Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Human Design - Sarah Leers

Woensdag 25 september 2024 van 20:00 tot 22:00

Op Hodenpijl, Rijksstraatweg 20/22, 2636 AX Schipluiden, Nederland

Over dit evenement

Op 25 september komt schrijfster en analist Sarah Leers naar Op Hodenpijl voor een lezing over Human Design! Het Human Design systeem is een fascinerende methode die jou inzicht geeft in wie je bent, wat je kwaliteiten en je valkuilen zijn en hoe je op het pad van jouw bestemming kunt komen.

Deze lezing staat in het teken van het nieuwe tijdperk. Want in 2027 maken we een grote shift en die voelen we al een tijdje aankomen. Volgens het Human Design systeem start dan de cyclus van de Sleeping Phoenix en dat brengt grote veranderingen met zich mee. Eén van de veranderingen is de komst van Rave Children, kortweg Raves. Deze kinderen hebben een ander, hoger bewustzijn dat een grote invloed zal hebben op het leven zoals wij het kennen. In deze lezing gaat Human Design expert Sarah Leers in op de ontwikkelingen van het nieuwe tijdperk en de komst van de Raves. Wat kunnen we verwachten? Wat brengt dit nieuwe tijdperk aan kansen en lessen? Hoe bereiden we ons voor? Verwacht fascinerende informatie, praktische adviezen en een heldere, hoopvolle uitleg van wat er komen gaat.

Over Human Design
Het Human Design-systeem is gebaseerd op een aantal oeroude wijsheden: de westerse astrologie, de Chinese I Tjing, de Joodse Kabbala en de Vedische chakra’s. Daarnaast maakt Human Design gebruik van wetenschappelijke inzichten uit de astronomie, genetica, biochemie en kwantummechanica.
Op basis van jouw geboortedatum, -tijd en plaats kun je hier jouw persoonlijke design berekenen en een reading report bestellen. Dit rapport biedt een handig overzicht van jouw type en strategie, je open en gedefinieerde centra, je kanalen en je profiel.
Human Design oordeelt niet. Het gaat niet uit van goed of slecht, van beter of minder. Het is een objectieve methode die jou laat zien hoe het leven voor jou bedoeld is.

Over Sarah Leers
Sarah Leers is Human Design expert en verdiept zich al sinds 2008 in dit systeem. Zij deed de opleiding tot professioneel Human Design analist bij de Internationale Human Design School. Ook is zij gecertificeerd Living Your Design Guide, Child Development analist en Family Penta practitioner. Sarah schreef meerdere boeken over Human Design. Het boek Human Design, de blauwdruk van je leven verscheen in 2013 en is inmiddels 21 keer herdrukt. Dit is het eerste en enige geautoriseerde boek over Human Design in het Nederlands. Hierin lees je alles over de energiecentra en de vier typen. In november 2022 verscheen haar nieuwste boek Human Design, de blauwdruk van je gezondheid, waarin je meer leert over jouw lichaam, voeding en vertering. Dit is de logische vervolgstap wanneer je jouw design echt praktisch wil gaan toepassen. Momenteel werkt Sarah aan een nieuw boek: Human Design, de blauwdruk van je bestemming. De verwachte verschijningsdatum is begin 2025. In haar trajecten begeleidt Sarah professionals die Human Design willen toepassen in hun leven en werk. Ook geeft zij regelmatig masterclasses en lezingen. Meer informatie vind je op haar website en instagram account.

Prijs lezing: € 26,-
Prijs lezing inclusief maaltijd: € 55,50

Woensdag 25 september 2024 van 20:00 tot 22:00

Op Hodenpijl, Rijksstraatweg 20/22, 2636 AX Schipluiden, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

Op Hodenpijl, een plek waar we o.a. met een biologisch restaurant en een cultuurkerk lichaam, geest en ziel voeden.

Op Hodenpijl

1. Kies je tickets
De organisator van dit evenement heeft nog geen tickets ingesteld.
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Human Design - Sarah Leers

Meer evenementen van Op Hodenpijl

Zondag, 08 sep. om 14:00
Despacho voor Moeder Aarde - Inca sjamaan Sebastian Suclli
Op Hodenpijl
Sjamanisme Ritueel
Zaterdag, 14 sep. om 19:00
Talking Circle - Sven Signe
Op Hodenpijl
Mannencirkels Vrouwencirkels
Zaterdag, 14 sep. om 20:00
Stembevrijding concert - Neda Boin
Op Hodenpijl
Stembevrijding Concert
Zondag, 15 sep. om 10:30
Rondleiding Levende Buitenplaats
Op Hodenpijl
Bewustzijnsontwikkeling

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 25 okt. om 12:45
De Wondere Wereld van Paddenstoelen
Het Dwaalspoor
Lezing Natuur Plantmedicijn
Donderdag, 12 sep. om 19:15
Dr. Marije Berkelaar; je kunt je leven helen op een natuurlijke manier
Het Heelhuis Lent
Lezing
Zondag, 13 okt. om 12:00
Light Spirit Beurs
Light Spirit Events
Beurs Lezing
Woensdag, 11 sep. om 19:30
Introductie Human Design Vliersche Veld Neede
Onderzoekhetzelf
Human design
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl