Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Sensual Breathing Circle

Zaterdag 06 juli 2024 van 14:00 tot 16:00

Den Haag, Nederland

Over dit evenement

💫Kom naar deze ademcirkel en laat je meenemen op een reis om contact te maken met je ware zelf en met je vrouwelijke superkrachten. Laten we samen de diepe verbindingen tussen je ademhaling, sensualiteit en spiritualiteit verkennen. En het pad vinden naar diepgaande zelfontdekking en empowerment.

🔥Deze Sensual Breathing Circle integreert diverse elementen van ademwerk, somatische beweging en meditatie met een bewuste benadering van sensualiteit. Dit zal je helpen een diepere verbinding met je lichaam en met je gevoelens en intuïtie te maken, je innerlijke potentieel ontwaken en de heiligheid van je wezen te eren.

💫Grijp de kans om jezelf kwetsbaar op te stellen vanuit een plek van liefdevolle aandacht. We gaan samen lagen van je ware zelf blootleggen en verbinding maken met de goddelijke essentie die in jou woont. Ik begeleid je bij het omarmen van je volledige, krachtige vrouwelijke energie.

Het pad naar zelfbekrachtiging begint met eigenliefde en acceptatie:
🔥Het omarmen van je sensualiteit is een krachtig aspect van deze reis. Sensualiteit is niet alleen fysiek, maar ook een diepe verbinding met je gevoelens, verlangens en intuïtie. Door verbinding te maken met je sensuele zelf, ontdek je een bron van innerlijke kracht en zelfvertrouwen. Deze verbinding helpt je volledig in het moment te leven en je authentieke zelf te omarmen. Laat je sensualiteit een bron van kracht en inspiratie zijn, en ervaar hoe het je hele wezen verlicht en bekrachtigt. Het vieren van sensualiteit is een viering van jezelf als een compleet, krachtig en mooi individu.

Kom naar een van mijn Sensual Breathing Circles en ontdek verschillende ademhalingsoefeningen om verbinding te maken met je sensuele zelf en je vrouwelijke superkrachten terug te winnen!

Hoe ziet een Sensual Breathing Circle eruit?
🌸De cirkel begint met een kort gesprek over intenties, een uitleg van de stappen die we gaan volgen en van de ademhalingstechnieken die we gaan gebruiken.
🌸Daarna nemen we de tijd om somatische bewegingen en dansen uit te voeren. Deze somatische beweging wordt begeleid door muziek. Wat zal helpen de sensuele energie in ons lichaam te activeren.
🌸Na de beweging en dansen gaan we in een geleide meditatie om in het moment en in ons lichaam te zinken en af ​​te stemmen op onze intentie voor de sessie. Tijdens de meditatie zullen we enkele tantrische oefeningen doen om de sensuele energie door ons lichaam te helpen bewegen.
🌸Dan begint het ademwerk. Voordat we ons bezighouden met de bewuste verbonden ademhaling, oefenen we een expansieve ademhalingstechniek uit om ons te helpen de verbinding met ons lichaam te verdiepen en de 'contractions' die we als moderne mensen ervaren te vervangen door 'expansion' op cellulair niveau.
🌸Nu zijn we klaar om verder te gaan naar de bewuste verbonden ademhaling. Het beoefenen van deze techniek kan je naar een andere staat van bewustzijn brengen. Hierdoor kunt je opgeslagen energie in je lichaam vrijgeven. Deze emotionele, mentale en fysieke reiniging wordt vaak omschreven als een expansief en bevrijdende ervaring. Het ademhalingsgedeelte van de sessie duurt in totaal ongeveer 40 minuten.

✨️Na de ademhalingscirkel is er voldoende tijd om zachtjes te landen en onze ademhalingservaring te laten bezinken. En om de gevoelens, emoties en inzichten die je uit het ademwerk hebt gekregen, te integreren. Hierna kunt je al je vragen stellen. En wij genieten samen van een kopje thee en welverdiende gezonde snacks.

CONTRA-INDICATIES:
Deze sessie is niet geschikt voor mensen met:
-Hoge bloeddruk
-Psychose of andere mentale problemen
-Epilepsie
-Hartklachten
-Vaatziekten
-Recente operaties
-Zwangerschap
Als je twijfelt, neem dan contact met mij op. Misschien past een 1:1 sessie op dit moment beter bij je.

Praktisch:
Datum: zaterdag 6 juli 2024.
Toegang: 13.45 uur
Aanvang: 14.00 uur (punctueel)
Einde: 16:30 uur
Adres: Yogastudio & Praktijk Corazon. Goudenregenstraat 89, 2565 EP Den Haag
Gratis parkeren tot 18.00 uur.
Meebrengen: een fles water en een notitieboekje voor inzichten en extra sokken. Yogamatten, kussens en dekens zijn aanwezig.

Voor en nazorg:
Doe het rustig aan voor en na de sessie.
Eet vooraf een lichte maaltijd en plan daarna geen drukke activiteiten.
Een ademhalingssessie is dagenlang voelbaar in je lichaam. Gun jezelf de rust en tijd die nodig is en drink voldoende water.

Zaterdag 06 juli 2024 van 14:00 tot 16:00

Den Haag, Nederland

Over de organisatie

“Together, we cultivate balance, harmony, and radiance from the inside out”

Breathwork ~ Holistic Health & Hormones coach ~ Tantra ~ Women & Breath Circles

Sensual Breathing Circle

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 07 dec. om 14:45
Sensual Play Party: Shibarifest
Healing Movements
Tantra Conscious Sexuality 1-Dags retraite
Zaterdag, 28 sep. om 10:00
Kinky Tantra
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Transformatieseksualiteit Tantra
Vrijdag, 08 nov. om 10:00
Odessa Tantra Festival
Odessa Amsterdam
Tantra Tempel Festivals
Donderdag, 11 jul. om 19:00
Ademcirkel Verbonden Ademen - met Niels en Anika
Niels en Anika
Adem Ademwerk Ademcirkel
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl