Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Lichtjesceremonie 2024

Donderdag 31 oktober 2024 van 19:30 tot 21:00

Mariakapel Coudewater (Stichting Reunite), Berlicumseweg 8B, 5248 NT Rosmalen, Netherlands

Over dit evenement

Lichtjesceremonie 31 oktober 2024

Voor het zesde jaar op rij organiseer ik weer een Lichtjesceremonie. Om de zielen van onze overleden kinderen en dierbaren te vieren. Ik kijk naar een ziel heel anders dan naar een overleden baby’tje. Ik werd me daar steeds meer van bewust. Fleurtje (mijn dochter die in de 29e week van de zwangerschap naar Thuis ging) was een heel klein kindje maar nu, na 27 jaar, mag ze Fleur heten omdat ik haar niet meer als baby’tje zie maar als liefdevolle, stralende en wijze ziel die bij me is, me influistert en met me mee leeft. Er gebeuren de wonderlijkste dingen en ik voel vaak dat Fleur de regie heeft.

Wat gaan we doen en wanneer?
Op donderdag 31 oktober wordt het Keltische Samhain gevierd. Het is onder andere een viering voor eenieder die ons heeft verlaten. We steken kaarsjes aan om bescherming te geven en de zielen in het licht te zetten. Rond 31 oktober zijn de sluiers tussen de andere wereld en onze wereld heel dun. Hoe mooi is het om juist dan ruimte te maken voor het vieren van de zielen van onze kinderen en dierbaren. En we doen een ritueel. Ook zal er heel mooie harpmuziek van Nicole de Veer zijn en zullen er toepasselijke gedichten en teksten worden voorgelezen. Misschien vind je het fijn om een object of één of meer foto’s mee te nemen om bij je kaarsje of kaarsjes die je aansteekt te zetten.

Wie kunnen meedoen?
Iedereen die een of meer kinderen mist, lang- of kortgeleden, overleden tijdens de zwangerschap, rond de bevalling of in de jaren erna en ook als je een of meer miskramen en/of abortussen hebt meegemaakt, want ook daarbij zijn zielen aanwezig en ook die mogen we in het licht zetten.
Verder als er een dierbare is overleden, ben je van harte uitgenodigd. Een partner, vader, moeder, zus, broer, oma, opa, vriend, vriendin, noem maar op. Kortom als het vieren van de zielen en ze in het licht zetten je aanspreekt, ben je zeer welkom.

Waar en hoe laat komen we bij elkaar?
We komen om 19:30 uur bij elkaar in de Mariakapel op Coudewater in Rosmalen, Berlicumseweg 8B. Het zal ongeveer om 21:00 uur afgelopen zijn.
De Mariakapel is heel bijzonder en rond het prachtige altaar mogen we bij hoge uitzondering deze ceremonie vieren. Een krachtige, liefdevolle plek!

Hoe kan je je aanmelden?
Door een mail te sturen naar jeanettedekruijk@icloud.com met vermelding van je naam en met hoeveel mensen je deelneemt. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met alle benodigde informatie en een tikkie voor jouw bijdrage.

Jouw bijdrage
Deelname is niet meer gratis. Deze locatie vraagt huur die marktconform is, dus vraag ik voor het bijwonen 25 euro. Graag per tikkie betalen.

Freddy van Eerd van Tempus Uitvaartzorg helpt met het organiseren!

We verwelkomen je heel graag op donderdag 31 oktober!

Lieve groet, Freddy en Jeanette

Donderdag 31 oktober 2024 van 19:30 tot 21:00

Mariakapel Coudewater (Stichting Reunite), Berlicumseweg 8B, 5248 NT Rosmalen, Netherlands

Contact voor deelname

Neem contact op met de organisatie om deel te nemen aan dit evenement.

Over de organisatie

“contact maken is heel gewoon, ervaren is heel bijzonder”

Voor mij is het niet over als je doodgaat. Je gaat over naar een andere wereld en daar is licht en liefde. En we kunnen allemaal contact maken!

Een spirituele kijk op de dood, contact maken

In samenwerking met

Mariakapel Coudewater

1. Kies je tickets
De organisator van dit evenement heeft nog geen tickets ingesteld.
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Lichtjesceremonie 2024

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 20 sep. om 15:00
Bondru & Mandala: verbinden met de elementen
De Stormlantaarn
Cacao ceremonie Ecstatic Dance Vuur Ceremonie
Zaterdag, 21 sep. om 10:00
Zweethut/Inipi ceremonie (Lakota), herfst zonnewende (gemengd)
Dryw eiland
Zweethut Equinox/Zonnewende Ritueel
Zondag, 20 okt. om 10:00
Shakti, Kali en Isis
Lieneke Postema
Ritueel Vrouwen workshops Tantra
Vrijdag, 13 sep. om 19:00
Ritual Dance Fall
Ritual Dance
Ritual Dance Ritueel Ecstatic Dance
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl