Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Innerlijke Reflectie (dansexpressie en intuïtief schilderen)

Vrijdag 30 augustus 2024 van 10:00 tot 12:00

Boshuizerkade 119, 2321 TZ Leiden, Nederland

Over dit evenement

Ontdek de magie van zelfexpressie door de samensmelting van dansexpressie en intuïtief schilderen. Deze workshop is ontworpen om een diepe reis naar de binnenwereld te bevorderen, waarbij we de kracht van beweging en kleur gebruiken om innerlijke reflectie tot leven te brengen.

Wat kun je verwachten:

💃 Dans als Vorm van Zelfontdekking: Verplaats je van je hoofd naar je lichaam. Laat de dans je begeleiden naar de diepere lagen van zelfbewustzijn, waardoor ruimte ontstaat voor authentieke expressie.

🎨 Schilderen van Binnen naar Buiten: Leer hoe je jouw innerlijke gedachten, emoties en ervaringen op een doek kunt vertalen. Laat penselen of handen met verf dansen op canvas en ontdek de unieke expressie die uit jouw binnenste naar voren komt.

🌌 Innerlijke Reflectie: Begeef je op een reis van introspectie en contemplatie. Deze workshop moedigt je aan om om jouw binnenwereld te ervaren en te vertalen naar kunstzinnige creaties over jezelf, je emoties en je levensreis, en hierop te reflecteren.

Waarom INNERLIJKE REFLECTIE:

Bij INNERLIJKE REFLECTIE geloof ik in de kracht van creativiteit om verbinding te maken met de diepste lagen van ons wezen. In mijn deskundige begeleiding combineer ik dansexpressie en intuïtief schilderen op een unieke manier, waardoor de deelnemers een transformerende ervaring ondergaan.

Dompel jezelf onder in creatieve expressie, geniet van het moment en ontdek innerlijke rust en ontspanning. 🌟 Laat ons samen deze inspirerende reis maken!

Waar en Wanneer:

📍 Locatie: Atelier Anne Tetteroo, Boshuizerkade 119b, Leiden
📅 Datum: vrijdag 30 augustus
🕙 Tijd: 10:00 – 12:00 uur (inloop vanaf 9:45 uur en uitloop 12.30u)
Investering in Jezelf:

💸 Kosten: €77 (BTW-vrij)
Ik werk met max 6 deelnemers voor een fijne, veilige setting.

Je hoeft niet te kunnen dansen of schilderen. De beweging komt van binnenuit en het gaat niet om een mooi resultaat bij het schilderen. Het perfectionisme mag uit gedurende de workshop. Ook dat wat andere van je vinden. Het is echt op jezelf en jouw binnenwereld gericht.

Wat andere schreven over de workshop:

“Ik heb de sessie met Anne waarin we intuïtief gingen dansen en schilderen als heel bijzonder ervaren. Je zou denken wat kun je in 2 uurtjes bereiken? Ontzettend veel! Juist omdat Anne je op een hele fijne en betrokken manier uitnodigt om uit je hoofd te komen, in je lijf. En dat wat dan ontstaat, is waar het echt over gaat. Ik ben nog nooit in zo een korte tijd zo tot de kern gekomen! Verder zet Anne alleen al door haar aanwezigheid een veilige en ongedwongen sfeer neer. Ik zou iedereen aanraden om onder begeleiding van Anne eens echt contact met je binnenwereld te maken.”
Esther

“De workshop met dans en expressie om het jaar af te sluiten en het nieuwe jaar te verwelkomen was zo leuk! Het was zo fijn om vanuit de beweging aan de slag te gaan met een creatieve uiting. Uit het hoofd, in het lijf en dit uiten. Zo bijzonder wat er in 2 uur kan gebeuren ✨️
Dank je wel lieve Anne voor deze bijzondere ochtend 🙏”
Sabrien

Vrijdag 30 augustus 2024 van 10:00 tot 12:00

Boshuizerkade 119, 2321 TZ Leiden, Nederland

Over de organisatie

“Dance like no one is wachting! Sing like no one is listening! Live to day!”

In mijn Atelier is er alle ruimte om je te UITEN, Via systemisch werk en creatieve zelfexpressie (dans, klank en stem) jezelf ONT-wikkelen.

Reviews

Marline Brink

Creatie opstellingen Avond

Zeker 5 hartjes waard! Anne begeleidde deze avond met zoveel rust, enthousiasme, kennis en een persoonlijke touch dat de magie niet alleen in het creatieveld te voelen was maar ook in het hele atelier en far beyond! 😉 Ben nog aan het nagloeien van al het moois wat er ontstond! Mijn lijf is nog aan het vrijlaten van al dat vastzat. En mijn verlangen is nog aan het zinderen door de creatiepower die er was! Tot zéker een volgende keer, leef, heb lief & creëer! 💖

Lees meer

Annemart Berendse

Creatie opstellingen Avond

Na een drukke week dacht ik eigenlijk geen tijd te hebben om 3 uur lang bij deze workshop echt aanwezig te zijn. In de stralende zon gehaast fietsend om hijgend binnen te komen rennen. In die 3 uur ben ik niet alleen tot rust gekomen, maar heb ik ook gelachen, de lichte energie gevoeld en ben eindigde stralend, vol energie. Met wat voelde als een workshop van 10 minuten kwam ik buiten waar het stroomde van de regen. Ik ben zingend en lachend naar huis gefietst. Doen deze workshop!

Lees meer

Else-Margriet

Creatie opstellingen Avond

Lieve Anne, Wat een prachtige, lichte avond was het, vol met fijne oefeningen om kennis te maken met het kwantumveld van creatie. Het was bijzonder om dit samen te mogen beleven met 11 mooie vrouwen en ik waardeer het enorm dat je ons hebt meegenomen in deze vorm van opstellen! Je atelier voelt als een warme, uitnodigende plek — helemaal jouw ruimte, en dat is goed te voelen! Ik kom zeker graag nog eens terug! Liefs,
 Else-Margriet

Lees meer

Innerlijke Reflectie (dansexpressie en intuïtief schilderen)

Meer evenementen van Atelier Anne Tetteroo

Vrijdag, 20 sep. om 09:30
Creatie opstellingen ochtend
Atelier Anne Tetteroo
Systemisch werk Manifesteren Opstellingen
Vrijdag, 04 okt. om 19:00
Creatie opstellingen Avond
Atelier Anne Tetteroo
Systemisch werk Familieopstellingen Manifesteren
Maandag, 14 okt. om 10:00
SPEEL je VRIJ
Atelier Anne Tetteroo
Systemisch werk Persoonlijke Ontwikkeling Creativiteit
Donderdag, 24 okt. om 10:00
Dans en verf (dansexpressie en intuïtief schilderen)
Atelier Anne Tetteroo
Vrije Dans Persoonlijke Ontwikkeling Intuïtief Schilderen

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 13 sep. om 19:30
Ecstatic Dance De Kerk Oostelbeers
Dance 4 Balance Ecstatic Dance Eindhoven & Oostelbeers
Ecstatic Dance Conscious Dance Vrije Dans
Donderdag, 12 sep. om 18:30
Ecstatic Dance * Medicine Music Edition * With Mayita & DJ Yarun Dee
Ecstatic Dance Limburg
Ecstatic Dance Klankreis Vrije Dans
Zaterdag, 12 okt. om 20:00
NATARAJ ★ 22 YEARS PARTY ★ Q FACTORY AMSTERDAM
Nataraj
Vrije Dans
Zaterdag, 28 sep. om 19:00
Ecstatic Dance Den Bosch in de kapel met Kareem Raïhani
IndigoDans & Ecstatic Dance Den Bosch
Ecstatic Dance Vrije Dans Conscious Dance
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl