Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

LEAP KUNDALINI ENERGY TRANSMISSIE ZOMERSESSIE

Vrijdag 16 augustus 2024 van 19:00 tot 21:30

Yogastudio Ohm Groningen, Regattaweg 5, 9731 AJ Groningen, Nederland

Over dit evenement

LEAP KUNDALINI ENERGY TRANSMISSIE
Verlang jij naar een laagje dieper gaan in jezelf? Voel jij dat je klaar bent om oude stukken in je leven te transformeren met positieve energie?

In deze kundalini sessie gaan we samen een diepe reis naar binnen maken en contact maken met jouw eigen krachtige levensenergie. Een energetische transmissie kan veel in beweging zetten op fysieke, emotionele, mentale en energetische lagen. Daarmee kan je jezelf bevrijden van gestagneerde energie, opgeslagen spanning en stress.

In een kleine intieme groep (gender-inclusief) creëer ik een safe space waar jij volledig jezelf kan zijn en tot uiting kan brengen wat jij op dat moment voelt. Het kan zijn dat je lichaam wil bewegen of geluid wil geven aan je emoties.

Deze ervaring is een uitnodiging om te spelen met je nieuwsgierigheid en echt te voelen wat er van binnenuit mag ontstaan. Je kundalini energie heeft namelijk een intelligente manier om door het lichaam te bewegen en brengt precies in je bewustzijn wat jij op dat moment nodig hebt. Daarbij kan je mooie inzichten opdoen over thema's die spelen in jouw leven.

WAT GAAN WE DOEN?
We beginnen met lichaamsgerichte oefeningen en ademhaling om het lichaam te openen en te ontspannen. Op deze manier brengen we bewustzijn in het lijf. Vervolgens kom je in totale overgave in savasana liggen op de yogamat en ontvang jij een energetische transmissie. Dit is een innerlijke en spirituele reis die ik intuïtief begeleid door middel van mijn lichaam, stem en muziek.

We sluiten af met thee en wat lekkers om rustig weer rustig te landen. Er is ruimte om in de groep of 1:1 te delen over je ervaringen en de inzichten die je hebt opgedaan. Daarbij zal ik ook advies en tips geven voor het integreren van de sessie in het dagelijks leven.

Deze thema’s staan centraal tijdens de sessies
⊹ Lichaamsbewustzijn vergroten
⊹ Toelaten en uiten van vastzittende emoties, stress en spanning
⊹ Inzichten over geconditioneerde overtuigingen en angsten
⊹ Diepe verbinding met je levenskracht, creatieve- en seksuele energie
⊹ Belichaming van je authentieke zelf
⊹ Spirituele en intuïtieve krachten verdiepen
⊹ Verbinding met innerlijke wijsheid
⊹ Meer bewustzijn over je eigen lichaam en energie
⊹ Ervaren van meer mentale en lichamelijke rust

VOORBEREIDING
Ter voorbereiding op de sessie nodig ik je uit om de dagen voor de sessie extra lief voor jezelf te zijn en momentjes in je agenda te plannen voor rust. Maak een wandeling, rol je yogamat uit, ontmoet jezelf in een meditatie of neem een journal moment. Bedenk ook voor jezelf hoe jij je eigen behoeftes kan vervullen.

Voel met welke intentie jij deze sessie in mag gaan & vertrouw tegelijk op het proces. Elke ervaring op de mat is weer anders, en brengt precies naar de oppervlakte wat jij mag ontvangen. Kom in alle nieuwsgierigheid en openheid naar de sessie. LEAP is het pad van overgave, waar ik je in zal begeleiden.

⊹⊹⊹
Woorden van eerdere deelnemers:

"De sessie bij Merlinde was voor mij een heerlijke en diepgaande innerlijke ervaring. Ik heb me geborgen en vrij gevoeld om alles wat ik zelf niet kan laten stromen op dat moment wel kon doen. Ik heb gelachen, gehuild en ontzettend verbonden gevoeld met mijzelf".

"Je aanwezigheid en aanraking zijn zo fijn! De energie die jij meebrengt....speachless!"

"Merlinde had een setting gecreëerd wat voor mij voelde als een soort thuiskomen en daardoor kon ik volledig opgaan in mijn reis. Door de goede begeleiding ben ik tegen een aantal emotionele stukken aangelopen en dit had ik nog nooit zo ervaren".
⊹⊹⊹

Wil je graag in contact komen voordat je een ticket boekt? Stuur mij een berichtje, dan neem ik contact met je op!

Meer info over leap: www.lifeforceenergyawakeningprocess.com

Liefs,
Merlinde
Studio Meraki

Vrijdag 16 augustus 2024 van 19:00 tot 21:30

Yogastudio Ohm Groningen, Regattaweg 5, 9731 AJ Groningen, Nederland

Over de organisatie

“Meet your true self by embodying your lifeforce energy”

Lifeforce Energy Awakening Process ⊹ Intuïtief energie & lichaamswerk ⊹ Kundalini, vinyasa & Yin Yoga ⊹

Reviews

Renate Mondria

Kundalini, Yin & Vinyasa fusion yoga oefengroep

Afgelopen zondag yin yoga gedaan. Ik had deze vorm van yoga nog nooit eerder gedaan. Merlinde legt alles fijn uit en je merkt dat ze een hoop kennis heeft. Bedankt voor je fijne begeleiding en je ziet me zeker weer!

Lees meer

Rianne

LEAP KUNDALINI ENERGY TRANSMISSIE ZOMERSESSIE

Wauw!! Wat weer een prachtige avond. Ik heb me mogen openen en weer diepere lagen mogen loslaten. Merlinde weet precies op het juiste moment met haar lichttaal en aanrakingen nog dieper te komen. Ik ben ontzettend dankbaar voor het prachtige veld, de liefde en kracht van Merlinde waarbij ik me open kan stellen en helemaal mezelf kan zijn in de groep. ✨💛

Lees meer

Kyra Noordhof

Kundalini, Yin & Vinyasa fusion yoga oefengroep

Tot nu toe heb ik twee yoga sessies bij Merlinde gevolgd. De yoga sessies bij Merlinde zijn rust gevend en tegelijkertijd maken ze je opgewekt, doordat ze een soort speelsheid over zich heen heeft hangen dat altijd ontzettend aanstekend werkt. Maar door haar zachte en warme stem kan ze je ook begeleiden om zelf volledig tot rust te komen. De opbouw van de les helpt daar goed bij! Het lichaam warm maken met zonnegroeten en daarna de energie goed laten stromen met kundalini yoga, om vervolgens af te sluiten met yin yoga. Wanneer we van de ene naar de andere soort over gingen legde ze ook uit waarom ze voor deze poses had gekozen en wat de invloed is op ons lichaam. Daarmee biedt Merlinde een hele andere soort yoga aan dan ik gewend ben. Yoga is voor het hele zijn, het hollistische, en op deze manier leer je waarom je yoga doet en wat de yoga voor jou doet. Super fijne les en ik kan niet wachten tot de volgende!

Lees meer

LEAP KUNDALINI ENERGY TRANSMISSIE ZOMERSESSIE

Meer evenementen van Merlinde・Studio Meraki

Vrijdag, 20 sep. om 18:30
LEAP KUNDALINI ENERGY TRANSMISSIE ZOMERSESSIE
Merlinde・Studio Meraki
Kundalini activatie Lichaamsbewustzijn Energiewerk
Vrijdag, 08 nov. om 19:00
LEAP SPECIAL Groningen met Carmen, Marieke & Merlinde
LEAP met Carmen
Innerlijke Reis Lichaamswerk Kundalini activatie

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 08 sep. om 16:00
Life Force Activation | Kundalini Activation Process (KAP)
Fleur Cladder
Kundalini Energiewerk Healing
Vrijdag, 25 okt. om 19:15
Special Edition LEAP & Sound Healing
HolisTrish
Kundalini activatie Innerlijke Reis Soundhealing
Maandag, 09 sep. om 19:00
LEAP Lifeforce Energy Awakening Process (Amsterdam) SPECIAL
Lifeforce Energy Awakening Process
Kundalini Energiewerk Kundalini activatie
Zaterdag, 19 okt. om 14:00
Kundalini / BRTT blue lotus
Praktijk Statera
Kundalini activatie Trauma Release Blauwe Lotus
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl