Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Womb Wellness Yoga Nieuwe Maan

Zaterdag 03 augustus 2024 van 19:00 tot 20:30

Grote Overstraat 35, 7411 JA Deventer, Nederland

Over dit evenement

Ben jij klaar voor een flinke dosis zelfliefde en wil je een diepe verbinding met jezelf ervaren? Wil je meer leren over de prachtige Womb> Het centrum van vrouwelijke kracht en levensenergie?

Aankomende Nieuwe Maan komen we samen voor een speciale Womb Wellness Yoga sessie.

Je dagelijks verbinden met je baarmoeder, maar vooral tijdens de Nieuwe Maan, is enorm krachtig. De donkerte van de maan representeert de innerlijke diepten van de baarmoeder, waar we kunnen loslaten, helen en op de diepste laag kunnen verbinden met onszelf.

Wil jij:

* MEER VERBINDING MET JE VROUWELIJKE ENERGIE
Kernwoorden die bij vrouwelijke energie horen en die centraal staan deze les zijn : ontvangen, yin, diepe ontspanning, overgave, zachtheid, voelen, controle loslaten, sensualiteit, zachte kracht, flow, intuItie.

* EEN VERBETERDE MENSTRUATIECYCLUS
Womb Yoga kan helpen bij het reguleren van de menstruatiecyclus en het verlichten van premenstruele en menstruatieklachten. Deze les is uitermate geschikt om zelfs tijdens je menstruatie te doen.

* ONDERSTEUNING BIJ VRUCHTBAARHEID
Door de focus op het bekkengebied en de voortplantingsorganen, kan Womb Wellness Yoga de vruchtbaarheid bevorderen en ondersteunen. Ook meer aandacht naar dit gebied brengen, meer in contact te komen kan een meer levendige baarmoeder ondersteunen, let's dive deep! ( Dit is ook belangrijk als je geen kinderwens ( meer ) hebt, omdat we hier tegelijkertijd praten over levensenergie.

* HELING NA BEVALLING
Het biedt zachte en herstellende oefeningen die helpen bij het fysieke en emotionele herstel na de bevalling, het versterken van de bekkenbodemspieren en re-aligning van de baarmoeder.

* DE BAND MET JE LICHAAM VERSTERKEN
Womb Wellness Yoga bevordert een diepere verbinding met je vrouwelijke lichaam. Je leert te vertragen, te verzachten en je te verbinden met je lijf waardoor je meer liefde, acceptatie en respect voor jezelf, jouw lichaam en het Vrouw-zijn ervaart. Love your body!

* EMOTIONELE HELING VINDEN
Door middel van meditatie, zachte beweging en bewuste ademhalingstechnieken, biedt deze vorm van Yoga een krachtig instrument voor het verkennen, verwerken en loslaten van diepe emotionele spanningen en trauma's die zich kunnen manifesteren in de baarmoeder. Voor het loslaten van trauma, energieën van vorige partners en van vorige generaties.

* MEER VERBINDING MET SEKSUELE EN SENSUELE ENERGIE
Het opent de weg naar het ontdekken en omarmen van je seksuele en sensuele essentie, wat een diep gevoel van eigenwaarde en zelfliefde kan bevorderen. Je sensualiteit is niet iets om je voor te verbergen, het is jouw levensenergie, jouw levenskracht. Let it flow!

Womb Wellness Yoga is geschikt voor alle vrouwen, ongeacht leeftijd of levensfase. Iedereen is van harte welkom je hebt geen ervaring nodig en het is heel toegankelijk, ik voel steeds opnieuw weer de immense kracht van deze Yoga en het samenkomen met vrouwen. Verwacht een veilige, warme en geborgen setting.

Ik sta open voor contact, mocht je vragen hebben ben ik er voor je!
info@omikamiyoga.nl

Veel liefs, Melanie

Zaterdag 03 augustus 2024 van 19:00 tot 20:30

Grote Overstraat 35, 7411 JA Deventer, Nederland

Over de organisatie

“Versterkend voor lichaam en geest”

• Hatha Yoga • Yin Yoga • Yoga Nidra • Reiki • Ayurveda • Cacao • Blauwe Lotus • Womb Wellness • 1:1 sessies

Reviews

Lotte Den Boer

Yin Yoga & Reiki

Afgelopen vrijdag heb ik voor de 3e keer Yin Yoga & Reiki gedaan bij Melanie. De combinatie van Yin Yoga, Reiki, de stem van Melanie (if you know you know) én haar warme energie zorgde ervoor dat ik me volledig kon overgeven en dat ik tijdens de les in een diepe ontspanning zat. De zachte houdingen van Yin Yoga samen met de helende energie van Reiki gaven mij een warm en dankbaar gevoel. De diepe ontspanning en de werking van de helende energie die deze les je geeft is zo fijn om te ervaren en gun ik echt iedereen.

Lees meer

Anne

Yin Yoga & Reiki

Ook na de derde keer ben ik nog steeds super enthousiast. Wat is dit elke keer fijn en bijzonder. Helemaal onthaast ging ik weg, een top begin van de vakantie!

Lees meer

Anne

Yin Yoga & Reiki

Het was een prachtige avond. Ik vond het heel bijzonder om de energie van Melanie en van de andere deelnemers te voelen in de ruimte. Dit gaf een vertrouwde sfeer waardoor ik echt kon opgaan in het moment en een waardevol inzicht heb opgedaan. Bedankt!

Lees meer

Womb Wellness Yoga Nieuwe Maan

Meer evenementen van Omikami Yoga

Uitverkocht
Woensdag, 18 sep. om 19:00
Volle Maan Cirkel & Yoga Nidra ✧ Oogsten - UITVERKOCHT
Omikami Yoga
Vrouwencirkels Full Moon Yoga
Vrijdag, 20 sep. om 19:00
Womb Yoga with Touch of Reiki
Omikami Yoga
Vrouwen workshops Healing Yoga
Dinsdag, 22 okt. om 19:15
Yin & Nidra Concert - Daniëlle Uriël in de Bergkerk -
Omikami Yoga
Yoga Klankreis-Soundbath Innerlijke Reis

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 27 sep. om 19:00
SHARE THE LOVE ♡ Vrouwencirkel LIEFDE & RELATIES
SHARE THE LOVE
Vrouwencirkels Sharing Circle Vrouwen workshops
Donderdag, 31 okt. om 19:00
INTO THE DARK - 8-week Tantracourse for Women
Integrated Tantra
Vrouwencirkels Embodiment Tantra
Donderdag, 10 okt. om 17:00
Vrouwenretraite: A Deep Dive into the Feminine
Hecuba Zielenwerk
Vrouwen workshops Meerdaagse retraites Rite of the Womb
Donderdag, 17 okt. om 19:00
7 WEEK COURSE | Embody Sensuality & Confidence (Dance)
Sensual Confidence Movement SCM
Vrouwen workshops Meditatie Sensuele Dans
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl