Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Magische truffelceremonie

Zaterdag 17 augustus 2024 van 11:00 tot 18:00

Hilversum, Nederland

Over dit evenement

Welkom bij jouw magische en transformerende truffelceremonie, liefdevol begeleid door holistisch coach & Reiki master Carmen Marina. Truffelceremonies worden al eeuwenlang gebruikt voor spirituele groei, zelfontdekking en heling. In mijn sfeervolle medicijnhuisje in Hilversum bied ik een veilige en warme omgeving waar je deze bijzondere reis kunt ervaren en de kracht van je eigen onderbewustzijn kunt ontdekken.

Voorbereiding:
Voor de ceremonie ontvang je gedetailleerde instructies om je lichaam en geest voor te bereiden. Dit omvat adviezen over dieet, hydratatie, rust en mentale voorbereiding. Het is belangrijk om deze richtlijnen te volgen voor een optimale ervaring.

Wat kun je verwachten van de Magische Truffelceremonie?

Diepe Inzichten en Heling: De ceremonie biedt een kans om oude patronen los te laten, diepgaande inzichten te verkrijgen en heling te ervaren op verschillende holistische niveaus.

Persoonlijke Aandacht: Met maximaal twee deelnemers per ceremonie zorg ik voor een persoonlijke en individuele benadering. Dit bevordert een diepgaande en unieke ervaring, afgestemd op jouw specifieke behoeften en intenties.

Bijzondere Sjamanistische Muziek: Laat je meenemen door zorgvuldig gekozen muziek die jouw reis begeleidt en je terugbrengt naar je hart en innerlijke kern.

Een Veilige en Liefdevolle Ruimte: In mijn medicijnhuisje creƫer ik een veilige en ondersteunende ruimte voor jouw innerlijke reis. Hier kun je je volledig overgeven aan de ervaring, wetende dat je in goede handen bent. Er is ruimte om je ervaringen te delen als je dat wilt, maar ook de vrijheid om stil te zijn en naar binnen te keren.

De Ceremonie:
Na een warm ontvangst volgt een kennismaking en uitleg over de avond en de truffelthee. Hierna trekken we een kaart en schrijven we onze intenties voor de reis op. Vervolgens word je gereinigd met palo santo en klaargemaakt voor het drinken van de magische truffelthee. Na het openen van de ceremonie drinken we de thee en begint jouw innerlijke reis terwijl je comfortabel op jouw ontspanningsplek ligt.

Afsluiting met een Inzichtskaart:
Wanneer je aanvoelt dat jouw magische reis ten einde is gekomen, mag je rustig bijkomen en zullen we samen jouw ervaringen bespreken. Aan het einde van de ceremonie mag je een inzichtskaart trekken. Deze kaart kan je helpen om de opgedane inzichten te integreren en geeft je een boodschap mee voor de volgende stappen op je pad.

Een Unieke Ervaring:
Deze unieke ervaring is bedoeld voor iedereen die klaar is om hun innerlijke reis te omarmen, precies zoals die komt. De magische truffel geeft altijd wat je aankan en laat zien wat je op dit moment nodig hebt. Sta open voor de magie en wees bereid om te ontvangen wat de kracht van de natuur jou te bieden heeft.

Belangrijk:
Disclaimer: Deze ceremonie is niet geschikt voor personen jonger dan 18 jaar, mensen met bepaalde psychische aandoeningen, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, of personen met specifieke medische aandoeningen of medicatiegebruik. Bij twijfel, neem gerust contact met mij op. Ik behoud me het recht voor om de ceremonie te annuleren als ik inschat dat het op dit moment niet geschikt voor je is. In dat geval ontvang je de volledige ticketprijs retour.

Contact:
Bij vragen, neem gerust contact op:

E-mail: praktijkcarmenmarina@outlook.com
Instagram: @carmenmarina.nl

Liefs,
Carmen Marina

Zaterdag 17 augustus 2024 van 11:00 tot 18:00

Hilversum, Nederland

Over de organisatie

“Transformation unfolds where familiarity ends and adventure begins.”

faciliteert transformative magische truffelceremonies. Magische truffels openen jouw poort naar zelfverwondering, zelfinzicht en spirituele groei.

Magische truffelceremonie

Meer evenementen van Carmen marina

Zondag, 15 sep. om 11:00
Magische truffelceremonie
Carmen marina
Innerlijke Reis Thee Ceremonie Plantmedicijn
Vrijdag, 20 sep. om 11:00
Magische truffelceremonie
Carmen marina
Innerlijke Reis Thee Ceremonie Plantmedicijn
Zaterdag, 21 sep. om 11:00
Magische truffelceremonie
Carmen marina
Innerlijke Reis Thee Ceremonie Plantmedicijn
Zaterdag, 28 sep. om 11:00
Magische truffelceremonie
Carmen marina
Innerlijke Reis Thee Ceremonie Plantmedicijn

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 24 okt. om 19:30
Grief and Reflection: Artistic Tales
NOWDevelop
Innerlijke Reis Optreden Spirituele ontwikkeling
Maandag, 30 sep. om 15:00
New Moon 5-day Retreat
Maan_De_Luxe
Meerdaagse retraites Plantmedicijn Bewustzijnsontwikkeling
Vrijdag, 25 okt. om 12:45
De Wondere Wereld van Paddenstoelen
Het Dwaalspoor
Lezing Natuur Plantmedicijn
Zaterdag, 14 dec. om 13:00
Omarm jouw onvoorwaardelijke Zelfliefde!
Sparkle of Hearts
Meditatie Bewustzijnsontwikkeling Innerlijke Reis
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl