Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Retraitedag The Rite of the Womb

Zaterdag 14 september 2024 van 10:00 tot 16:30

Doorleef Reiki en Holistische therapie Assen, Oosterhoutstraat 9A, 9401 NA Assen, Nederland

Over dit evenement

Bekrachtig jouw vrouw-zijn
Deze retraitedag staat in het teken van jouw vrouw-zijn. Een dag met mooie rituelen, samen zijn met andere vrouwen waarin je mag delen en je kwetsbaar voelen. Niets hoeft, iedere vrouw heeft ook haar eigen proces waarin je je gedragen mag voelen door de anderen.

De Rite of the Womb (het ritueel van de baarmoeder) is een krachtige initiatie vanuit de Inca-traditie ter heling van het individuele en collectieve vrouwelijke lijden en Moeder Aarde. Het is een oud ritueel, afkomstig vanuit Zuid-Amerika terug te voeren tot de Inca-traditie. Het kent een doorgave via medicijnvrouwen, in verbondenheid met een 'lineage van vrouwelijke spirits'. Sinds 2014 wordt het wereldwijd doorgegeven.

Op deze dag staat “The Rite of the Womb” (baarmoeder) centraal. De baarmoeder is namelijk een plek waar veel vrouwen (vaak onbewust) angst, spanning, verdriet en trauma’s opslaan uit dit én vorige levens. Het ritueel is bedoeld om de vrouw en de baarmoeder weer terug te brengen naar hun oorsprong van liefde en creatie en alle pijn en verlies die daarin opgeslagen is, los te laten.

Dit ritueel is een cadeau aan jezelf. Door de energie van de inwijding, die zowel een healing als een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd. De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Als vrouw draag je bewust of onbewust de pijn en het verdriet van je moeder en grootmoeder(s) of verwondingen uit een ver verleden. De healing gebeurt op individueel en collectief niveau.

“De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren;
De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.”

Als de vrouw niet in contact staat met haar buik en baarmoeder ervaart ze disharmonie in haar leven. Dat kan zich op uiten in: voortdurende aanwezigheid van stress of je relatie of seksueel leven klopt niet of stroomt niet lekker. Het kan ook voelen alsof je niet het leven leeft dat je graag zou willen leven, dat je niet helemaal jezelf kunt zijn of jezelf laat zien. Je bent voortdurend bezig met geven, met het weggeven van jezelf.

Je leven stroomt niet helemaal zoals jij dat wilt. Het leven doet pijn. Deze pijn, spanning, verdriet, eenzaamheid, boosheid en trauma’s worden allemaal opgeslagen in jouw baarmoeder. Dat is de reden waarom we daar het liefst wegblijven en “op slot” gaan (dit kan zich bij iedereen op een andere manier uiten). De baarmoeder is juist de plek van onze creativiteit, schepping en wijsheid.

Tijdens de ceremonie maakt een ieder contact met datgene wat zij kan en wil loslaten op dat moment.

The Rite of the Womb is een geschenk aan jezelf en aan elkaar, het is een krachtige reiniging, een heling en zegening, die de vrouwelijke kracht in jou weer activeert en laat stromen. De rite is een krachtige energie-overdracht en brengt, in alle zachtheid, de creatie kracht in natuurlijke balans waardoor het gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde volop kan stromen. Een wedergeboorte van de sterke en liefdevolle essentie van het vrouw-zijn. Rituelen helpen erkenning, ruimte en beweging te geven op een diepere laag. Rituelen gaan verder, waar gevoelens geen woorden meer hebben.

Voel jij dat je mee wilt doen aan deze prachtige retraitedag. Met 5 maximaal om deze dag zo persoonlijk mogelijk en klein te houden. De dag start om 10.00, inloop vanaf 9.45 uur en we eindigen rond 16.30 uur.

Locatie: onze praktijk doorLeef, Oosterhoutstraat 9A in Assen

Kosten van deze retraitedag zijn € 157,50 inclusief lunch, lekkers (en The Rite of the Womb). Na ontvangst van jouw aanmelding en de betaling is jouw plek gereserveerd.
De annuleringsvoorwaarden van doorLeef zijn van kracht.

Handig om mee te nemen is een grote en kleine handdoek voor op het matje en een dekentje voor tijdens de meditaties. Een schrift als je iets zou willen opschrijven.

Wie geeft deze mooie dag?
Gonneke van doorLeef is de spaceholder op deze liefdevolle dag. Jaren geleden heeft zij zelf het ritueel mogen ontvangen en sinds enkele jaren geeft zij dit mooie ritueel door op deze retraitedag. Wil je meer weten wie zij is of wat doorLeef nog meer doet? Kijk dan op onze website www.doorleef.nu

Ik kijk ernaar uit om jou te mogen ontvangen op deze prachtige liefdevolle retraitedag The Rite of the Womb.
Lieve groet, Gonneke

De annuleringsvoorwaarden van doorLeef zijn van toepassing.

Zaterdag 14 september 2024 van 10:00 tot 16:30

Doorleef Reiki en Holistische therapie Assen, Oosterhoutstraat 9A, 9401 NA Assen, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Wij kijken naar jou als mens als geheel en helpen je daar waar nodig.”

Wij organiseren: Cacaoritueel, Vrouwenkracht Cirkel, Retraitedag The Rite of the Womb, Retraiedag Inca-Sjamanisme, Breathwork, Traumarelease

Reviews

Anoniem

Retraitedag The Rite of the Womb

Dag met mooie afwisseling van theorie, meditatie en uitwisseling van ervaringen in een open, warme en liefdevolle sfeer. Daarbij een heerlijke lunch. Een helend samenzijn.

Lees meer

Herma Tip

Reiki 3A Master cursus

De inwijdingen van Reiki 1, 2 en 3 bij Gonneke mogen ontvangen. Gonneke geeft de reiki cursussen op een hele warme en prettige manier. Echt een aanrader.

Lees meer

Liliana De Jongh

Reiki 3A Master cursus

Ik kan het niet omschrijven, de rust de sfeer alles wat er met je gebeurt zogauw je binnenkomt. Heerlijk en dankbaarheid 🙏✨

Lees meer

1. Kies je tickets
Retraitedag The Rite of the Womb Bijna uitverkocht

Lieve Vrouw, Wat fijn dat je hebt gekozen voor deze mooie liefdevolle dag. Ik kijk ernaar uit om je te mogen verwelkomen. Liefs Gonneke

€ 158,30
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Retraitedag The Rite of the Womb

Meer evenementen van doorLeef

Woensdag, 18 sep. om 19:30
Volle maan Cacaoritueel
doorLeef
Cacao ceremonie Klankreis Full Moon
Zaterdag, 21 sep. om 09:30
Trauma Release Breathwork groepssessie
doorLeef
Lichaamswerk Trauma Release Ademcirkel
Zaterdag, 21 sep. om 13:30
Body Remembers Trauma Therapy en Breathwork groepssessie
doorLeef
Lichaamswerk Ademcirkel Trauma Release
Vrijdag, 27 sep. om 10:00
Reiki 3A Master cursus
doorLeef
Reiki Cursus Healing

Dit vind je misschien ook interessant

Dinsdag, 17 sep. om 19:15
Tantraworkshop voor vrouwen - In verbinding met je seksualiteit
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Meditatie Vrouwen workshops
Dinsdag, 15 okt. om 19:15
In verbinding met je seksualiteit - avondcursus voor vrouwen
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Vrouwen workshops Conscious Sexuality
Zondag, 08 sep. om 07:00
Mindful Morning Retreat
Mindful Become O8
Yoga Meditatie 1-Dags retraite
Zondag, 22 sep. om 10:00
Sunday at Sarana
Sarana
Festivals 1-Dags retraite Ecstatic Dance
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl