Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Lessenserie Framedrummen 3X zondag (20 okt, 17 nov, 19 jan '25)

Zondag 20 oktober 2024 om 10:00 tot zondag 19 januari 2025 om 12:30

Rotterdam, Nederland In deze lessenserie stappen we drie zondagen samen in de wereld van de framedrum en leer je de eerste basisslagen met de handen op het vel. Iedere slag is verbonden aan e

Over dit evenement


Deze lessenserie is voor de devoted drumsisters die zich gedurende 3 zondagen willen verbinden aan de drum en haar ancient rhythms and beats. Samen stappen we drie zondagen in de wereld van de framedrum en leer je de eerste basisslagen met de handen op het vel. Iedere slag is verbonden aan een element uit de natuur. Zo staat de ‘Dum’ voor water en de ‘Pah’ voor aarde. Hiermee maken we eenvoudige heerlijke ritmes. De drie zondagen bouwen we de ritmes telkens uit naar complexere ritmes op jouw eigen niveau.

Na deze lesseserie:
* Ben je via de framedrum ingetuned op jouw eigen vrouwenkracht & eigen natuurlijke ritmes
* ga je naar huis met een schat ritmes & mooie songs (inclusief e-book en mp3) om thuis verder mee te oefenen.
* voel je je verbonden met jezelf en je vrouwelijke energie door het vele samen drummen
* ken je de basisslagen op de framedrum & heb je wat uitdagende slagen ontvangen waar jij op jouw niveau verder mee kunt
*heb je een eigen godinnelijke practice ontwikkeld om dagelijks mee te mediteren & expressie te geven aan je gevoel
*ben je geïnspireerd door de nieuwe kennis en verhalen over de magische her-story van de framedrum
*Kun je de hele winter lekker verder met alle aangereikte framedrum magie!

Inhoud van de lessenserie

Binnen een veilig en muzikaal kader, mag je je laten meevoeren door de ritmes. We bespelen de drum met de handen op het drumvel, maar als je liever met een stok mee drumt mag dat ook. Doordat de ritmes worden ondersteund door diverse instrumenten (drum, handpan, shrutibox en soms piano/gitaar) ervaar je al snel een heerlijke flow van klanken. Via diverse natuursongs word je uitgenodigd om ook klank te maken met je stem. Meestal beginnen we met het hartbeat-ritme waardoor je echt even kunt zakken en landen. Vanuit deze rust bouwen we op en soms bewegen we ons ook in een cirkeldans volgens de vrouwelijke ritme tradities. Tussendoor leer je meer over de her-story en godinnencultuur die is verbonden aan deze ancient drum.

Wat kan ik nog meer verwachten?

Bij binnenkomst staat er thee en lekkers voor je klaar en er zijn deze dag voldoende drums aanwezig om uit te proberen of te huren. Na afloop krijg je het lesmateriaal mee naar huis om thuis verder te oefenen en je ontvangt ook een mp3 meespeeltrack met de ritmes die zijn gespeeld zodat je ook thuis nog kunt nagenieten. Indien gewenst ontvang je demonstraties van de verschillende drumtypes & tips voor eventuele aanschaf van je eigen drum.

Voor wie is deze serie

Voor alle vrouwen die de roep van de drum horen! Muzikale ervaring is niet nodig. Ieder mens heeft ritme in zich en alles heeft haar eigen ritme. Plezier en ontspanning staan voorop tijdens deze workshop. Indien je al vaker hebt gedrumd, kun je ook deelnemen. Ik werk afgestemd en gedifferentieerd, dus iedereen is welkom!

Deelname kosten

Woonkamersessie: Reeks van drie zondagen 222,-. Voor de Early Birds die zich voor 1 september 2024 aanmelden is deelname 198,- voor de reeks. (indien je je moeder, vriendin of sister meebrengt, ontvang je eenmalig 10,- sisterkorting,). Aanmelden kan via hipsy of als je liever eerst persoonlijk contact met mij hebt, mail dan naar liefdeopheteerstegeluid@gmail.com

Drumverhuur: Drums zijn te huur voor 5 euro per stuk, maar je eigen drum is ook zeer welkom

Tijdsduur: gemiddeld 2,5 uur per workshop incl. inloop, Zondagochtend 10:00u-12:30u

Iets over de docent: Jose heeft 20 jaar praktijkervaring in het begeleiden van muziekgroepen. Ze is afgestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium en heeft de framedrum gestudeerd bij Isabella Verbruggen, Heleniq Argyrou en Marla Leigh.

Je bent van harte welkom. Het kan zijn dat er ook vrouwen eenmalig aansluiten gedurende deze serie om kennis te maken en mee te drummen.

Data: zondagochtend 20 oktober, zondagochtend 17 november 2024 en zondagochtend 19 januari 2025 van 10:00u-12:30u in Rotterdam.

Bereikbaarheid: Rotterdam, Overschie, het exacte adres ontvang je na aanmelding via de mail. Gratis parkeren en tramhalte/metrohalte op loopafstand, 15 minuten fietsen vanaf Rotterdam Centraal.

Let op: Beperkte plekken beschikbaar, reservering is nodig. Neem contact op om je aan te melden & meer info. Ik werk persoonlijk en afgestemd, dus ik vind het fijn als je mij ook even een mailtje stuurt naar liefdeopheteerstegeluid@gmail.com zodat ik de laatste info voor de workshop naar je toe kan sturen..

Voel je welkom & tot Drums!

Zondag 20 oktober 2024 om 10:00 tot zondag 19 januari 2025 om 12:30

Rotterdam, Nederland In deze lessenserie stappen we drie zondagen samen in de wereld van de framedrum en leer je de eerste basisslagen met de handen op het vel. Iedere slag is verbonden aan e

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Volg het ritme van je Hart!”

Framedrum workshops voor vrouwen. Leer de basisslagen op de drum & laat je onderdompelen in de prachtige ritmes van de drum met de handen op het vel.

1. Kies je tickets
Early Bird Lessenserie

Drie zondagen framedrummen

€ 198,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Niet beschikbaar
Lessenserie Framedrummen

Zie beschrijving

€ 222,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Lessenserie Framedrummen 3X zondag (20 okt, 17 nov, 19 jan '25)

Meer evenementen van Liefde op het Eerste Geluid

Zondag, 20 okt. om 10:00
Workshop Framedrummen
Liefde op het Eerste Geluid
Drumcirkel
Zondag, 17 nov. om 10:00
Workshop Framedrummen
Liefde op het Eerste Geluid
Drumcirkel
Zondag, 19 jan. om 10:00
Workshop Framedrummen
Liefde op het Eerste Geluid
Drumcirkel

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 19 sep. om 18:30
Drumcirkel
@Marjolein
Lichttaal Drumcirkel
Zondag, 06 okt. om 14:00
Djembé Sessions - Djembé Workshop!
Ecstatica - Moving into your nature
Muziekles Verbinding Drumcirkel
Zondag, 15 sep. om 14:00
Sjamanendrum spelen – intentie en energie
De Poldersjamaan
Sjamanisme Drumcirkel Soundhealing
Zondag, 08 sep. om 14:30
Drumcirkel
Bearcreek
Drumcirkel Sjamanisme
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl