Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Liefdevolle sessie - Massage, coaching, knuffelen

Vrijdag 21 juni 2024 van 13:00 tot 18:30

Studio 19, Studio 19, PlanB, Hurksestraat 19, 5652 AH Eindhoven, Netherlands

Over dit evenement

Kom hier even op adem, voel je geliefd en gegrond.

Soms hebben we wat te verwerken, hebben we een gemis, een verlangen, vragen, verwarring en emoties of hebben we gewoon even een pauze nodig. Tijdens deze liefdevolle sessie met Helmi Elmena ben je welkom om alles te zijn, alles te voelen en alles te wensen. Jouw hele jij is welkom. Jouw lijf, jouw gevoelens, jouw gedachten en verhalen, jouw wensen en grenzen.

Helmi is er graag voor jou als sister en coach, met open armen en een warm hart. Je kunt hier je verhaal vertellen zonder oordeel, je kunt je gevoelens of verlangens delen en ook kun je ontspannen in een vorm van liefdevolle aanraking die op dat moment bij jou past.

Als het aangaan van verbinding of lichamelijk contact moeilijk voor je is, is hier een veilige plek om dat te leren. We hebben allemaal onze eigen angsten en mechanismen. Dit is een plek waar dat er gewoon mag zijn en waar je in verbinding meer kunt leren over jezelf.

Je kunt hier terecht voor een luisterend oor, persoonlijke coaching, een eindeloze knuffel, een liefdevolle massage, een persoonlijk afgestemde meditatie en lichaamsoefeningen waarbij je weer gegrond in contact komt met jezelf.

The journey starts within you..
Welcome home

🤍
De facilitator is Helmi Elmena. Zij voelt zich warm verbonden met haar intuïtie en de menselijke natuur en richt zich voornamelijk op zelfliefde, authenticiteit en verbinding. Haar visie is dat je pas echt fijne verbinding met de ander kunt ervaren als je tegelijkertijd ook goed in verbinding bent met jezelf. Haar energie zal je het gevoel geven er te mogen zijn precies zoals je er bent en met haar woorden zal ze dat ook zeker aanmoedigen. Helmi geeft knuffelworkshops, massage workshops, tantra-gerelateerde workshops en spirituele ceremonies. Helmi is opgeleid tot Sociaal Pedagogisch hulpverlener, intuïtief masseur en motiverende gesprekscoach. Helmi volgde een Jaarcursus meditatie en spiritualiteit bij Jan Geurtz en is ervaren deelnemer van hapthotherapie, EMDR, tantra cursussen, persoonlijke en relationele coaching.

🤍
Deze sessie is geen erkende therapie en vervangt geen professionele hulpverlening, indien passend kan Helmi je een erkende vorm van therapie adviseren. Je kunt helaas geen vergoeding ontvangen van je zorgverzekering voor deze sessie. Is de prijs te hoog voor je, maar voel je wel dat je dit zou willen doen? Neem dan contact met ons op, dan denken we graag met je mee. Helmi bepaald tijdens de sessie haar eigen grens in wat ze je wel kan en wil geven en wat niet, elke vorm van seksualiteit is bij voorbaat uitgesloten. Je gaat hiermee akkoord bij het boeken van een sessie.

🤍
Taal: Nederlands & English
Kleding: comfortabel, meerdere laagjes, evt. warme sokken
Meenemen: 4 grote handdoeken, schriftje en pen.
Locatie: Plan-B, Hurksestraat 19 Eindhoven
Doelgroep: man, vrouw, alle leeftijden (20+)

🤍
Als je aankomt bij Plan-B dan kun je even beneden in de hal plaatsnemen. Helmi komt je halen als je sessie kan starten en je de weg wijzen naar de ruimte van Studio 19 op de tweede verdieping. Krijg hier alvast een impressie van de ruimte: https://www.jannekebexkens.com/studio19

🤍
We hopen dat je je welkom en geliefd voelt en staan graag voor je klaar bij vragen of andere dingen die je graag zou willen delen.

Veel liefs, Team Human Nature.

Vrijdag 21 juni 2024 van 13:00 tot 18:30

Studio 19, Studio 19, PlanB, Hurksestraat 19, 5652 AH Eindhoven, Netherlands

Over de organisatie

“The journey starts within you. Welcome home”

Laten we verbinden met alles wat voor ons als mens natuurlijk is.

Reviews

Eline

Human Nature - Helen in verbinding

De locatie was prachtig. De workshop was heel fijn om op een vertraagde manier te wennen aan verbinding met de ander. Een heerlijk verzorgde lunch midden op de dag en mogelijkheid voor een korte wandeling in de natuur(omgeving). Helmi is een lief persoon die je helpt tijdens de workshop als je wat meer begeleiding nodig hebt. Het is echt een fijne workshop voor beginners. Ik ga met een voldaan en liefdevol gevoel naar huis. Tot de volgende ♥️

Lees meer

Ludwik Górski

Human Nature - Liefdevol knuffelen

Again a great workshop by Helmi with nice people and connections.

Lees meer

Britt

Human Nature - Liefdevol knuffelen

Een warm bad om in te kunnen vertragen en onderzoeken wat er leeft in mij in verbinding met de ander. Hele veilige en liefdevolle begeleiding 🙏

Lees meer

Liefdevolle sessie - Massage, coaching, knuffelen

Meer evenementen van Human Nature Community

Vrijdag, 13 sep. om 10:00
Human Nature - Intuïtief masseren - introductiecursus
Human Nature Community
Massage Cursus Intuïtie
Vrijdag, 13 sep. om 18:00
Human Nature - Massage Jam
Human Nature Community
Verbinding Massage Intuïtie
Donderdag, 19 sep. om 13:30
Human Nature - Liefdevolle sessie - Coaching, knuffelen, massage
Human Nature Community
Knuffelworkshops Massage Intuïtie
Donderdag, 19 sep. om 19:00
Human Nature - Liefdevol knuffelen
Human Nature Community
Verbinding Tantra Knuffelworkshops

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 28 sep. om 19:00
Tantraworkshop (kennismaking) voor jongeren tot 28 jaar
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Meditatie Aanraking
Woensdag, 18 sep. om 19:15
Play Utrecht - Drieluik Massage & Aandacht
Play Utrecht
Massage Healing Meditatie
Donderdag, 07 nov. om 19:00
Sensual Consent Play - SPICY EDITION -
Naakt met Eva
Conscious Sexuality Playfulness Aanraking
Vrijdag, 04 okt. om 10:00
Lingam Self Release Workshop
Sacred Woman
Lichaamswerk Healing Massage
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl