Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Workshop Framedrummen

Zondag 19 januari 2025 van 10:00 tot 12:30

Rotterdam, Nederland

Over dit evenement

In deze workshop stappen we samen in de wereld van de framedrum en leer je de eerste basisslagen met de handen op het vel. Iedere slag is verbonden aan een element uit de natuur. Zo staat de ‘Dum’ voor water en de ‘Pah’ voor aarde. Hiermee maken we eenvoudige heerlijke ritmes.

Inhoud van de Workshop:

Binnen een veilig en muzikaal kader, mag je je laten meevoeren door de ritmes. We bespelen de drum met de handen op het drumvel, maar als je liever met een stok mee drumt mag dat ook. Doordat de ritmes worden ondersteund door diverse instrumenten (drum, handpan, shrutibox en soms piano/gitaar) ervaar je al snel een heerlijke flow van klanken. Via diverse natuursongs word je uitgenodigd om ook klank te maken met je stem. Meestal beginnen we met het hartbeat-ritme waardoor je echt even kunt zakken en landen. Vanuit deze rust bouwen we op en soms bewegen we ons ook in een cirkeldans volgens de vrouwelijke ritme tradities. Tussendoor leer je meer over de her-story en godinnencultuur die is verbonden aan deze ancient drum.

Wat kan ik nog meer verwachten?

Bij binnenkomst staat er thee en lekkers voor je klaar en er zijn deze dag voldoende drums aanwezig om uit te proberen of te huren. Na afloop krijg je het lesmateriaal mee naar huis om thuis verder te oefenen en je ontvangt ook een mp3 meespeeltrack met de ritmes die zijn gespeeld zodat je ook thuis nog kunt nagenieten. Indien gewenst ontvang je demonstraties van de verschillende drumtypes & tips voor eventuele aanschaf van je eigen drum.

Voor wie is deze workshop?

Voor alle vrouwen die de roep van de drum horen! Muzikale ervaring is niet nodig. Ieder mens heeft ritme in zich en alles heeft haar eigen ritme. Plezier en ontspanning staan voorop tijdens deze workshop. Indien je al vaker hebt gedrumd, kun je ook deelnemen. We werken afgestemd, intuïtief en ervaringsgericht.

Deelname kosten

Woonkamersessie: deelname 77- (indien je je moeder, vriendin of sister meebrengt, ontvang je eenmalig 10,- sisterkorting). Reeks van drie zondagen 222,-. Voor de Early Birds die zich voor 1 september 2024 aanmelden is deelname 66,- per workshop.

Is de workshop op een externe locatie dan kunnen kosten variëren afhankelijk van zaalverhuur prijs

Drumverhuur: Drums zijn te huur voor 5 euro per stuk, maar je eigen drum is ook zeer welkom

Tijdsduur: gemiddeld 2,5 uur per workshop incl. inloop

Iets over de docent: Jose heeft 20 jaar praktijkervaring in het begeleiden van muziekgroepen. Ze is afgestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium en heeft de framedrum gestudeerd bij Isabella Verbruggen, Heleniq Argyrou en Marla Leigh.

Je bent van harte welkom.

Data: de eerstvolgende woonkamersessies staan geboekt op zondagochtend 20 oktober, zondagochtend 17 november 2024 en zondagochtend 19 januari 2025 van 10:00u-12:30u in Rotterdam. De drie workshops zijn als een drieluik te volgen, maar een losse workshop afnemen kan ook. Gratis parkeren en tramhalte/metrohalte op loopafstand, 15 minuten fietsen vanaf Rotterdam Centraal.

Let op: Beperkte plekken beschikbaar, reservering is nodig. Neem contact op om je aan te melden & meer info. Ik werk persoonlijk en afgestemd, dus ik vind het fijn als je mij ook even een mailtje stuurt naar liefdeopheteerstegeluid@gmail.com zodat ik de laatste info voor de workshop naar je toe kan sturen.
Voel je welkom

Zondag 19 januari 2025 van 10:00 tot 12:30

Rotterdam, Nederland

Contact voor deelname

Neem contact op met de organisatie om deel te nemen aan dit evenement.

Over de organisatie

“Volg het ritme van je Hart!”

Framedrum workshops voor vrouwen. Leer de basisslagen op de drum & laat je onderdompelen in de prachtige ritmes van de drum met de handen op het vel.

1. Kies je tickets
De organisator van dit evenement heeft nog geen tickets ingesteld.
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Workshop Framedrummen

Meer evenementen van Liefde op het Eerste Geluid

Zondag, 20 okt. om 10:00
Workshop Framedrummen
Liefde op het Eerste Geluid
Drumcirkel
Zondag, 20 okt. om 10:00
Lessenserie Framedrummen 3X zondag (20 okt, 17 nov, 19 jan '25)
Liefde op het Eerste Geluid
Drumcirkel
Zondag, 17 nov. om 10:00
Workshop Framedrummen
Liefde op het Eerste Geluid
Drumcirkel

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Woensdag, 18 sep. om 19:30
Drumcirkel in 't Hurkske: Viering van Mabon, welkom herfst (equinox)
Vivelavie 't Hurkske
Equinox/Zonnewende Drumcirkel
Zondag, 15 sep. om 14:00
Sjamanendrum spelen – intentie en energie
De Poldersjamaan
Sjamanisme Drumcirkel Soundhealing
Vrijdag, 20 sep. om 19:00
Awaken to Your True Self
EshoTaiko
Meditatie Energiewerk Drumcirkel
Woensdag, 18 sep. om 19:00
Drumcirkel aan zee met volle maan
Ruimte voor Ontwikkeling
Drumcirkel
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl