Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Wake Up DAY RETREAT met Annika en Sophie

Zaterdag 16 november 2024 van 10:00 tot 17:00

Zeist, Nederland

Over dit evenement

Wil jij je ideale morning routine ontwikkelen? Dan hebben wij goed nieuws! Wij zijn Annika en Sophie en we organiseren de Wake Up Day Retreat.

Deze Day Retreat is een verdieping van onze 2 uur durende Wake Up Sessions. Verwacht een dag vol fijne oefeningen én ontspanning, waarna je vol energie en inspiratie naar huis gaat.

Een goed begin is het halve werk. Je hebt er de hele dag profijt van als je je dag goed start. Maar wat houdt dat precies in? Je wilt graag ontdekken waar jíj gelukkig van wordt. Welke kleine gewoontes je kan implementeren om je te bewegen richting een fantastisch, bewust leven. Daar komen wij om de hoek kijken!

In onze Wake Up Day Retreat vind je de morning routine die bij JOU past, door een dag volledig te focussen op jouw ideale “start”. Of je nou al een uitgebreide ochtendroutine hebt of je op het laatste moment je bed uit rolt, deze Day Retreat is voor jou als je je morning routine wilt optimaliseren én direct een frisse start wilt maken.

Niet door een zoveelste boek of artikel te schrijven over deze ene methode die écht je leven gaat veranderen. Nee. Wij geloven dat alleen jíj weet wat past bij jou. En hoe kan je dit beter ontdekken dan door het te ERVAREN?

Dat is waar de Wake Up Day Retreat om draait. Een mooi programma waarin je kennis maakt met verschillende onderdelen van zelfzorg die mogelijk passen in JOUW ideale morning routine. We bieden allerlei oefeningen in de natuur om je verbonden, vrij en gezond te voelen. Dit wisselen we af met ontspanningsoefeningen. Zo ga je opgeladen, gemotiveerd en met meer helderheid naar huis.

Misschien bestaat jouw ideale morning routine uit een koude douche of een gezond, natuurlijk ontbijt. Misschien een meditatie of body tapping. Misschien yoga of een wandeling. Misschien een ademhalingsoefening of journallen. Misschien een combinatie ervan of allemaal, of iets totaal anders.

In onze Wake Up Day Retreat staat veiligheid centraal: we nodigen je uit om alleen te doen waar jij je goed bij voelt en ondersteunen bij het bewaken van je grenzen. Alle oefeningen zijn erop gericht om je (lichaams)bewustzijn te vergroten en je dieper in verbinding te brengen met jezelf en de wereld om je heen.

Klinkt dit als muziek in je oren? Wij kijken ernaar uit om samen een dag te genieten!

Liefs,
Annika en Sophie

Locatie: Zeist
Inloop: 9:45u
Workshop: 10-17u (met pauzes)

//

Wie zijn wij?

Annika Sofie
Annika is overweldigingscoach, orthopedagoog i.o., empathisch mens en vurige vrouw. Haar grote passie is het ondersteunen van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en helingsproces, om zo henzelf en volgende generaties een veilige(re) basis te bieden. Binnen haar coaching staan toewijding, diepgang en eerlijkheid centraal. Annika werkt met een combinatie van methoden en zienswijzen waaronder hechtingstheorie, Emotional Freedom Technique, ACT, Dynamic Emotional Integration, EFT (relatietherapie) en lichaamswerk.

Sophie Schaay
Sophie is yoga & selfcare docent, natuurvoedingskundige, intuïtieve kunstenares & illustator.
Ze organiseert bewustzijnssessies, maakt illustraties en beeldende kunst, waarbij het thema selfcare regelmatig terugkomt in haar werk. Ze laat zich graag inspireren door de natuur, en haar achtergrond.

Zaterdag 16 november 2024 van 10:00 tot 17:00

Zeist, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Alles zit al in jou”

Annika begeleidt mensen vanuit zachtheid en toewijding naar zelfliefde, om zich vanuit daar (verder) open te stellen voor hun droomrelatie 💗

In samenwerking met

Reviews

Lisa

Wake Up Session met Annika en Sophie

Hele fijne ervaring in een mooie omgeving, het heeft me geholpen om die dag even wat rustiger aan te doen. Bedankt voor de mooie start van mijn dag :)

Lees meer

Eva Breuer

Wake Up Session met Annika en Sophie. Gratis!

Een grote varieteit aan oefeningen, die elk hielpen om dieper te ontspannen. In het hier-en nu aan te komen. En verbinding te maken, met mezelf en de ander. Ik vond de begeleiding van Annika en Sophie erg fijn. Speels, sprankelend!

Lees meer

Marielle Swinkels

Wake Up Session met Annika en Sophie. Gratis!

Heerlijk wakker geworden met jullie in het zonnetje op een fijne lokatie in Zeist. Gevarieerde oefeningen, waaruit ik mooie handvatten heb gekregen voor een goede start vd dag! Dank jullie wel❤️

Lees meer

1. Kies je tickets
Ticket

1 ticket incl. vegetarische lunch, water, thee en snacks

€ 65,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Wake Up DAY RETREAT met Annika en Sophie

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 21 nov. om 19:30
Play Utrecht: Tantra Date Night (voor stellen)
De School voor Verwondering
Tantra Relaties Verbinding
Vrijdag, 27 sep. om 19:00
Kirtan Club (elke 2 weken zingen met een vaste groep)
Mandira
Mantra zingen Kirtan Verbinding
Zaterdag, 26 okt. om 14:45
Freedive: Juice Bar XL!
Freedive Community
Aanraking Conscious Sexuality Verbinding
Woensdag, 11 sep. om 19:30
PLAY! Zwolle l Play Zwolle Date 🎫V4 M6
Play Zwolle
Dating Verbinding Playfulness
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl