Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Human Nature - Liefdevolle sessie - Coaching, knuffelen, massage

Donderdag 22 augustus 2024 van 13:30 tot 17:00

PLAN-B, Hurksestraat 19, 5652 AH Eindhoven, Netherlands

Over dit evenement

Een sessie uit liefde voor jezelf, kom hier even op adem en voel je geliefd en gegrond.

Soms hebben we wat te verwerken, hebben we een gemis, een verlangen, vragen, verwarring en emoties of hebben we gewoon even een pauze nodig. Tijdens deze liefdevolle sessie ben je welkom om alles te zijn, alles te voelen en alles te wensen. Jouw hele jij is welkom. Jouw lijf, jouw gevoelens, jouw gedachten en verhalen, jouw wensen en grenzen. Helmi is er graag voor jou als sister en coach, met open armen en een warm hart. Je kunt hier je verhaal vertellen zonder oordeel, je kunt je gevoelens of verlangens delen en ook kun je ontspannen in een vorm van liefdevolle aanraking die op dat moment bij jou past.

Als het aangaan van verbinding of lichamelijk contact moeilijk voor je is, is hier een veilige plek om dat te leren. We hebben allemaal onze eigen angsten en mechanismen. Dit is een plek waar dat er gewoon mag zijn en waar je in verbinding meer kunt leren over jezelf. Je kunt hier terecht voor een luisterend oor, persoonlijke coaching, een eindeloze knuffel, een liefdevolle massage, een persoonlijk afgestemde meditatie en lichaamsoefeningen waarbij je weer gegrond in contact komt met jezelf.

♡ Wat kun je verwachten
Bij aankomst mag je Helmi even bellen, zodat ze de voordeur op afstand voor je open kan doen. Eenmaal in de zaal kun je even aankomen met een kopje thee en starten we met kennismaken en een open gesprek. Daarna is een landingsmeditatie op maat vaak passend en kan wat lichaamswerk je eventueel helpen om nog dieper te verbinden met alles wat er van binnen leeft en hoe je je daardoor kunt laten leiden. Wat er daarna ontstaat is zeer uniek en persoonlijk. Afhankelijk van jouw behoeften, wat je wil leren of helen, zal Helmi samen met jou deze sessie vormgeven. Er is de mogelijkheid tot coaching, knuffelen, interactieve oefeningen, massage, dans en release-werk.

♡ Over Human nature
The Human Nature Community en is een plek om te leren en te groeien. We richten ons voornamelijk op de natuurlijke eigenschap van de mens om zich liefdevol te verbinden en bieden verschillende evenementen aan gekenmerkt door zelfliefde, authenticiteit en liefdevol samen zijn. Hier kun je terecht voor knuffelworkshops, verbindende retraites, massage jams, één op één sessies en heerlijke gatherings. We zetten daarbij op een kundige manier lichaamswerk, meditatie en tantra in, waarbij er oog is voor zowel de individuele processen als groepsdynamiek. Lees er alles over op:

www.humannaturecommunity.com

♡ Over de facilitator
Helmi Elmena is warm verbonden met haar intuïtie en geeft haar workshops dan ook intuïtief vorm in samenwerking met haar hart, mind en de signalen van de groep. Haar visie is dat je pas echt fijne verbinding met de ander kunt ervaren als je tegelijkertijd ook goed in verbinding bent met jezelf. Haar energie zal je het gevoel geven er te mogen zijn precies zoals je er bent en met haar woorden zal ze dat ook zeker aanmoedigen. Ook over Helmi lees je meer op de website van Human Nature.

♡ Veiligheid en verantwoordelijkheid
Omdat we met verbinding en lichamelijk contact werken is het belangrijk om goed te af te stemmen op jouw wensen en grenzen. Helmi zal expliciet vragen naar de details van wat je wel en niet wil ontvangen, daarbij is het aan jou om je helder uit te spreken. Deze sessie is geen erkende therapie en vervangt geen professionele hulpverlening. Indien passend kan Helmi je een erkende vorm van therapie adviseren. Helmi bepaald tijdens de sessie haar eigen grens in wat ze je wel kan en wil geven en wat niet, elke vorm van seksualiteit is bij voorbaat uitgesloten. Je gaat hiermee akkoord bij het boeken van een sessie.

♡ Alles op een rijtje
• Een sessie duurt 1,5 uur
• Boek je eigen tijdstip
• Kom alsjeblieft op tijd
• Locatie: Plan-B, Hurksestraat 19 Eindhoven
• Kleding: comfortabel, meerdere laagjes
• Meenemen: 4 grote handdoeken
• Taal: Nederlands & English
• Prijs: €89,- (neem contact met ons op als dit niet haalbaar voor je is)
• Je kunt hiervoor helaas geen vergoeding ontvangen van je zorgverzekering.

We hopen dat je je welkom en geliefd voelt en staan graag voor je klaar bij vragen of andere dingen die je graag zou willen delen.
♡ Veel liefs, Team Human Nature.

Donderdag 22 augustus 2024 van 13:30 tot 17:00

PLAN-B, Hurksestraat 19, 5652 AH Eindhoven, Netherlands

Over de organisatie

“The journey starts within you. Welcome home”

Laten we verbinden met alles wat voor ons als mens natuurlijk is.

Reviews

Eline

Human Nature - Helen in verbinding

De locatie was prachtig. De workshop was heel fijn om op een vertraagde manier te wennen aan verbinding met de ander. Een heerlijk verzorgde lunch midden op de dag en mogelijkheid voor een korte wandeling in de natuur(omgeving). Helmi is een lief persoon die je helpt tijdens de workshop als je wat meer begeleiding nodig hebt. Het is echt een fijne workshop voor beginners. Ik ga met een voldaan en liefdevol gevoel naar huis. Tot de volgende ♥️

Lees meer

Ludwik Górski

Human Nature - Liefdevol knuffelen

Again a great workshop by Helmi with nice people and connections.

Lees meer

Britt

Human Nature - Liefdevol knuffelen

Een warm bad om in te kunnen vertragen en onderzoeken wat er leeft in mij in verbinding met de ander. Hele veilige en liefdevolle begeleiding 🙏

Lees meer

Human Nature - Liefdevolle sessie - Coaching, knuffelen, massage

Meer evenementen van Human Nature Community

Vrijdag, 13 sep. om 10:00
Human Nature - Intuïtief masseren - introductiecursus
Human Nature Community
Massage Cursus Intuïtie
Vrijdag, 13 sep. om 18:00
Human Nature - Massage Jam
Human Nature Community
Verbinding Massage Intuïtie
Donderdag, 19 sep. om 13:30
Human Nature - Liefdevolle sessie - Coaching, knuffelen, massage
Human Nature Community
Knuffelworkshops Massage Intuïtie
Donderdag, 19 sep. om 19:00
Human Nature - Liefdevol knuffelen
Human Nature Community
Verbinding Tantra Knuffelworkshops

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 17 okt. om 14:00
Pendelen "Het leren omgaan met een pendel"
Welkom bij Ine
Intuïtie Spirituele ontwikkeling Lichtwerk
Donderdag, 31 okt. om 19:30
PLAY! Zwolle Knuffelworkshop
Play Zwolle
Knuffelworkshops Verbinding Playfulness
Vrijdag, 04 okt. om 10:00
Lingam Self Release Workshop
Sacred Woman
Lichaamswerk Healing Massage
Woensdag, 11 sep. om 18:45
Tarot Try Out workshop - Awaken Divine Desires
Linda's Mysteries | Femininity Community
Tarot Intuïtie Kaartleggingen
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl