Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Voluit leven

Vrijdag 27 september 2024 van 10:00 tot 16:00

Cloese, 3191 Hoogvliet Rotterdam, Nederland

Over dit evenement

Tijdens deze dag maak je op een diepere laag kennis met jezelf. Je wordt je bewust van jouw patronen en gewoontes. Wat maakt jou jij? Inzicht in jezelf en jouw design zorgt ervoor dat je ook de verschillen tussen personen gaat zien. Zo is iedereen zichzelf. En wat doet het met jou om jouw leven te gaan leiden volgens jouw design? Wat werkt er voor jou?

Om vervolgens te onderzoeken wat jou tegenhoudt om voluit te leven.
Vaak zijn het onzichtbare barrières die ons tegenhouden om onze ware potentieel te bereiken. Deze barrières hebben mogelijk lange tijd gediend. Ervoor gezorgd dat jij je veilig voelde. Echter als het jou niet meer dient, dan zit het jou in de weg. Het is tijd om deze belemmeringen onder ogen te zien en te doorbreken.

Tijdens deze dag combineren wij Human Design met (familie)opstellingen. Je krijgt zo de kans om inzicht te krijgen in jezelf en datgene wat jou beïnvloedt. Om vervolgens steeds meer thuis te komen bij jezelf en jouw leven te leiden.

Even voorstellen…

Hé mijn naam is Jessica, en ik help vrouwen zoals jij om hun innerlijke kracht te herontdekken en te stralen.
Mijn reis naar zelfontdekking begon tijdens een periode waarin ik mezelf volledig kwijt was. Als moeder van een ‘rugzak’ gezin ervoer ik pittige tijden waarin ik mijn eigen identiteit en kracht leek te verliezen. Een donkere periode die na beter weten weer gevuld mocht worden met liefde voor mezelf. Maar hoe? En met wat?
Op zoek naar mezelf kwam Human Design op mijn pad. Deze methode, samen met EFT en MBCT, heeft me geholpen om mijn talenten en valkuilen te begrijpen en te omarmen. Het heeft me de tools gegeven om weer stevig in mijn schoenen te staan, ondanks de uitdagingen die het moederschap en het leven met zich meebrengen.
Deze tools zijn inmiddels heel normaal in ons gezin en maken we stappen om te leven volgens ons authentieke design.
Ik ben weer gaan geloven in mijn intuïtie en geniet van het delen van mijn verhaal.
Door mijn ongedefinieerde Emotie Center ben ik in staat om mij dieper in te leven in jouw emoties om je daar vanuit de begeleiding te geven die je nodig hebt.
Nu sta ik te popelen om jou te helpen dezelfde transformatie te ervaren. Samen maken we een start om jouw unieke design te ontdekken, oude patronen te doorbreken en een krachtig en vervuld leven op te bouwen. Je bent niet alleen in deze zoektocht, en je hoeft er alleen maar voor open te staan.

Hi, Ik ben Miranda.
Nadat bij mij, een aantal jaar geleden, was vastgesteld dat ik drager ben van een eierstok- en borstkanker gen vielen alle zekerheden in 1 klap weg. Ik ging op zoek naar mijzelf. Wie was ik? En wat had mij gemaakt tot de persoon die ik ben? Ik kwam erachter dat ik veel deed voor de ander en ging regelmatig voorbij aan wat ik zelf wilde. Ik wist eigenlijk ook helemaal niet wat ik wilde.

Ik ben een nuchtere Rotterdamse die lang vanuit haar hoofd leefde. Systemisch werk en de invloed van het familiesysteem opende mijn ogen. Het zorgde ervoor dat ik steeds meer vanuit mijn hart kon leven. Er is hierdoor een nieuwe wereld geopend, waarbij het mijn missie is om licht en liefde te verspreiden. Zodat jij thuis kan komen bij jezelf, terug in liefde.
Tijdens mijn begeleiding ben ik daar helemaal voor jou. In afstemming met het veld en de energie die voelbaar is.

Beide hebben wij een sacrale autoriteit, waarbij wij jou mogen ondersteunen vanuit onze intuïtie. We passen ons aan op jou en wat jij meebrengt.

Human Design biedt je een persoonlijke blauwdruk, een chart die je helpt te begrijpen wat je unieke eigenschappen en talenten zijn. Door volgens je eigen ontwerp te leven, kun je in lijn komen met je ware zelf en jouw energie optimaal inzetten.

Familieopstellingen gaan verder door je te helpen de dynamieken en patronen binnen jouw familie en jouw leven te begrijpen. Vaak worden we onbewust beïnvloed door het familiesysteem en datgene wat op de onderstroom zich afspeelt.

Krijg vandaag inzicht in jouw design, zodat jij jezelf veel beter begrijpt. De keuzes die je maakt en hoe jij handelt. Dit zorgt ervoor dat jij dichter bij jezelf komt.
Je ontvangt een uitdraai van jouw design. Deze dag krijg je meer kennis over jouw design, echter je gaat jouw design ook ervaren en voelen door middel van de human design opstelling.

Na een voedzame lunch gaan we aan de slag met datgene wat jou tegenhoudt, misschien zelfs klein maakt, om jouw eigen leven te kunnen leiden. Dit doen we door middel van opstellingen. Je wordt uitgenodigd om te ervaren wat jou tegenhoudt en vervolgens te mogen bewegen naar jouw leven.

Vrijdag 27 september
10.00 - 16.00 uur
Rotterdam- Hoogvliet
Vrij parkeren in de omgeving

Investering € 195,-
Inclusief handout persoonlijke design, hapjes, drankjes en rijkelijke lunch.
In een kleine groep van 4 deelnemers, waardoor er persoonlijke aandacht is voor jouw vragen en proces.

Vrijdag 27 september 2024 van 10:00 tot 16:00

Cloese, 3191 Hoogvliet Rotterdam, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Een schildpad weet meer over de weg te vertellen dan de haas.”

Familieopstelling - Systemisch coach - Workshops & Retreats

In samenwerking met

Reviews

Fenna Van der Meulen

(Familie) Opstellingen avond

Een familieopstelling was voor mij nog onbekend terijn en heb het ook volledig laten gebeuren. Hoe kloppend alles was. Niet alleen mijn eigen ervaring maar van alle representanten en inbrengers. Onder begeleiding van Miranda die het ook mooi begeleide. Ik vond het een prachtige avond, de juiste snaren die geraakt werden en de sterke gevoelskwestie van een ider heel mooi.

Lees meer

Marianne Scheffers

Familie opstelling

Was mijn eerste keer familieopstellingen. Ik was representant. Was fijne avond met een groep mooie mensen❤️

Lees meer

Anoniem

Familie opstelling

Miranda is een ware topper! Ze werkt zuiver, eerlijk en direct. Ik voel me thuis en op gemak door haar zachtmoedige,directe en wijze aanpak. Opstellers waar ik ben geweest kunnen veel van haar leren van haar juiste aanpak. Ik ben van plan om meerdere sessies te gaan boeken.

Lees meer

1. Kies je tickets
Voluit leven ticket Bijna uitverkocht

€ 195,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Voluit leven

Meer evenementen van Miranda van der Ende

Vrijdag, 05 jul. om 19:00
Familieopstellingen avond
Miranda van der Ende
Familieopstellingen Systemisch werk Innerlijk Kind
Zondag, 07 jul. om 10:00
Familieopstelling
Miranda van der Ende
Familieopstellingen Systemisch werk Innerlijk Kind
Donderdag, 18 jul. om 19:00
Familieopstellingen avond
Miranda van der Ende
Familieopstellingen Systemisch werk Innerlijk Kind

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 30 jun. om 13:30
Opstellingenmiddag
Komma Coaching
Familieopstellingen Systemisch werk Bewustzijnsontwikkeling
Vrijdag, 28 jun. om 13:00
Familieopstellingen - Ontdek jouw volgende stap!
Alice & Daniëlle
Familieopstellingen Systemisch werk
Donderdag, 11 jul. om 19:15
Ademreis door jouw Human Design
Paula van Diepen
Adem Human design
Donderdag, 11 jul. om 18:30
Opstellingen avond
Kiki Drion opstellingen & retreats
Familieopstellingen Opstellingen
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl