘–๐‘’๐‘›๐‘˜๐‘’ ๐‘’๐‘Ÿ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘’๐‘› ๐‘Ž๐‘™๐‘  ๐‘’๐‘’๐‘› ๐‘ค๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘š๐‘’, ๐‘๐‘Ÿ๐‘œ๐‘“๐‘’๐‘ ๐‘ ๐‘–๐‘œ๐‘›๐‘’๐‘™๐‘’ ๐‘ ๐‘๐‘Ž๐‘๐‘’โ„Ž๐‘œ๐‘™๐‘‘๐‘’๐‘Ÿ. ๐‘‡๐‘–๐‘—๐‘‘๐‘’๐‘›๐‘  ๐‘š๐‘–๐‘—๐‘› ๐‘Ÿ๐‘’๐‘–๐‘  ๐‘ฃ๐‘œ๐‘’๐‘™๐‘‘๐‘’ ๐‘–๐‘˜ ๐‘‘๐‘Ž๐‘ก ze ๐‘š๐‘’๐‘ก ๐‘š๐‘–๐‘— ๐‘๐‘’๐‘ง๐‘–๐‘” ๐‘ค๐‘Ž๐‘  ๐‘œ๐‘š ๐‘ก๐‘’ ๐‘ง๐‘œ๐‘Ÿ๐‘”๐‘’๐‘› ๐‘‘๐‘Ž๐‘ก ๐‘–๐‘˜ ๐‘œ๐‘๐‘ก๐‘–๐‘š๐‘Ž๐‘Ž๐‘™ ๐‘˜๐‘œ๐‘› ๐‘œ๐‘›๐‘ก๐‘ ๐‘๐‘Ž๐‘›๐‘›๐‘’๐‘› ๐‘’๐‘› ๐‘๐‘’๐‘ง๐‘–๐‘” ๐‘ค๐‘Ž๐‘  ๐‘š๐‘’๐‘ก ๐‘ค๐‘Ž๐‘ก ๐‘–๐‘˜ ๐‘›๐‘œ๐‘‘๐‘–๐‘” โ„Ž๐‘Ž๐‘‘. ๐ท๐‘Ž๐‘›๐‘˜ ๐‘—๐‘’ ๐‘ค๐‘’๐‘™."

๐—Ÿ๐—ผ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ:
Mijn lichte praktijkruimte bevindt zich in Randwijck, Amstelveen, vlakbij het Amsterdamse Bos waar je na de ceremoniedag eventueel een heerlijke wandeling kunt maken.

Ik raad je aan om je te laten ophalen of om in de buurt te overnachten zodat je de dag na de ceremonie weer veilig naar huis kunt gaan.

๐—œ๐—ป๐˜ƒ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด
Een privรฉceremonie kost โ‚ฌ 495.

Je kunt ervoor kiezen dit in 1x te betalen of je kiest voor een aanbetaling van โ‚ฌ 195 en het restant een week voor de ceremonie of cash op de ceremoniedag.

Mocht je een factuur ovv coaching willen neem svp dan vรณรณr aankoop contact met mij op. De 21% btw is aftrekbaar voor ondernemers.

๐—ช๐—ถ๐—น ๐—ท๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜ ๐—ป๐—ผ๐—ด ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ฐ๐˜?
Voel je een 'ja' maar vind je het spannend of heb je misschien nog vragen?
Neem gerust contact met mij op via nienke@detransformatiestudio.nl of bel/app op 06-50864372. Je bent ook altijd welkom om te komen kennismaken in mijn praktijkruimte.

Vraag ook gerust mijn ๐™ช๐™ž๐™ฉ๐™œ๐™š๐™—๐™ง๐™š๐™ž๐™™๐™š ๐™—๐™ง๐™ค๐™˜๐™๐™ช๐™ง๐™š aan over de truffelceremonie zodat je het in alle rust thuis kunt doornemen. Je vindt hierin alle informatie die je nodig hebt over het medicijn, de voorbereidingen, de reis zelf, de effecten, jouw intentie, de integratieperiode en de contra-indicatie.

Ik werk trouwens ook samen met de spirit van de Cacaobliss. Laat het mij gerust weten als je hier interesse in hebt.

๐—”๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐˜๐˜‚๐—บ ๐—ผ๐—ณ ๐—ฑ๐˜‚๐—ผ ๐˜€๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ฒ?
Wil je liever een andere datum of een duo sessie? Dat is mogelijk, laat het gerust weten.

๐—œ๐—ป๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—บ
Volg mij gerust op Instagram https://www.instagram.com/detransformatiestudio/ voor meer informatie en inspiratie

~~~~

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ด๐—ฒ๐—ฏ๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ๐˜ ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ป๐—ฎ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ณ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐˜๐—ถ๐—ฐ๐—ธ๐—ฒ๐˜?
Ik neem dan per email contact met je op en stuur je het intakeformulier samen met de brochure. We zullen daarna een telefonisch contactmoment inplannen om verder kennis te maken en het intakeformulier door te nemen.

Het is belangrijk dat je in het intakeformulier eerlijk bent over je gemoedstoestand, eventuele (mentale) ziekten en medicatie die je gebruikt omdat het in sommige gevallen niet veilig is om deel te nemen aan een ceremonie. Als je vragen hebt neem dan svp contact met mij op: nienke@detransformatiestudio.nl of 06-50864372

๐—•๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—ผ๐—บ ๐˜๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ป
Je hebt zelf de volledige verantwoordelijkheid over je eigen fysieke, mentale, emotionele en spirituele welzijn. Voor deelname onderteken je een verklaring van deelname en eigen risico.

Plantmedicijnen kunnen je een spiegel voorhouden die soms erg confronterend kan zijn. Vraag jezelf daarom af of dit voor jou het juiste moment is om in de spiegel te kijken en een innerlijke reis met plantmedicijnen aan te gaan.

๐—ช๐—ฎ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ธ๐˜‚๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฒ๐—น๐—ป๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ป?
- psychische problemen als borderline, schizofrenie, bipolaire stoornis, paranoia, ernstige angststoornissen, psychose (ook indien erfelijk belast)
- bij depressie overleg met je huisarts
- als je net een traumatische ervaring achter de rug hebt
- epilepsie
- hartklachten
- hoge bloeddruk
- nieraandoeningen
- diabetes
- medicatie als anti-depressiva, SSRI's, Lithium, Tramadol, MAO remmers, Diazepam
- gebruik van antibiotica
- bij schimmelallergie
- gebruik van drugs en/of alcohol, verslaving
- zwangerschap en borstvoeding
- < 21jr

๐˜๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ด๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ณ๐˜ข-๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ค๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ธ๐˜ช๐˜ซ๐˜ด ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ฆ.

Ga alleen reizen als je je goed voelt en lekker in je vel zit. Je kunt beter wachten als je ziek bent, stress ervaart, rouwt, er grote veranderingen in je leven plaatsvinden, je angsten of psychische problemen hebt of depressief bent.

๐—”๐—ป๐—ป๐˜‚๐—น๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป
Indien je de ceremonie wilt annuleren dan zijn hier de volgende kosten aan verbonden:
- Bij annulering tot 2 weken voor de ceremoniedag wordt โ‚ฌ 100 in rekening gebracht
- Bij annulering tot 1 week voor de ceremoniedag wordt de aanbetaling ร  โ‚ฌ 195 in rekening gebracht
- Bij annulering korter dan 7 dagen voorafgaand aan de ceremoniedag wordt het gehele bedrag in rekening gebracht
- Als door onvoorziene omstandigheden de ceremoniedag door De Transformatie Studio moet worden geannuleerd dan wordt er samen gezocht naar een nieuwe datum. Indien dit niet mogelijk is dan worden reeds betaalde bedragen gerestitueerd.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

In liefde,

Nienke

Zaterdag 03 augustus 2024 van 10:30 tot 17:30

Amstelveen, Nederland

Over de organisatie

“What you seek is seeking you - Rumi”

De Transformatie Studio richt zich op bewustzijnsverruiming en het in beweging krijgen van het onderbewuste.

Reviews

Anoniem

Privรฉ truffelceremonie | dagceremonie

Blij dat ik voor mijn eerste truffelreis voor Nienke gekozen heb. Ik vond het van tevoren spannend maar dit was echt oprecht een van de mooiste ervaringen uit mijn leven. Een waar thuiskomen bij mijzelf. Ik voelde me veilig, compleet ontspannen en op mijn gemak bij haar, ze heeft een hele fijne energie. Er was alle ruimte voor mij en mijn proces, ook na de ceremoniedag. Ik heb op belangrijke vragen antwoord gekregen en ervaar sinds de reis zoveel meer rust in mijzelf. Dit was zeker niet mijn laatste reis. Wat een cadeau was dit. Dank je wel Nienke.

Lees meer

Mirelle Verheijen

Kundalini NRGY Awakening (KAP) BIRTHDAY SPECIAL | Cacao & Blauwe Lotus

Wat een bijzondere ervaring was het, dat we in zo'n oase van rust terechtkwamen, echt om de hoek bij de drukke, bewoonde wereld. Afgelopen zondag heb ik een cacao met blauwe lotus sessie mogen meemaken in de Ruimte. Na binnenkomst heeft Nienke ons uitgebreid uitgelegd wat wij als deelnemers konden verwachten van de sessie. Ik heb vaak wat moeite om mij te ontspannen in het begin, maar door de muziek en de werking van de cacao en de blauwe lotus werd ik al snel meegevoerd en al vrij snel ging mijn lichaam een eigen leven leiden op de diverse soorten muziek. Er kwamen meerdere thema's naar voren voor mij die toe waren aan transformatie en ik heb ook echt het idee dat ik lekkerder in m'n vel zat na afloop. Wat dingen heb kunnen loslaten en lichter weer verder kon. Ik kom graag nog eens terug

Lees meer

Sjalaika Melten

Kundalini NRGY Awakening (KAP) BIRTHDAY SPECIAL | Cacao & Blauwe Lotus

Het was super bijzonder en voor herhaling vatbaar. Nienke had het tot in de puntjes geregeld en top begeleid. Ik had eerder een cacao ceremonie gedaan maar dat was compleet anders. Het was een mooie intense reis met prachtige muziek. Ik heb meerdere inzichten gekregen en het heeft me duidelijk gegeven.

Lees meer

Privรฉ truffelceremonie | dagceremonie

Meer evenementen van De Transformatie Studio

Donderdag, 12 sep. om 10:30
Privรฉ truffelceremonie | dagceremonie
De Transformatie Studio
Plantmedicijn Truffel Ceremonie Kundalini activatie
Zaterdag, 14 sep. om 19:00
Kundalini NRGY Awakening (KAP) | Full Moon met Cacao ceremonie
De Transformatie Studio
Kundalini Cacao ceremonie Blauwe Lotus
Zondag, 15 sep. om 10:00
Kundalini NRGY Awakening (KAP) | Full Moon met Cacao ceremonie
De Transformatie Studio
Kundalini activatie Kundalini Energiewerk
Donderdag, 26 sep. om 10:30
Privรฉ truffelceremonie | dagceremonie
De Transformatie Studio
Plantmedicijn Truffel Ceremonie Kundalini activatie

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 13 sep. om 19:00
โค๏ธโ€๐ŸฉนCacao & micro truffel Ceremony met Elise & soundbath van Annemijn
ZENd'r Healing & Traumarelease
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Truffel Ceremonie
Zondag, 15 sep. om 10:30
15 september Herfstbliss: adem je vrij met cacao en blauwe lotus ๐Ÿชท
Glenn Salvesen De Ademlaar
Cacao ceremonie Ademcirkel Plantmedicijn
Donderdag, 12 sep. om 19:30
Kundalini Activation & Sound Healing Ceremony | Amsterdam
Hathor Hughes (Aethyr) -The Gift of Kundalini
Kundalini Kundalini activatie Energiewerk
Vrijdag, 25 okt. om 19:15
Special Edition LEAP & Sound Healing
HolisTrish
Kundalini activatie Innerlijke Reis Soundhealing
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl